2015. április 2., csütörtök

Eladó ház kakucs

Havonta több millióan választják az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A 1m2-es épület Porotherm téglából épült, mely kívülről hőszigetelést kapott. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó kakucsi ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől.


A HÁZ JELLEMZŐI: Lakható melléképület (szoba, konyha,fürdő) és egy garázs található az udvarban. Inárcs nagyközségben, központi elhelyezkedésű családi ház eladó ! A lakótérben szoba, nappali, konyha és étkező került kialakításra. A nyílászárói műanyagok, fürdőszobája szép, fürdőkáddal és zuhanykabinnal szerelve.


Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. A házak csak közös tárolóval érintke. Kakucsi eladó ház , házrész hirdetés az otthonterkep. Kakucs területén az Ingatlannet kínálatában. További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon!


Eladó ház kakucs

A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. A földszint mnagyságú a fedett terasszal. A Ház teljesen alá van pincézve,régebben üzletként,és műhelyként működött a pince helység.


A ház szigetelve lett néhány éve, és több nyílászáró cseréje is. Falazata beton alapon vályogtégla Az árban tégla építésű garázs és téglával kirakott. A legfrissebb eladó családi házak Pest megye.


Ingyenes visszahívási lehetőség minden családi ház hirdetés esetében. Népligetbe fél óránként közlekedik busz, mely kb. EGY TELKEN KÉT KÜLÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ van,KÜLÖN HELYRAJZI SZÁMMAL! A hátsó épületnek földhasználati joga,szorgalmi joga van,mert egy kapubeálló van! A ház polgári jellegű, vegyes építésű, összközműves.


A házban van szoba, két fürdőszoba. Két külön bejárattal rendelkezik, így akár két generációnak is megfelelhet. Fűtése kombi gáz cirkó. A kert közel 9nm-es, parkosított, boltíves. Nívós horgásztanya várja új tulajdonosát!


Eladó ház kakucs

Délegyháza gyönyörű, tóparti részén, összközműves, teljesen felújított, téglából épült, 130m2-es családi ház , melyhez 280mkert, valamint saját stég tartozik, reális piaci ár alatt eladó ! Emelt szerkezetkész állapotú. A lakrész m a 3-as lakrész malapterületű. Kakucson családi ház eladó , külön bejáratokkal.


MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Lajosmizsén, Kecskemét felőli, baloldalán években épült, nm-es felújított vegyes falazatú családi ház dupla telken eladó. OTTHON CENTRUM kínálatában.


Zalacsányban eladó egy nyaraló. Az ingatlan szobából, konyhából, fürdőszobából, kamrából áll. WC-vel, előszoba, főzőfülke, ebédlő, nappali.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések