2015. április 6., hétfő

Jégpálya bérlés

Jégpálya bérlés

Jégpálya bérlés Dunakeszin! Béreljen jégpályát Dunakeszin egészen októbert végétől április közepéig! Az ősz beköszöntével leengedjük a tavat, és hamarosan megkezdjük a felkészülést a téli szezonra.


Műjégpálya bérlés a mobil műjégpálya feltalálójától! Az AST által kifejlesztett jég-ládák (Ice Boxes) áttörést jelentenek a mobil műjégpályák körében. Ezzel a műjégpálya jön el a korcsolyázni vágyókhoz! Korcsolyakölcsönzés: A nyitvatartási időben korcsolyakölcsönző üzemel, ahol 24–48-as méretig egyélű korcsolyák és állítható méretű, kétélű csúszkák állnak az egészen picik rendelkezésre (24–30-as méretig).


Rendezvényszervezés, Rendezvényhelyszín, Jégkorong, Korcsolyázás, Korizás, Télen-nyáron, Közönség korcsolyázás, Görkorcsolya, Műkorcsolya, IN LINE. Kőbányán, az Ihász utca 24. Műanyag jégpálya bérlés Játék bérlés.


Rendezvényeink színvonalát és látogatottságát növelhetjük különböző ügyességi és logikai játékokkal. Felfújható játék, extrém játék, vidámparki játékok bérbeadása. A Debreceni Jégcsarnok a térség jeges szakosztályai, iskolák és az amatőr csapatok, valamint a korcsolyázást kedvelő vendégek számára modern, minden igényt kielégítő szolgáltatásokat nyújt. A Jégcsarnok számos beltéri reklám és megjelenési lehetőséget kínál cégek, rendezvényszervezők részére. Budapest, Bakfark Bálint u. A Bálna kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrum.


Találkozóhely és élménypont, éttermekkel, üzletekkel, piaccal és kézműves. Szezonbérlet és alkalmi bérlés már 3. Online pályafoglalás, foglaljon most! Tartós vagy erős esőben - nem két szemerkélő csepp esetén -, meleg, szeles időben a jégpálya zárva tart. Magyarországon fellelhető beltéri és kültéri műjégpályákat, ahol idén télen korcsolyázni lehet.


A listát folyamatosan bővítjük, ha kihagytunk volna valamit, kérjük, hogy jelezd a cikk alján kommentben. Mióta polgármester vagyok, szinte minden nap megkérdezik tőlem, hogy mi a varázsa Szigligetnek. Mi az a vonzerő, ami visszacsábítja ide azt, aki egyszer már ellátogatott falunkba.


A sportlétesítmény területén belül lehetőség van kisebb-nagyobb baráti társaságok, cégek számára a jégfelület és a hozzá tartozó helyiségek bérlésére, rendezvények lebonyolítására. Személyre szabott ajánlatainkat az igényeknek megfelelően alakítjuk ki. Péntek esténként a Jeges Est a szegedi műjégen nagy népszerűségnek örvend.


Válaszd ki, milyen szolgáltatót keresel! A Legfontosabbak között találod a rendőrséget, az orvosi és gyógyszertári ügyeletet, a helyi hivatalokat, az ATM-eket, helyi politikai és civil szervezeteket. A műlapos pálya csak éves kor alatt használható, úgyhogy készüljetek arra, hogy kisebb gyerekekkel nem tudtok bemenni segíteni.


Viszont a bérlés ingyenes, és lesz megint oktatás is. Január 1-ig tartanak nyitva. Sportolás közben feleslegessé vált ruhadarabokat, táskákat a jégpálya ruhatár részében ingyenesen lehet elhelyezni.


Jégpálya bérlés

Jégbüfé: A jégpályán található kiszolgáló helyiség széles kínálattal – többek között hamburgerrel, melegszendviccsel, hot-doggal és kávékülönlegességekkel – várja a korcsolyázást kedvelő. A gyermekek az iskola szervezésében, szakszerű felügyelettel, biztonságos keretek között többet mozogjanak, mint amit az iskolák jelenlegi lehetőségei lehetővé tesznek. A korisuli programban részt vevő iskolák részére a jégpálya használatát kedvezménnyel tudjuk biztosítani. Az elmúlt évben műanyagjégpályáink számos adventi vásárban, csapatépítésen, rendezvényen, mikulás ünnepségen, fesztiválon - köztük a világhírű, magyarországi. A letétet a szekrénykulcsok és az eszközök visszaadása után, az aláírt átvételi ellenében tudjuk visszafizetni.


Hosszútávú bérlés : Karászi Alexandra karaszi. Iratkozzon fel hírlevelünkre! A focipályákon is elindult a fedett szezon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések