2015. június 2., kedd

Autókozmetika árak

Autókozmetika árak - Tekintse meg árainkat. Ha szeretné részletesen leírva látni a teljes külső autómosás folyamatát, kattinson ide! Legújabb Videók Audi AAllroad Quattro – Swissvax prémium viasz kezelése BMW F– Swissvax prémium viasz kezelése Opel Astra GTC – Opti – Coat 2. Kedvezményes autómosási és autókozmetikai árak várják Önt.


Nézze meg autótípusa alapján, hogy milyen árak vonatkoznak Önre. Lemossuk, kitisztítjuk, leápoljuk, felpolírozzuk, kifényesítjük, újjá varázsoljuk. Hiszen ezt csináljuk éve.


Az árak a mindenkori ÁFA-t tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Kérjük foglalt időpont esetén a pontos megjelenést, ellenkező esetben felárat számítunk fel! Telephelyünkön csak készpénzes fizetésre van lehetőség. A felhasznált anyagokra és a munka minőségére garanciát vállalunk!


Sose felejtsék el Kedves Ügyfeleink, hogy Önökön múlik milyen és mekkora kedvezményeket tudnak igénybe venni NaturWash Kézi autómosóinkban! Flotta kedvezmény autó darabszám alapján. A belsőleg erősen szennyezett autókért felárat számítunk!


Szolgáltatás során keletkezett beázásért,valamint a motor mosásnál keletkezett elektromos beázásért felelőséget nem vállalunk! A legtöbb autóban használt műanyag lámpabúrának számos előnyös tulajdonsága van, azonban hátránya, hogy néhány év elteltével fokozatosan elkezd mattulni, besárgulni. Szolgáltatásaink leírása: Szolgáltatásainkat sok éves tapasztalattal bíró, nagy tudású munkatársaink végzik. Külső mosás: Nagynyomású vízzel történő, un.


Ezután nagynyomású levegővel a víz lefúvatása. Az épülethigiéniai szolgáltatásunkra árat minden esetben egyedileg, helyszíni felmérést és egyeztetést követően tudunk adni. A előzetes helyszíni felmérés díjmentes.


Nem átlagos autókra felárat számítunk fel, melyet a tulajdonossal előre leegyeztetünk! A felárat mindig arányosan szabjuk ki. Frissítő kárpittisztítás, teljes belső autókozmetika , teljes nagy autókozmetika , kárpitimpregnálás, bőrtisztítás, bőrápolás, polírozás, vaxolás. Az autókozmetika autópolírozás, autófényezés, kárpittisztítás, autómosás, motormosás, kerámia védelem, szélvédő polírozás és autó kerámia szolgáltatásokkal látja el ügyfeleit.


Autókozmetika árak

Továbbá a PolishAngel termékeit továbbítja több magyarországi autókozmetika felé. A Hiltivel szemben talál meg minket a Kert büfé-nél kell egész az utca végéig bejönni. A teljes autókozmetika során autója az utolsó csavarig megújul, a teljes autókozmetika magába foglalja a motormosást, a teljes motortér tisztítást, a komplett belső kárpit minden négyzetcentiméterének tisztítását, műanyag és króm elemek ápolását, dísztárcsa vagy felni tisztítást valamint az összes apró zug alapos tisztítását. Kis befektetéssel könnyedén megőrizhető, vagy növelhető az autó értéke. Gépi kárpittisztítás, bőr-tisztítás és ápolás, waxolás, prémium autókozmetika , eladás előtti felkészítés, fényezéskorrekció.


Minden esetben legalább telefonos egyeztetés szükséges,mert minden autó más elbírálásban részesül méretéből és színéből fakadóan! Autóban hagyott értékeikért felelősséget nem vállalunk! Időpontos ügyfeleinkre percet tudunk várni!


Teljes körű autókozmetika , akár az Ön otthonában is! A Premium Car Care márkanév, az autók iránti elkötelezettségünket és a szolgáltatásaink minőségét takarja. Az autós társadalom legigényesebb rétegét szolgáljuk ki, Mosonmagyaróvár, Szombathely és Budapest környékéről.


Az EZ Wash autókozmetika Pécsett befejezte működését. Köszönjük mindenkinek, akinek megtisztíthattuk autóját, az elmúlt nyolc évben tanúsított bizalmát és a sok pozitív visszajelzést. A meghirdetett árak tájékoztató jellegűek, karosszéria kiviteltől és állapottól függően változhatnak, minden esetben személyes megjelenés és bemutatás szükséges a pontos ár meghatározásához. Polírozás esetén a külső mosás a csomag tartalmát képzi. Motormosás esetén felelőségget nem vállalunk az eredő károkért.


Autókozmetika árak

Alapos, korrekt munkát. Az autót nagynyomású mosóberendezéssel megtisztítjuk a durva szennyeződésektől, majd samponos szivaccsal átmossuk. Az autód és annak tisztasága ma már presztízs kérdés. Nincs időd és tapasztalatod magadnak megcsinálni? Vagy szeretnéd úgy látni kedvencedet, mint új korában?


Ebben tudunk neked segíteni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések