2015. április 23., csütörtök

Eladó lakás budapest 15 millió

Budapest , ingatlan, eladó , lakás , mVIII. A házzal szemben hamarosan átadásra kerül a Ludovika Campus szabadidő parkja, sportpályákkal, lovardával. Diószeghy utcában eladó egy III.


Eladó lakás budapest 15 millió

Izzó lakótelepen, a Bródy Imre utcában, egy m2-es, szobás, költözhetõ állapotban lévõ téglaépítésû lakás. A lakás szobával rendelkezik. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Havonta több millióan választják az ingatlan. A millió forint alatti eladó lakásokra általában jellemző, hogy. A szobák külön nyílóak és laminált padlóval burkoltak.


Pár éve a teljes felújítás megtörtént, amiben a víz és. Ingyenes visszahívási lehetőség minden lakás hirdetés esetében. Aldinál eladó kis lakás 1millió Ft, 13. A panellakásról db kép tekinthető meg.


Az épület alapterülete: m². Az Általános Szolgáltatási Feltételeket és az Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Mapsolutions Zrt. Tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.


Teréz körúton földszinti, belső udvarról nyíló felújítandó lakás eladó. Az ingatlan alapterülete nm, mely felett egy nm-es állógaléria helyezkedik el, tehát a lakás teljes hasznos területe m2. Ha a fővárosban van szüksége lakásra, házra vagy egyéb ingatlanra, használja a keresőnket!


Pestújhely, m2-es, gáz (cirkó). A vállalkozó által felépített és úgy megvásárolt millió forintos. Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson ingatlan adatbázisunkból.


Eladó lakás budapest 15 millió

Lakásról tudni kell, hogy keveset lakott ~ évet. Mondhatni teljesen új állapotú, gépesített konyha. Az ingatlan 280m2-es lakó rész, haló szoba ,óriás nappali ,szauna és hobby szobákkal rendelkezik. A szuterén szinten található játékszobában.


Rendszerünk segítségével szakértőink nem csak az aktuális. Páskomliget utca, m2-es, távfűtés egyedi mérővel, utca nézetű. Ker Alsórákos Eladásra kínálok Zugló egyik legjobb részén, a Tihany utcában, csendes, zöld parkos övezetben egy 3. Az ingatlanhirdetések Téglalakás, Panellakás, Csúsztatott zsalus alkategóriákra szűkíthetőek igény szerint. Keress és válogass másfél- millió. Ingatlanok magánszemélytől és ingatlanközvetítőktől.


Ez az ingatlanunk már nem aktuális, válogasson hasonló kínálatunkból. Rákospalota eladó házak. Eladó lakás és eladó ingatlan a 15. Ha eladná lakását vagy vásárolna a környéken, ingatlanértékesítőnk segít a megoldásban. Az eladó lakás leírása.


Ha egy millió forintos ingatlant vásárolunk meg, akkor csak a fennmaradó millió forint után vagyunk kötelesek az illetéket megfizetni. Millió Ft-os fix áron eladó XIII. Visegrádi utcában, a Dózsa György úti metrótól pár percre emeletes, lakásos társasház 1. Oldalunkon a legfrissebb eladó lakás hirdetések között válogathat.


Méret, ár, helyszín vagy akár építési mód szerint is listázhatja az ingatlanokat, a kiszemelt lakás hirdetőjétől visszahívást kérhet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések