2015. április 30., csütörtök

Maszol ro medve

A felvételen hallatszik a férfi segélykiáltása és a medve hörgése (csak erős idegzetűeknek). Klaus Johannis nagy arányú győzelmét hozta a második forduló (percről percre) A CURS-Avangarde szerint a jelenlegi államfő a szavazatok 6százalékát, az IRES szerint a 6százalékát szerezte meg. Hosszú órákon át szenvedett egy vonat által elgázolt medve Háromszéken, miközben a helyi hatóságok tehetetlenül várták, hogy a környezetvédelmi minisztérium engedélyt adjon az elaltatására. Hétfőn reggel egy bodoki férfi riasztotta a hatóságokat, hogy kertje végében egy vélhetően gerinctörést szenvedett medve ordít.


Provided by Alexa ranking, maszol. Szovátán a felszínen fokos a Medve-tó vize, de egyre jobban melegszik Vasárnap nyitották meg a szovátai Medve tavat, ahol az előző évekhez hasonlóan a felnőtteknek a belépőjegy 2 gyermekeknek lej. Továbbra sem lehet lubickolni a sós vízben 13–óra között, mert a tó vízének „pihennie és melegednie kell”. Medve támadt egy éves férfire kedden, Csíkszentimrén.


Az áldozatot a csíkszeredai sürgősségi kórházba szállították - írja a Maszol. A medve a lábát és a karját harapta meg a férfinek. Mielőtt kórházba szállították, elmesélte, hogy két medve támadt rá, azok.


Maszol ro medve

Tűz ütött ki a szovátai Danubius szállóban, harminc személyt kimenekítettek Mintegy vendéget evakuáltak csütörtökön a szovátai Danubius szállodából, miután tűz ütött ki a létesítmény élményfürdőjében. Mindig a teljes hiteldíj mutatót (DAE) vegye figyelembe, ha kölcsönt vesz fel. A legutóbbi medvetámadás hétfőről keddre virradóra történt az Oláhkocsárd közeli esztenán, ahol egy nagyvad életveszélyesen megsebesített egy idős férfit - számolt be az esetről a Maszol.


Az elmúlt napokban három embert is megtámadott a medve Maros megye területén, egyikük meg is halt. Rettegésben tart egy medve egy Hargita megyei juhászt. Az állat minden este megjelenik a férfi szállása körül, már több juhot megölt és férfi kutyáit is megsebesítette. A vadőrök tehetetlenek. Napok óta rettegésben tart egy erdélyi juhos gazdát egy medve - írja a maszol.


A éves férfi vadászaton vett részt hajtóként egy Beszterce-Naszód megyei erdőben. Amikor meglátta a hatalmas állatot, telefonjával videózni kezdte, de, amikor meglátta, hogy a medve észrevette őt és felé fordult, eldobta, és menekülni próbált - adta hírül a Maszol. Vizsgálatot indított a rendőrség egy éves, nagyváradi nő ellen, aki a gyanú szerint orvosi képzettség nélkül végzett arcesztétikai beavatkozásokat. Csütörtökre virradóan medve jelenlétére figyelmeztettek Marosvásárhelyen a RO-Alert rendszeren keresztül.


Eszerint a Tudor lakótelepen, a Szorgalom és a Hosszú utca sarkán medvét láttak. Legjobb barátok, és milliók táncolnak a zenéjükre – a Sofi Tukker tagjaival beszélgettünk - Duration: minutes, seconds. Maros megyében Három embert is megtámadott a medve az elmúlt napokban Maros megye területén, egyikük meg is halt. A férfit a legelőn találták meg, tiszta vér volt, a mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani.


Maszol ro medve

Medve ólálkodott vasárnap este Borboly Csaba Hargita megyei tanácselnök háza körül - írja a Maszol. Az egész életében állattartással foglalkozó éves férfi a Medve -patakánál haladt el, amikor arra lett figyelmes, hogy a kutyák nagyon ugatnak. A sűrű bokorból hirtelen egy jól megtermett medve futott neki, aminek következtében elesett, és beütötte a fejét.


Mindaddig, amíg a medve megtalálja az élelmet az erdő sűrűjében, nem szívesen merészkedik ember közelébe, kutyák közé. A szükség viszont ráviszi. A éved férfi elmondta, kutyasétáltatás közben az állomástól a kockaköves úton a főút felé haladt, amikor egy hárombocsos anyamedve toppant elé.


Maszol ro medve

Visszahúzódott, ezalatt a férfi ölve vette a kutyát, mire ismét a medve kiugrott és a körmeit beleakasztotta a férfi mellkasába, a pólója is elszakadt. Károlyi-kastély földszinti kiállítótermében a „Provinciart” Művelődési Egyesület (képzőművészeti) kiállítására. Boldog nyarak Szatmárban címmel mutatják be pénteken a Szatmárnémeti Református Gimnázium. Durván felhasított fejbőrrel, nyak- és végtagsérülésekkel került kórházba, de élve megúszta a medvetámadást egy nagykárolyi vadász – írta a maszol. Egy hétéves kisgyermekre támadt egy medve Csíkzsögödben péntek reggel – adta hírül a Maszol.


A lap értesülése szerint arról a csíkpálfalvi medvéről van szó, amely hetek óta zavarja a környéken élőket, az állatokat pedig tizedeli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések