2015. április 22., szerda

Nagyon morbid viccek

Nagyon morbid viccek

Nagyon morbid viccek topikja:). Jelentkezéseddel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatóban és az ÁSZF-ben foglaltakat. Megy egy nagyon gazdag ember a limuzinjával, amikor azt látja, hogy két férfi hasal az út mellett, és a füvet rágja. Szól a sofőrnek, megállnak. Megkérdezi az egyik fűevőt: - Emberek, maguk miért eszik a füvet?


A professzor szobájában van a vizsga. Ott látható egy madárkalitka, amiben ül egy rúdon madár, egy kendővel úgy letakarva, hogy csak a lábuk látszik ki. Unsubscribe from Őszi Bence?


Megérkezett a ngyon szar viccek mestere (én), de remélhet? Akkor lássuk agyszüleményeimet: Melyik az alternatív rockegyüttesek kedvenc OTP-je? Honnan lehet megismerni a vak bérgyilkost? Micimackó megy hazafelé az úton és nagyon sír.


Morbid viccek így estére. Csak azért, hogy legyen pár vidám perced. Viccek , írások még több. Ingyenes Napivicc levél mindenkinek.


Amennyiben szeretnél magadnak, barátainak, ismerőseinek néhány vidám percet szerezni minden nap, rendeld meg nekik is az ingyenes Napivicc levelet, melyben minden nap új vicceket postázunk. Hogyan állapítod meg a vízihulláról, hogy hány napos? Szívd meg az orrát, ha takony jön belőle, akkor egy hetes, ha agyvelő, akkor egy hónapos!


Nagyon morbid viccek

Mi a teendő, ha egy epilepsziást találsz a fürdőkádadban? Bele a szennyest, meg a mosóport, osztan hadd mennyen! Miért nem sír a kislány, amikor elesik a. A villamos elindul a megállóból, mikor egy ember a kocsi után ere majdnem feugrik rá de a kerekek alá esik és azok levágják az egyik kezét és lábát de ő csak ugrál a villamos után és a maradék kezével elkapja a fellépő korlátját, de megint a kerekek alatt köt ki és elveszti a másik kezét és lábát is. A szőke nő egy hét alatt hatodszor nézi meg ugyanazt a filmet.


A legjobb viccek a neten. Egy újdonsült házaspár Las Vegasban tölti a nászútját, hamar elfogy a pénzük, már csak dollárjuk marad. Milyen nagyon morbid viccet tudtok?


Válaszok a kérdésre (2. oldal). Ki ne ismerne egy jó viccet? Elvont és fárasztó viccek gyűjteménye. Fiú a lánynak: - Olyan szép vagy, mintha egy mesébe csöppentem volna.


Egy kis faluban az egyik balesetezik, a másik csak később veszi észre, visszafordul, látja hogy a barátja a földön fekszik, körülötte állnak a helybéliek. Az unokát nagyon feldobja ez a programlehetőség, összeszedi a haverokat, mesél nekik a nagypapa Párizsi kalandjairól és elhatározzák, hogy ők is kimennek szórakozni. Két hét múlva hazajönnek. Az unoka alig él, keze lába törött, feje bekötve. Mi történt vele fiam?


Fájdalmas viccek Humor. Lesz benne morbid is, előre szólok! Na jó, kb mindig morbid viccek lesznek. A kedves olvasó nem fogja sokáig bírni. Ja, és folyamatosan jönnek új részek.


Mármint kb hetente egyszer kétszer rohadt sok vicc. Egy forró nyári napon két munkás az út szélén egy mély gödröt ás. Az egyik elégedetlenkedni kezd: - Te, haver, szerinted miért van az, hogy míg mi itt a tűző napon hajtjuk magunkat, addig a főnök ott az árnyékban üldögélhet?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések