2015. április 17., péntek

A kos nő ideális párja

A Kos nő céltudatos, keresi a nagy lehetőségeket, és ehhez mindig megtalálja a megfelelő partnert. Mert a Kos nő mindig maga választ társat. Leginkább az erős, férfias alakok vonzzák, de ha megtalálja szerelmi partnerét rendkívül jó feleséggé, kiváló anyává válik, aki jóban, rosszban kiáll a családja mellett. Ha egy Kos férfi érdeklődését felkelti egy nő , akkor az a nő meg lesz hódítva, de lehet, hogy utána el is lesz hagyva.


A Kos nőket pedig nem szokták kiválasztani, általában ők szoktak választani, méghozzá erős, férfias, karizmatikus társat. Mivel a párválasztás a személyiségtől, a személyiség pedig a horoszkóptól is függ, minden jegynek van egy vagy több ideális párja , illetve olyan is, aki ennek éppen az ellenkezője, tehát akivel nem jön ki jól. Az alábbiakban arról olvashatsz, kik illenek és kik nem illenek a Kos jegyűekhez. A Kos határozottsága, problémamegoldó képessége miatt ideális társa lehet.


De az Ikrek és a Vízöntő életfelfogása is közel áll az övéhez. Legkevésbé a Bak racionalitását és a Bika féltékenységét viseli el. Ideális társ: Kos , Nyilas, Mérleg A Kos szókimondó stílusa meglep és a szenvedélyt is felkorbácsolja köztetek.


A Kos női változatához hasonlóan, a Kos férfi is nagyon rámenős természetű, feszül benne az energia. Rendkívüli dinamizmusa nem tűri a korlátokat. Miként az igazi kos , a Kos jegy szülötte is csupa szeszély, szinte szikrákat vet amerre jár, hisz egyetlen cél lebeg előtte: homlokegyenest, teljes erővel előre törni.


Az ideális Szűz lelkitársa jól öltözött, ráérző, és majd meghal, hogy kedvenc “Szüzének” megmutathassa, mi is a jó. Ami a Mérlegeket illeti, szeretnek mindent alaposan körbejárni, és bele tudják képzelni magukat más helyzetébe. ITT megtudhatja, mely álomkép jelzi szerelem eljövetelét, ha még nincs párja , ITT pedig tippet talál a kiegyensúlyozott élet eléréséhez! Kos (0– 00.) – Az optimista kos ideális partnere lehet a mérleg és a nyilas , de a rák és a bak kifejezetten rossz választás a számára. Harmonikus, őszinte kapcsolat.


Nagyon jó köztetek az összhang. A Rák alkalmazkodását, ragaszkodását nagyra értékeli, és könnyen igent mond a közös életre. A Kos férfi igaz barát, ideális férj és kiváló szerető. Bárhol lenne is, jelleme révén azonnal kitűnik a tömegből. Uraló személyiség, aki könnyedén átlép a formaságokon, a bevett szokásokon.


Viccet félretéve, mi, Kos nők rendkívül szenvedélyesek és energikusak vagyunk, ezért csakis egy olyan férfi mellett lehetünk igazán boldogok, aki tud minket követni. Tökéletes partner lehet számunkra a Mérleg, az Ikrek, a Nyilas, a Skorpió és a Vízöntő. Kos ideális párja egy Mérleg, mert míg a Kos harciasságra taníthatja az örökös harmóniára törekvő Mérleget, addig a Mérleg megmutathatja a Kosnak, hogy sokszor a megegyezés vezethet célhoz és nem a győzelem.


Vízöntő, Mérleg, Oroszlán, Kos -ők az ideális csillagjegyek számodra. Mindig nyitott vagy az új dolgokra, nagyon érdeklődő vagy, és nem szereted a monotonitást, éppen ezért a Tűz eleméhez tartozó csillagjegyek a legideálisabbak számodra. A Bika a Skorpiótól tanulhat a legtöbbet ? Ideális partner számodra a Bika, Szűz, Skorpió, vagy a Halak lehet. Ha a párja bármiben jobb, ügyesebb, sikeresebb nála, azt az önbecsülése bánja. Az Oroszlán számára magasan van a mérce: ideális társ, folyamatosan csodálja, miközben ő maga is elbűvölő egyéniség.


A Kos nő olyan személynek való, aki szereti a független és önálló nőket, akik gondoskodnak magukról és nem ragaszkodóak. Egy Kos nő szabadságot igényel. A Kos nő hajlamos rá, hogy ő viselje a nadrágot, és ez egy párkapcsolatban nem túl szerencsés.


A Kos nem riad vissza a konfliktusoktól, de elég jól kijön, összeillik az Oroszlánnal, Nyilassal, és szerelmi kapcsolatban, házasságban a Mérleg is jó partner a számára. Akinek szintén kos a párja , vagy volt, milyen tapasztalatai voltak-vannak erről a felállásról? Lehet belőle akár házasság is?


Szerelemben a Vízöntő maximalista. Mindig tud újat mutatni párjának, tele van ötletekkel, és sajnos ez néha konfliktusokhoz is vezethet, mivel az előre egyeztetett dolgokat önkényesen megváltoztatgatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések