2015. április 15., szerda

Horoszkóp kos nő

Horoszkóp , sorselemzés Tarot kártyából - Zsozirisz Sorselemző, Tarot mester. Kos férfi és Halak nõ szerelmi horoszkóp A Kos férfi és Halak nõ szerelmi viszonya mozgalmas, de tartós lehet. Az asszonyokat általában vonzza a Mars bolygó hatására agresszív szexuális beállítottságú Kos férfi, a látszatra hűvös, romantikára hajló Halak csillagjegy szülötte különösen felfigyel rá, mivel. A Kos jegyben született mozgalmas életpályát jár be, mely váratlan fordulatokat is rejt magába.


Horoszkóp kos nő

A Kos a pillanatnak él, a jövő nem aggasztja. Ha társadalmilag kellemetlen, netán anyagilag kényes helyzetbe kerül, képes mindent azonnal megoldani, a nehézségeket könnyen, helyben legyőzni. Amennyiben közös a cél, együtt bármit elérhettek, hihetetlen erővel teremtetek a semmiből csodákat, de ugyanilyen gyorsan el is vesztitek a lelkesedéseteket. A Mérleg férfi igazi Don Juan. A Tűz elemű Kos viszont, akár nõ, akár férfi, bárnyennyire féktelen is a szerelemben, ha párkapcsolatba lép, társától elvárja a hűséget, a megértést, még akkor is, ha õ maga nem az.


Kos - Mérleg családi horoszkóp A Kos -Mérleg páros családi élete kiegyensúlyozott lehet. Kos férfi és Nyílas nő szerelmi horoszkóp Amennyiben a párkapcsolatban a Nyílas az asszony, jó tudnunk, hogy aszcendensétől függően kétfajta Nyilas- nő létezik: a sportos, fiús alkat és a társaságban tündökölni vágyó, művészeteket kedvelő vendéglátó háziasszony, de mindenként sokat számít nála a küllem. Ha egy Kos férfi érdeklődését felkelti egy nő , akkor az a nő meg lesz hódítva, de lehet, hogy utána el is lesz hagyva. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Horoszkóp kos nő

A kapcsolatok terén sem kell azonban szűkölködniük. Kos különösen intenzíven él majd át mindent. Próbáljon most kicsit gyanakvóbb, kicsit kétkedőbb lenni, mert a most kínálkozó lehetőségek bár csábítóak, de két-három héten belül semmivé foszlanak. Haladjon tovább a megkezdett úton, még akkor is, ha elképzeléseihez a vártnál kevesebb segítséget kap.


Sok Kos -szülött ekkor fog új tanulmányokba, ezek hosszú távú sikereket ígérnek. Az október vívódásokat hoz: nehezen kötelezi el magát, ám úgy érzi, a kedvese elvárja öntől… A magánéleti válság a tél kezdetére szerencsésen megoldódik. A Kos típusú ember nehezen sajátítja el azt a képességet, hogy ki tudja választani a helyes pillanatot a cselekvés megkezdéséhez, amikor valami fontosat akar tenni, vagy számára érdekes dolgot elérni. Ha a környezete szemszögéből nem helyes a pillanat, cselekedete bántó, sértő , erőszakos, végső soron agresszív lesz.


Horoszkóp kos nő

Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Havi szerelmi horoszkóp - Kos.


A házasságban is ő akar az irányító fél lenni. Nem igényli a holdvirágos hangulatot, a romantikus sétákat a tóparton, az apró figyelmességeket, hanem egyenesen tör célja felé. Ikrek horoszkóp alapján kiderül, hogy mi vár az Ikrek jegy szülötteire az asztrológus szerint.


A Kos nő erősen férfias, szenvedélyes, érzéki. A Kos , Halak páros ennek ellenére egész jól kijöhet egymással, hiszen a Kos férfit a Halak nő finom vacsorával, szeretettel, gyöngédséggel várja haza, és ajnározza. Fordítva, a Halak férfi ajnározza a Kos nőt, ami a Kos nőnek jól esik egy ideig, de később gyenge neki a Halak férfi, és fel fog lázadni, és azt mondja. Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat.


Mert a Kos nő mindig maga választ társat. Leginkább az erős, férfias alakok vonzzák, de ha megtalálja szerelmi partnerét rendkívül jó feleséggé, kiváló anyává válik, aki jóban, rosszban kiáll a családja mellett. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban?


Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi, akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések