2015. június 9., kedd

Oep igazolás babaváró

Babaváró hitel TB ( oep ) igazolás online. Az a fránya tb igazolás. De van egy jó hírem, Interneten is igényelhető, napon belül postázzák. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy július első hetében az ügyfelek nem fognak tudni babaváró hiteligénylést leadni, és az első folyósítások sem fognak megtörténni július 20.


Oep igazolás babaváró

Olvasóink gyakran teszik fel nekünk azt a kérdést, hogy kiadható-e számukra ez az igazolás. Most összefoglaljuk, ki kaphatja meg a CSOK igényléshez szükséges OEP igazolást. Az egyik alapfeltétel többek között egy OEP igazolás beszerzése, amely arról tanúskodik, hogy az elmúlt két évben volt folyamatos –maximum nap megszakítással – társadalombiztosítási jogviszonyod. A babaváró kölcsönnel kapcsolatos kérdések megválaszolása, tájékoztatás nyújtása.


Június 17-től az ERSTE banknál elérhető előzetes vizsgálat elkészíttetése. Az igényléshez szükséges OEP igazolás meghatalmazással történő kikérése. Viszont ha megvan a TB igazolás , igyekezzünk a bankba, mert csak igazolás napig érvényes. Azért is fontos sietni, mert ha az első bank valamiért elutasítja az igénylést, még mindig lesz időnk elmenni egy másik bankba és ott beadni a kérelmet. Igazi arcon csapásként érhetett sokakat, amikor boldogan -kezükben a friss, ropogós OEP igazolással – mentek a bankba, ahol közölte velük az ügyintéző, hogy ez nem jó OEP igazolás.


Noha az ügyfelek nem hibáztak, hiszen “hülye biztosan” kérték a “ babaváró OEP ”-et, amit jogszabályi hivatkozással állítottak ki. Mostanra egységesítették a nyomtatványt, de aki korábban kapta, annak érdemes azt leellenőriznie, mielőtt elmegy a bankhoz. A már koncepciójában is képtelen babaváró támogatást sebtében dobta össze a kormány tavaly, és már annak bejelentésekor sejteni lehetett, hogy lesz még.


Ausztriában dolgozok a feleségem GYED-en van itthon. OEP -es igazolás kettőnk részéről úgy, hogy a feleségem “hozza” a 1napot én pedig a két évet? Megrohanták a kormányablakokat a babaváró támogatást igénylő családok a kötelező tb- igazolás miatt.


A hitel beadásához történő időpontfoglalásnál, tekintettel kell lenni arra, hogy a TB igazolást is csak július 1-től lehet igényelni a területi illetékes OEP irodában. Azoknál a területileg illetékes járási hivataloknál lehet kikérni az igazolást, ahol egészségbiztosítási pénztári feladatkörben is eljárnak. Az ügyintézési idő maximum nap, amihez hozzáadódik a postázás ideje. TB jogviszony igazolás : ezt NEAK igazolás vagy OEP igazolás néven is említik.


Mindjárt indul a babaváró hitel, de mit kell tudni róla? Hatósági Bizonyítványon igazolja. A dokumentum egységes módon, a megfelelő jogszabályi hivatkozás szerepeltetésével kerül kiállításra. Igazolás formája Adós Adós-társ I. Hiteligénylés befogadásáig benyújtandó és bemutatandó dokumentumok I. Személyes dokumentumok 1. Ahhoz képest, hogy káoszt vártam a babaváró hitellel kapcsolatban, ebben a bankfiókban külön menüpontja van a sorszámhúzó gépen ennek az ügyintézésnek.


Sőt, az első hibát mi követtük el. Ugyanis nem a bankban kellett volna elkezdenünk a babaváró hitel felvételét, hanem az NEAK (korábbi nevén OEP ) ügyfélszolgálatán. Tájékoztató az Országos Egészségbiztosítási Pénztár ( OEP ) átalakulásáról, feladatkörének változásáról neak.


Részletes tájékoztatás. A hitelbírálat elvileg munkanap, de az előzetes eredményt megkapod ott helyben. OEP - igazolás beszerzése előtt elvégzik, arról azonban nem adtak részletesebb tájékoztatást, hogy a kölcsön folyósításában az Ersténél melyek.


Oep igazolás babaváró

A babaváró hitel igénylést a bankban kell benyújtani, ahol a szükséges dokumentumok benyújtása mellett a babaváró támogatásra vonatkozó igénylő lapot is ki kell tölteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések