2015. június 2., kedd

Bak októberi horoszkóp 2019

A nehézkes hónapok után, végre megkönnyebbülhet, átadhatja magát a pihenésnek. A stabilitást, amit ez a hónap hoz az emberek számára, főleg a személyiség fejlődésére és a pénzügyek rendezésére fordítsa. Angelic Ascensions Tarot Recommended for you. Asztrologusként dolgozom, megismertetlek titeket a kártyavetés világával, és a számmisztika titkaival is.


Nagy gyakorlattal és sikerekkel. A Bak számára ez a periódus fizetésemelést, vagy akár munkahelyi bónuszt is hozhat. Annak ellenére, hogy a csillagok állása kifejezetten kedvező lesz az év utolsó negyedében a bak jegy szülöttei számára a kapcsolatok tekintetében, megeshet, hogy Novemberben családi problémákkal kell szembenézniük. A horoszkóp azt tanácsolja önnek, hogy ne engedje, hogy bármi elvonja a figyelmét a munkájától, beleértve a magánéletének eseményeit, történéseit is.


A munkahelyeden sikereket könyvelhetsz el, akár előléptetésre is van esély. Számodra fontos az elismerés és a megbecsülés, bár nem vágysz mindenáron vezető szerepre. Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben.


Valójában az is esemény, ha nyugodtan, zökkenőmentesen zajlik az élet. Néhány felszínes kapcsolatnak búcsút intesz. Más esetekben pedig a korábbinál mélyebbek, tartalmasabbak lesznek a barátságaid. A Skorpió égiteste, a Plútó még mindig a száraz Bak jegyében időz.


A Bak nő évről-évre szebb, nem igazán látszanak rajta az évek. A túlhajszoltság a munkában, az akkumulátorai lemerülése, nem igazán engedi meg most önnek, hogy a tartós szerelemre gondoljon. Ha házasságban él, ez problémát is jelent, ugyanis partnere meglehetősen elégedetlen a kapcsolatukkal. Ace of Pentacles Tarot Recommended for you. Patkány évének kezdete.


Bak októberi horoszkóp 2019

Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. Bak (december - január 20) A hét első napjaiban bizonyos fokú, kideríthetetlen eredetű nyugtalanságot tapasztalhat magában. Ez az állapot aztán szép fokozatosan, ahogy jött, úgy meg is szűnik.


A hét második felétől rendszerez, listákat ír, időben szeretne felkészülni a közelgő ünnepekre. Most még egyszer fejest kell ugrania a hideg vízbe – a munkahelyén biztosan. Nyugodtan mondjon igent egy új kihívásra. Ezzel végre megmutathatja, hogy mire képes.


A stressz ellensúlyozásaként október 19-én lehetősége lesz elmenni egy wellnesshétvégére. Ezekben a hetekben ledobod a Bak merev, szigorú személyiségét. Unsubscribe from Tarot Alkímia? Bika, Októberi Tarot Üzenet - árny és fény - Duration: 11:35. A Szaturnusz és Plútó változatlanul a születési jegyedben időz.


Mindennapossá válhatnak a döntési helyzetek. Lassan megszoko hogy felelősen, felnőtt módon reagálj a kihívásokra. Anyagiak területén akkor esélyes az előrelépés, ha megragadod a váratlanul eléd kerülő lehetőségeket is. Többen is a tanácsodat.


Bak októberi horoszkóp 2019

Ami a szerencsétlenséget illeti, érhet egy-egy kellemetlenség pénzügyi téren, de ne feled hogy minden ilyen eset bölcsebbé tesz, és a jövőben okosabb útra terel. Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak , Vízöntő, Halak. Tudd meg, hogy a te vagy a. Ha nincs éppen krízis az életedben, csak tudni szeretné.


Ma már a jóslás - kártyajóslás - sorselemzés - számmisztika - asztrológia - horoszkóp készítés mellett szolgáltatási körét is jelentősen kibővítette, számos kiváló és a szakmában elismert emberrel dolgozik együtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések