2015. április 1., szerda

Nagykáta művelődési központ

Nagykáta művelődési központ

Aktív művelődési központ , modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város. JÚNIUS 22-től JÚLIUS 3-ig Oktatók: Kálmánné Balogh Piroska és Czakó István, valamint JÚLIUS 6-tól JÚLIUS 17-ig Oktatók: Kálmánné Balogh Piroska és Czakó István Hétfőtől – péntekig (2xnap) Részvételi díj: 12. Ft Játékos keretek közötti oktatás több. Kedves közönségünk, tisztelt érdeklődők!


Nagykáta művelődési központ

Erre az esztendőre is összeállítottuk az éves programtervünket, melyet az alábbiakban olvashatnak. JÚNIUS 18-tól JÚNIUS 29-ig Oktatók: Czakó István és Sződy Tibor és JÚLIUS 2-től JÚLIUS 13-ig Oktatók: Kálmánné Balogh Piroska és Puskásné Kispál Emília Hétfőtől – péntekig (2xnap) Jelentkezni éves kortól lehet. Rég nem látott mértékben épülnek a központban a nagy társasházak, és sorra nyílnak az üzletek is.


Mint a legtöbb weboldal, a Jegy. Tudomásul veszem, hogy az InterTicket számomra releváns, személyre szabott ajánlatokat igyekszik összeállítani, amelyhez számos személyes adatot használ fel. Ha hiányosságot találsz, vagy valamihez van valamilyen érdekes hozzászóláso írd meg nekünk!


Szombati és vasárnapi nyitvatartás rendezvényfüggő! Programjainkról tájékozódhatnak a művelődési köz-pont honlapjáról, muvkozpont. A munkaügyi kirendeltségek illetékességi területükön ellátják az álláskeresők nyilvántartásba vételét, az álláskeresési járadék megállapítását, munkaközvetítést végeznek, információt nyújtanak, tanácsokat adnak. Nagykáta , Bajcsy-Zsilinszky út 9. A város legérdekesebb építészeti emléke a 18.


Keglevich-kápolna és a barokk stílusban újjáépített Szent György-templom. A Tápiófeszt Hagyományőrző és Gasztronómiai-Kulturális Fesztivált idén 5. A legutóbbi sportbálok remekül sikerültek, reméljük hogy idén azokat is felülmúljuk. Az idei bál ugyancsak a retro és a mulatós zene jegyében fog telni, a jó hangulatról pedig a méltán jó hírnek örvendő Kovács Zoltán fog gondoskodni.


Hírek, események, érdekességek a mentők mindennapjaiból. A Hamupipőkével szerettetik meg a gyerekekkel a balettet Szegeden A világ egyik legtöbbet feldolgozott, előadott, megfilmesített meséjét, a Hamupipőkét mutatja be a Szegedi Kortárs Balett, a produkciót a Tisza-parti városban péntektől, a Budapesten december 11-től láthatja a közönség. Andersen egyik sokak által kedvelt művének feldolgozása, mely az igaz barátságról, kitartásról, küzdelemről és a feltétel nélküli szeretetről.


Magyary Zoltán Művelődési Házban. A kéklő Mátra erdő borította déli lejtői és az Alföld északi pereme – a hegyvidék és a síkság – találkozásánál, vonzó természeti környezetben épült Gyöngyös, Heves megye második legnagyobb városa, a “Mátra Kapuja”. Bartók Béla Művelődési Központ. A Művelődési Központ bekapcsolódik, segíti, szervezi a városi rendezvényeket, más intézmények programjait.


Fehér István Művelődési Házban az első tápióbicskei bor-és párlatkóstoló est. Helyi termelőink - Czégény Gábor és Koncsik Norbert - ízletes italokkal láttak el bennünket, melyeknek méltó kísérői voltak Baranyi László sajtkülönlegességei. Tánctanár és koreográfus: Móri Márta.


Színházjegy, koncertjegy, zene. NAGYKÁTA (Művelődési Központ , V. Ki mit tud?) Március 28. BUDAPEST (Petőfi Csarnok) Június 5. JÁSZKISÉR (Pünkösdi Vigadalmi Napok) Június 19. A Tájház állandó kiállításai - A tájház berendezése a XX. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.


Nagykáta művelődési központ

Városi Könyvtár, Művelődési Központ és Tájház. A csapatokban hamar elindult a zúgolódás, végül a civilek csapatának egy tagja állt fel és emelt szót a feladvány ellen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések