2018. április 19., csütörtök

Futómű beállítás ár

Az egyes szerviz feladatok elvégzésének munkaidő igényét HaynesPro és AutoData adatbázisok segítségével határozzuk meg. Amennyiben a ténylegesen ráfordított munkaidő meghaladja az adatbázis által adott munkaidőt, többlet munkadíjat nem számolunk fel. A futómű beállítás ár így legalább pár vizsgálattól mentesül. Vannak luxuskocsik és velük természetesen luxusalkatrészek is.


Futómű beállítás ár

Négy-ötszörös gyorsaság, már 2-perc alatt az összes futómű geometriai érték rendelkezésre áll. A futóműállítás ára: itt – futómű ellenőrzés, átvizsgálás – futómű beállítás első tengely – futómű beállítás első és hátsó tengely (ha a hátsó tengely is állítható, autóként változó) Ez az ár. A rossz futómű beállítás a gömbfejeket, kerék csapágyakat, felfüggesztéseket, a lengéscsillapító szárát jobban terheli, és jelentősen rontja a gépkocsi egyenes futását, egyszersmind növeli az üzemeltetési költségeket (a gumi természetellenesen kopik). Megjött a Mikulás és online kedvezményt hozott!


Foglalj online november 22. A futómű állítás menete azzal kezdődik, hogy a járművet beállítjuk OMCN ollós emelőre, melybe be vannak építve azon szabad mozgású zsámolyok, melyek szükségesek a helyes beállításhoz. A vállalási ár előzeteses megbeszélés tárgya. Rezsi munkadíj ára egyéb szervizelések esetén: 10. Futómű beállítás (első tengelyre): 7. ContiSafeszolgáltatási csomag igénybevételéhez a járműtulajdonosoknak mindössze vásárolniuk kell egy garnitúra (minimum 4db), Continental-csoporthoz tartozó (Continental, Barum, Semperit) gumiabroncsot online, vagy személyesen, és valamely szerződött partnernél felszereltetni.


Futómű beállítás ár

A legfontosabb viszont, hogy bármikor balesetet szenvedhet, mert a kocsi nem reagál elég gyorsan és precízen az irányváltoztatásra, és az autó úttartása is romlik. Ráadásul a hibás beállítás által okozott további meghibásodások tovább fokozzák a rizikót, biztonságos közlekedésre alkalmatlanná teszik autóját. Nagyon sok minden már az átvizsgálás során eldől. Ott derítjük fel a futómű látható és esetlegesen rejtett hibáit.


A javítás költsége a beszerzendő alkatrészek mennyiségétől és minőségétől és a javítás időtartamától függ. A nyolcvanas évek elején a város egyik első gumis műhelyeként kínáltuk szolgáltatásainkat, amely akkoriban egyedülálló módon futómű beállítással egészült ki. A futómű ellenőrzés és állítás azért szükséges, mert a jól beállított futóművet tulajdonképpen nem is észleljük, természetesnek vesszük a következőket: - optimális, kiegyensúlyozott útfekvés - egyenes úttartás - egyenes úttartás fékezésnél - optimális kanyarfekvés - hibátlan úttartás egyenetlen. Legújabb három dimenziós, komputeres futómű beállító készülékGeoliner 6futóműállító V3D1.


Megérkezett a futómű beállítás csúcsa szervizünkbe! Ha szeretné beállíttatni futóművét, akkor nálunk erre kiváló lehetőség kínálkozik a Hofmann Geoliner 670-es géppel. Kanyarodásnál bizonytalan a kocsi? Kopogást hall a kerekeknél?


Megnézzük az autó futóművét, jöjjön el hozzánk! Mit tapasztalhat, ha nincs jól beállítva a futómű ? A kocsi egyenes futása nem megfelelő. A kanyarodásoknál bizonytalannak érzi az autót. Garantált – optimális futómű beállítás. Vegye fel velünk a kapcsolatot futómű beállításhoz!


A futóműnek a dolga, hogy százszázalékosan biztosítsa a tapadást az autó kerekei és az úttest között, a haladó gépjármű könnyen kormányozható maradjon,úgy egyenes mint ívmenetben. A futómű - beállítás befolyásolhatja a gumiabroncsok igénybevételét és kopását. A legtöbb gépjárművön úgy tervezték meg a normál beállítást, hogy a minimumra csökkentse az igénybevételt és a maximumra növelje a járművezető és az utasok kényelmét. Közkeletű tévedés, hogy a nők nem tudnak vezetni! Tapasztalatunk szerint jól vezetnek és szeretnek is.


Megtaláltuk a jó arányokat a szerviz és autó, a biztonság és csalá a költségek és családi költségvetés között. Szolnok, Nagysándor József út 28. Futomubeallitas-nyiregyhaza. Teljes körű futómű szervizelés új alkatrészek vásárlása egy helyen. A kerék- és futómű beállítása lézeres mérési paraméterek alapján.


Kiemelkedően magas kedvezmény, alacsony ár. A megrendelt termékeket már a rendelés napján elküldjük futárral, igy a másnapi kiszállítás megtörténhet. Szakképzet autószerelő értékesítők állnak rendelkezésére. Az ár tartalmazza a szükséges olajat, olajszűrőt és az olacsere munkadíját is.


Kérjük vegye figyelembe, hogy az ár a jármű típusától függően eltérhet. Kérjen árajánlatot az elérhetőségeinken vagy az oldal alján lévő űrlap használatával! A futómű állítás az igénybevett alkatrészek ellenőrzéséből és a kerekek megfelelő gyári értékre való beállításáról gondoskodik. A mai korszerű autóknál többnyire elöl és hátul is állítható a futómű , ezért ezeknél az autóknál fokozottabban jelentkezik a gumiköpenyek helytelen kopása.


A futómű műszeres mérésekor megtudhato hogy az autód futómű értékei megegyeznek-e a gyárilag megadott értékekkel. Eltérő futómű értékek esetén futómű beállításra van szüksége autódnak, hogy a gumikopás minimálisra csökkenthető legyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések