2018. április 18., szerda

Mérleg hold idején

Ez a holdhatás kevésbé segíti a nehéz kerti munkákat, inkább a virágok ültetését, szobai növényeink gondozását támogatja. Aszcendens a horoszkópban csillagjegyek jellemzői divat egészségvédelem gyerek hangfelvételeink havi horoszkópok havi horoszkóp videók heti asztronaptár Hold - érdekességek Hold a horoszkópban holdfázisok Hold haladása a jegyekben holdnaptár híres emberek Jupiter a jegyekben karma Kertészkedj a Holddal! Fókuszban: Nyilas Hold idején. Lendületben vagyunk, ötleteket gyártunk, új terveket kovácsolunk.


Elegünk van a mindennapok rutinjából, valami „MÁST” keresünk. Valami szokatlan és kimozdító élményt az életünkben. Megbánhatod ezt a döntésedet. Régi szokásaid leküzdéséhez, új dologba való belevágáshoz most kevés az esélyed.


Hold a Mérleg jegyében A Mérleg - Hold által uralt napok kiválő időszakot jelentenek a vitás helyzetek elsimítására, vagy akár arra, hogy két ember konfliktusában közvetítsünk. Halak Hold idején született fogadalmakat nehéz betartani! Ilyenkor sikeresen lehet a feszültséget csökkenteni, a két fél közötti beszélgetések pedig nyugodt hangnemben és konstruktívan zajlanak.


A Hold -diéta idején a fehérjéket (húsok, halak, kevésbé zsíros sajtok, mint a trappista, az edami, az ementáli, a gouda) ne fogyaszd együtt szénhidrátokkal (tésztafélék, fehér cukor, kenyér, rizs, gabona), az étrendet pedig a következőkben leírtak szerint igazítsd a Hold állásához. Könnye laza programokra vágyunk, csacsogásra, mely nem érinti a mélységeket. Levegőre, mozgástérre van szükségünk.


Skorpió Hold idején semmit sem jó elkezdeni, amit a fizikai világban szeretnénk megvalósítani. Vitás esetek megbeszélését kerüld most el, nem alkalmas kellő rugalmasságot és kompromisszumkészséget igénylő helyzetekre sem. Kicsit lelassulunk, kedvünk van lustálkodni, saját kényelmes tempónk szerint haladni a dolgokban.


Mérleg hold idején

Hold átlagosan és fél nap alatt halad át egy jegyen Ascendensünket, ami az a jegy, ami a horizonton felkelt a születésünk pillanatában. A Hold járásával kapcsolatban az alapszabályok a következők, és mindenkire érvényesek, bármilyen állatövi jegyben született: Minden, amit annak a testtájnak az egészségéért, jólétéért teszünk, amelyet az a jegy ural, amin a Hold éppen áthala kétszer olyan jótékonyan hat. Kivéve a sebészi beavatkozásokat. A mérleg Hold segít észre venned a szépet, és kedved támadhat birtokolni is. Olvasd el további tippjeinket és cselekedj tudatosan mérleg Hold idején is.


A csacsogós nyitottság új ismeretségeket is hozhat. Mérleg Hold idején nagyon jól eshet bármilyen kulturális program, de a barátokkal is összefuthatsz. Mindenkinek ajánlott a zenehallgatás, a sport, a divat. A kirakatok extrém módon vonzhatnak, így ne csodálkozz, ha több időd megy el nézelődéssel, vásárlással. Ha a hold éppen fogy, akkor minden, az adott szerv kitisztítására és méregtelenítésére szolgáló tevékenység sikeresebb, mint növőben lévő hold idején.


Mérleg hold idején

Ilyenkor nem az alkalmazás eseti formája - gyógyszer, masszázs, torna, vízterápia stb. Műtétek időpontjára ez a periódus a legalkalmasabb, de figyelni kell arra, hogy a betegség szimbolikusan melyik asztrológiai jegyhez tartozik, hogy ne abban a jegyben álljon a Hold (Pl. térdműtétre ne Bak Hold idején kerüljön sor). Ne várj el magadtól túl sokat Telihold idején : GreenLove ~Zöld Gondolkodás, Zöld Gondoskodás. Ha szereted a Holdnaptárat, csatlakozz közösségi oldalunkhoz is ITT, és iratkozz fel a hetente repülő Hold Hírlevélre ITT, (pipáld ki kérlek a HOLD csoportot!) és Hallgass a Holdra minden héten! Természetesen bármikor.


Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Nagyon egyszerűen készíthetsz finom kínai kaját otthon is, egy kis szójaszósz és kínai fűszer, a többi hozzávaló hétköznapi! Mérleg : Még az is lehet, hogy a párkapcsolatodban azért jön létre feszültség, mert a társad befolyásolni próbál téged.


Olyan dologra kíván rávenni, amellyel nem csak te, hanem még a rokonaid sem értenek egyet. Megeshet viszont, hogy összehoz a sors valakivel, emiatt pedig nagyon szerencsésnek érezheted magad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések