2015. április 1., szerda

Digi internet beállítás

Experience the Power of HughesNet Gen5. To All Of Your Questions! Az elemző cookie (statisztika, analitika) segítik a DIGI-t, hogy javíthassa a weboldal teljesítményét. Információt szolgáltatnak arról, hogy az oldal látogatói hogyan és honnan érkeztek a weboldalra, a meglátogatott helyekről, az ott eltöltött időről, valamint az esetleg fellépett problémákról, hibaüzenetekről is.


Digi internet beállítás

Ha az ethaz amire bedugtad a digi utp kábelét akkor ne állíts rá semmilyen ip cimet. Azt majd a szolgáltató osztja ki neked. Anno én is simán be tudtam állitani és nekem mai napig routerbe van beledugva és elosztva.


Bár nekem a routerbe egy olyan opciót át kellett állitani hogy ne változtassa meg a ttl értéket a router mert anélkül nem volt hajlandó beengedni a. Ez a beállítás akkor érhető el, ha nem csatlakozik a mobil adathálózathoz, és az alkalmazása a Csatlakozás választásakor történik. Amit gusttylinkelt be és amiket ott leírtak azokat állítottam át a 192. Rákötöttem kábellel a netet a laptopra és megnéztem,hogy ott ugyanúgy megváltoztak e amiket beállítottam elötte a számítógepen. DIGI POPés SMTP beállítás. Megmolondulok:, UPC net em van.


Router csatlakoztatása, Digi net-hez? Vettem egy Tp-link routert, az unokahugom frissen telepített , és karácsonyra átadott asztali gépéhez. Egy meglévő gép már van a Digi -hlózatban.


Nagyon jól tudom, hogy konfigurálni kell a routert. Akkor Neked nem kell a PPPoE beállítás ! Ha mást nem is, de az SP2-öt mindenképpen telepítsd fel, mert sok gondtól megkíméled magad. Ha minden okés, akkor tulajdonképpen semmit nem kell beállítano csak bedugod a kábelt a géped hálókártyájába és ennyi.


Digi internet beállítás

Automatikus IP cím lekérés legyen beállítva. A laptopon windowsvan, látja a routert, de a fenti hibákat írja. Digi szolgáltató, TP link TL- WR841N típus, új. Küldj visszajelzést a Diginek. Viszont közbe csináltam egy mérést édesanyámnál is (ugyanúgy óbuda, cs másik lakótelep, viszont nála már volt hálózatfejlesztés, az ezres net is elérhető (máskérdés h neki nem az van)) és ugyanúgy a feltöltés gyorsabb mint a letöltés, kb ugyanolyan arányban mint nálam.


Fel kell hívni a Digi -t mert a számítógép mac címe van beregelve náluk. Tehát, ha új gép, új router, új hálójkártya van mindig fel kell hívni őket, az új mac címmel. A Digi negyedik mobilszolgáltatóként próbál meg labdába rúgni a Telekom, a Telenor és a Vodafone mellett. Ugyan még kezdetlegesnek tűnik a dolog, de folyamatos a fejlődés, és közben felmerül a kérdés, hogy miért nincs mobilnet a telefonon, miután behelyeztük a SIM kártyát. A wifi jelszó megjelenítése Windows használata esetén egyszerű feladat.


A Start menün belül válasszuk a Gépház, majd a Hálózat és Internet menüpontot, ezen belül az Állapot, végül a Hálózati és Megosztási Központ lehetőséget. Lakossági TV, internet , telefon, mobil előfizetések és Happy Home csomagok a UPC-től. Ismerd meg ajánlatainkat! A jogtulajdonos a szerző Csernai Kata Dual SIM szakértő. A honlap tartalmáról, és a honlapról letölthető információs anyagokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket.


Ha legalább hónapja rendelkezel otthoni vagy havi díjas mobil előfizetéssel, és új otthoni internet előfizetést kötsz éves hűségidővel, extra készülékkedvezményt kapsz az alábbi készülékekre. Click the button below to top up and continue surfing!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések