2015. április 29., szerda

Eladó házak pécs

Eladó házat keresel Pécsen? Havonta több millióan választják az ingatlan. Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Pécs házait (családi házak , sorházak, kastélyok, tanyák, ikerházak, házrészek) listázta.


Eladó házak pécs

Pécs aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. A ház alsó szintjén található a hatalmas, világos, amerikai konyhás nappali (m2), ahonnan az m2-es kertkapcsolatos teraszra léphetünk. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A telek enyhén lejtős,jelenleg gyümölcsfákkal és kevés szőlővel van beültetve. Kívül-belül szigetelt,ennek köszönhetően a fűtése nagyon alacsony.


Reméljük az eladás mielőbb sikerrel végződik! Az épület négy szintes lesz, földszint kettő lakással, első emelet három lakással, második emeleten szintén három lakás lesz, és egy penthouse jellegű lakás óriás terasszal. Számos eladó pécsi lakás és ház közül válogathat az OTP Ingatlanpont weboldalán! Az OTP csoport tagjaként felelős és kedvezményes pénzügyi megoldásokat kínálunk azoknak az ügyfeleinknek, akiknek nem áll rendelkezésükre az ingtalan teljes vételára.


Eladó házak pécs

Tapasztalatával segített meghozni a döntést mind eladáskor, mind a vásárláskor. ELADÓ TÉGLALAKÁSOK PÉCSEN. Pécs közintézményei: orvosi rendelő, kórház, általános iskola, gimnázium, óvoda, felsőoktatási intézmény, szakközépiskola.


Kiadó albérlet, apartman, szoba. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. A Startlakon db fényképes Pécs kertvárosi eladó családi ház hirdetés vár. Az ingatlan egy négy emeletes szigetelt épületben található.


Pécs Kertvárosban, a Varsány utcában, eladó egy m2-es magasföldszinti lakás. A lakás teljesen felújított, szobái laminált parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt. Pécs Egyetemvárosban lakás eladó Pécs egyetemvárosban az Athinay utcában eladó egy 3. Pécsi eladó lakás hirdetés az otthonterkep. Műanyag redőnnyel szerelt új nyílászárók vannak, melyek az idei évben kerültek.


Folyamatosan bővülő, könnyen kereshető adatbázisunkban minden ingatlantípus megtalálható, a kínálat az egész országot lefedi. Mindegy, hogy eladni szeretne, vagy álmai otthonát keresi, mi mindkettőben segíteni tudunk. A területen kétszintes m2-es családi ház. Mivel számtalan eladó ház található Pécs területén, ezért a választás során érdemes körültekint? Amennyiben vannak konkrét elképzelései arról, hogy milyen pécsi ingatlanra lenne a leginkább szüksége, válasszon az eladó házak közül a keres?


Eladó házak pécs

Oldalunkon a legfrissebb eladó lakás hirdetések között válogathat. Méret, ár, helyszín vagy akár építési mód szerint is listázhatja az ingatlanokat, a kiszemelt lakás hirdetőjétől visszahívást kérhet. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Keressen egyszerűen, gyorsan és kényelmesen magánszemélyek és ingatlanközvetítők ajánlatai között akár a térképen is.


Találja meg nálunk családja álmai otthonát! MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül!


Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések