2015. április 30., csütörtök

Fizetős utak pest megye

A megye nevére kattintva új ablakban nyílik meg a térkép! Láthatod hol kell megyei matricát venne mobilon is! Az M1-es és az M7-esnek már a közös szakasza is fizetős , mégpedig egészen az Egér úti csomóponttól (km).


Az M6-osért az M0-ás csomóponttól kell fizetne míg az M5-ös a Szentlőrinci úti csomóponttól (km) díjköteles. Pest megye fizetős útjai. Folyamatosan frissülő térkép. A Pentele hídat (M8), azt csak a Fejér megyei és Bács Kiskun megyei együttes megvételével lehet használni?


Fejér megyei útdíjat fogom megfizetni, és ha ez kevés csak a hídra,mert utána Solt felé veszem az irányt, akkor Dunaföldvár felé kell járnom, mert évente csak 3-4-szer járok arra. A Megyeri híd ingyenes, de oda eljutni már nem, továbbá fizetős út vezet a ferihegyi reptérre is. Az M0-son matrica kell a gyáli csomópont és Mközött, ez kilométer. A megyei útdíjmatricák a szomszédos megye első lehajtójáig érvényesek.


Fizetős útból összesen van a megyében. A rendszer bevezetése egyben azt is jelenti, hogy egyes korábban díjmentes szakaszok fizetőssé váltak. A fogyatékkal élők és a nagycsaládosok (legalább gyermek esetében) kedvezményben részesülhetnek előzetes bejelentést követően.


Ezen információkról a FORGALOM opció bekapcsolásával tájékozódhat. Kérjük, ennek figyelembevételével használja weboldalunkat! Az Mtovábbi részei valamint a körgyűrűn belül a gyorsforgalmi utak ki és bevezető szakaszai mellett az eddig díjmentesen használható városi elkerülők, és autóutak is elvesztik díjmentességüket és az új szabályozás hatálybalépésével kizárólag matrica használat mellett van mód jogszerűen igénybe venni.


Itt megtalálja a listájukat, és térképen is azonnal megtekintheti őket. Ingyenes marad a Fejér és Bács-Kiskun megye között az M8-as autópálya eddig megépült szakasza, csakúgy, mint az M9-es Tolna és Bács-Kiskun megye között. Igen ám, de Fejér és Somogy közé az M7-es egy szakaszán, néhány kilométeren betüremkedik Veszprém megye. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok.


A képre kattintva a térkép új. Töttő Rita Fejér megye – Igaz, hogy nem lesz drágább az útdíj, viszont újabb szakaszokat vontak be a fizetős szakaszokba január elsejével. Mintha egy eddig ingyenes TVcsatornát mostmár csak fizetősen kapnál meg, de a csomagban lesz más is. Hegyfalu-Csorna szakasszal Szombathelyig teljes hosszban elkészült M86-ossal bővül, más módon nem változik, ezzel létrejött a Vas megyei matrica.


Fizetős utak pest megye

Az alábbi (kattintásra nagyítható!) térképen jelölt már elkészült autópályák és gyorsforgalmi utak útdíjkötelesek, ezt a hazai gyakorlathoz. A módosítás értelmében a megyei matrica az adott megye utolsó lehajtója helyett. A megye legmagasabb pontjai a Csóványos (9m), a Pilis (7m) és a Dobogó-kő (7m) A Duna folyam magyarországi szakaszából 1km a megye területén található.


Az NFM közleménye szerint januártól egy-egy megye díjköteles útjait újfajta, éves e-matricákkal is használhatják majd az autósok, amelyek ötezer forintba kerülnek majd. Felhívják a figyelmet arra, hogy az új, éves megyei matricák használatával a rendszeresen nagyobb távolságra, több megyehatárt átlépve utazók is. A térkép nagyobb kijelzői pest megyei kiemelt turisztikai partnereinket jelölik. Ha Ön vagy Hozzátartozója moz­gásában valamilyen oknál fogva akadályoztat­va van, de szeretne szakszerű módon, jól képzett szakemberek se­­­­­gítségével eljutni kórházba, rendelő­ intézetbe, ro­­­­ko­­nához, külföldre vagy bármilyen más helyszín­re, akkor hívjon minket bátran, mi a hét minden nap­ján, 0-óráig állunk rendelkezésére!


A déli, délkeleti szél időnként megélénkülhet, de zivatarok környezetében átmenetileg viharos széllökések is lehetnek. A hőség miatt Nógrád és Borsod-Abaúj-Zemplén megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adtak ki, az érintett területeken a napi középhőmérséklet fok felett valószínű. A programról Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára számolt be.


Friss Megyei kormányhivatal állások. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. A Magyar Közút Nonprofit Zrt.


A tájékoztató táblák az M M MBudapestről kivezető szakaszain az utolsó díjmentesen használható csomópont előtt figyelmeztetnek majd arra, hogy mekkora távolságot követően következik a fizetős autópálya szakasz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések