2015. április 30., csütörtök

Kölcsey központ debrecen programok

A debreceni művész jubileumi kiállításán az életmű legjavát tárja a látogatók elé. A város kiemelt múzeumai, a főtéri korzó, a hangulatos belvárosi teraszok szállodánktól karnyújtásnyira helyezkednek el. Debrecen , Hunyadi utca 1-3.


Révész - Závodi:Piramis Évek, Trónok Hangja Symphonic Live koncert, Sztárvendég: Kollányi Zsuzsi, Te vagy a király! A több részből álló épületkomplexumban szintes modern művészeti múzeum és egy 3parkolóhelyes mélygarázs is helyet kapott. A tervező olyan „mindentudó” házat álmodott meg, amely éppúgy méltó környezet egy szakmai konferencia, mint egy kulturális rendezvény számára, amelyben a terek tetszés szerint összekapcsolhatók vagy éppen szétválaszthatók, miközben a termek. DMK Belvárosi Közösségi Háza. ReDő - FELTÁRULÓ MAGYAR MÚLT.


Az Auguszta Apartman Hotel és Diákszálló, a Campus Hotel, a KLK Hotelek és az OEC West Hostel mindegyike garantálja a nyugodt pihenést és a kellemes kikapcsolódást. Kelet-Magyarország legnagyobb konferencia. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Bródy János koncert - A Human Rights 70. Adventi filmes délutánok.


Piac utca- Miklós utca sarok). Lehajthat a Bethlen utca vagy a Füvészkert utca felől is. Az épületbe lépve a rengeteg üveg, fa és kő skandináv hangulatot idéz. A hatalmas ablakokon keresztül csak úgy ömlik be a fény.


A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Színházjegy, koncertjegy, zene. A további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k alkalmazásához.


Kölcsey központ debrecen programok

A Központ főbejárata a Bethlen utca- Hunyadi utca sarkán található. Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot! Itt a részletes program augusztus 18.


Katalin, Vassy Erzsébet, Laczkó-Szilágyi Imre, Komiszár János és Rácz Imre festőművészek bemutatója a pasztellfestés technikáiról a Közelítések - Keresztmetszetben a pasztell című kiállításon. Kölcsey Központ Bányai Sz. Orosz Zenei Fesztivál megnyitóján.


Kölcsey központ debrecen programok

Gimnáziumunk a főváros nagy múltú, több, mint 1éves iskolája. Egykori tanáraink és diákjaink között neves művészeket, tudósokat, újságírókat, világhírű sportolókat tartunk számon, de talán ami ennél is fontosabb: olyan emberek ezreit, akik szívesen gondolnak vissza a nálunk eltöltött évekre. Válasszon igényes, minden szempontból Önnek megfelelő esküvőhelyszínt! Mára az épület a város kulturális életének, idegenforgalmának, arculatának meghatározó szimbólumává vált.


A sorozat az elmúlt évtől megújuló rendszerben zajlik. A részvételi feltételek némileg módosulnak, de az az igény nem változik, hogy a megye kortárs képzőművészetének élvonalát reprezentáljuk. Magyar Menü Kezdőlap Programok Hírek Jegyinfó Jegypénztárak Fizetőeszközök Online jegyvásárlás Jegyirodai tájékoztató A központról Üzleti ajánlat Rendezvény és konferencia Vendéglátás Szállásszolgáltatás Kulturális rendezvények.


Kölcsey központ debrecen programok

Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Hazánk egyik legnagyobb hagyománnyal rendelkező és egyben legnépszerűbb kulturális rendezvényének központi eleme az augusztus 20-i karneváli felvonulás, amely keretében a több százezer szál élővirág felhasználásával készített, közel méter magas és méter hosszú virágkompozíciók nívós hazai és külföldi táncosok, hagyományőrző csoportok kíséretében. A Nagyterem, a Szekciótermek, az elegáns Bálterem, a Kiállítóterem, a világos előcsarnok és a folyosók remek környezetet biztosítanak bármilyen előadásnak, bálnak, fogadásnak, vagy kiállításnak.


Látnivalók, programok a közelben: Józsa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések