2015. június 17., szerda

Bér és tb ügyintéző tanfolyam elearning

A bérügyintéző és társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam oktatási helyszínei jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők. E-LEARNING A KÖNNYEBB TANULÁSÉRT Elektronikus tananyagaink azokat is segítik, akik az otthoni tanulást részesítik előnyben. Tanáraink – fejlett oktatási.


Társadalombiztosítási és bérügyi tanfolyamok. Tanfolyam jelentkezés feltételei. Pénzügyi- és számviteli ügyintéző , pénzügyi- és számviteli ügyintéző , társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyamok ( tb ügyintéző képzés).


A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatás költségét, a jegyzeteket, a modulzáró vizsgák díjait. Nincsenek rejtett költségek! Ezenkívül minden hallgatónk részére ingyenesen biztosítjuk a bérszámfejtő szoftver használatát. A tanfolyam során a piac egyik legnépszerűbb bérszámfejtő programját, az RLB szoftverét használjuk.


A képzésben résztvevők a szoftvert otthoni gyakorlásra is használhatják, akár saját gépükön (kizárólag tanulási célra). Kattintson a részletekért és küldje el jelentkezését, hogy versenyképes szakmához jusson. A jelentkezés feltétele. Képes a teljes bér - és társadalombiztosítási tevékenység ellátására, így óriási előnyt szerezhet a munkaerőpiacon. A legtöbb cég olyan felkészült munkavállalót keres, aki képes a teljes bér - és társadalombiztosítási tevékenység ellátására.


Kombinált bér és TB ügyintéző tudásával tehát óriási előnyt szerezhet a munkaerőpiacon! Ha tanfolyamunkat választja, csupán hónap alatt elsajátíthatja a munkakörhöz szükséges tudást. A társadalombiztosítási ügyintéző a munkavállalókkal kapcsolatos bér - és társadalombiztosítási ügyeket intézi, a nyilvántartásokat vezeti. Vezeti a biztosítottak társadalombiztosítási lapjait, nyilvántartja a kifizetett ellátásokat, adatokat, igazolásokat küld az illetékes társadalombiztosítási szerveknek. OKJ tanfolyamok, OKJ képzések Budapesten és országszerte.


Bér és tb ügyintéző tanfolyam elearning

OKTÁV, képzés, tanfolyam , felnőttképzés, szakképzés. Megjelent és a közeljövőben életbe lép az új OKJ, amely a jelenleginél sokkal kevesebb szakmát tartalmaz, és amely szerint szakmát a felnőttek is kizárólag iskolarendszerben tanulhatnak majd. A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.


Szakmai segítséget nyújtani a résztvevőknek, hogy: a gyakorlatban alkalmazzák a bérügyi és TB szakterület ismereteit, szakma-specifikus ismereteket sajátítsanak el, elvégezhessék a bérrel és TB -vel kapcsolatos munkáltatói feladatokat, végre tudják hajtani az adózással és járulék megállapítással kapcsolatos munkáltatói feladatokat, elkészíthessék a. Bérügyintéző - Gyakori kérdések a témában. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. NEXON OKJ képzés: kedvező időpontban bérszámfejtő és tb ügyintéző OKJ képzés akár százalék kedvezménnyel. Piacképes tudás könnyedén.


A Bér - és TB ügyintéző képes alkalmazni a járulékokkal, egészségbiztosítással, a nyugdíjbiztosítással és a családtámogatási ellátásokkal kapcsolatos jogszabályi előírásokat és fontos szerepe van a bérrendszer, a béren kívüli juttatások kialakításában, valamint közreműködik a munkaerő-szükséglet. A két tanfolyam egyidejű elvégzése 35. Ft tandíj kedvezménnyel jár, valamint könnyebb elhelyezkedést és magasabb munkabért jelenthet a nálunk végzetteknek. Azon potenciális személyek, akik a jövőben bérügyintézőként vagy TB ügyintézőként kívánnak elhelyezkedni. Bér és TB ügyintézői munkakörben dolgozó személyek.


Amennyiben a NEXON szervezésében jár vagy járt OKJ-s bér vagy TB ügyintéző képzésre és megszerezte a képesítést, a NEXONbér képzésen. E-learning Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Hic nihil fuit, quod quaereremus.


Sed tempus est, si videtur, et recta quidem ad me. Nobis aliter videtur, recte secusne, postea. Kérjük, olvassa el aktuális Adatkezelési szabályzatunkat, amelyben a cookie-ra vonatkozóan is részletes információkat olvashat.


Kiváló tanároktól, szakemberektől tanulunk, a szervezők maximálisan igyekeznek a különböző hallgatói igényeket összehangolni és a mindenkinek megfelelő megoldást megtalálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések