2015. június 5., péntek

Főállású őstermelő pályázat

Főállású őstermelő pályázat

A Zselici Lámpások Vidékfejlesztési Egyesület illetékességi területén működő mikrovállalkozások, őstermelő k, adószámmal rendelkező magánszemélyek pályázhatnak 2ezer - millió forint támogatás elnyerése. Olyan megoldásokat mutatunk most be, elsősorban amire közel 1 eséllyel pályázhatsz! Több millió forint pályázati támogatás lehetősége, nagymennyiségű eszközök szétosztása, szolgáltatások fejlesztéshez.


A többi, Vidékfejlesztési Programban megnyílt pályázaton (állattartó vagy kertészet) nem kikötés a főállású státusz, viszont az igen, hogy a pályázó éves bevételének min. PÁLYÁZAT CÉLJA ÉS TARTALMA. A pályázat kiírása elősegíti az Eredetvédelmi Program megvalósítását. A négy kertészeti pályázati felhívás mellett ma megjelent egy mezőgazdasági kisüzemeket támogató pályázat is, melynek keretösszege milliárd forint. A felhívás célja a mezőgazdasági kisüzemek fejlesztését célzó tevékenységek támogatása.


Gyakran hangzik el a kérdés: főállású őstermelő azt jelenti, hogy a jövedelem -a őstermelői tevékenységből származik? Tehát több kell legyen a bevétel mezőgazdasgái tevékenységből, mint másból (más tevékenység, gyes, gyed stb.)? Ezért aki több pénzt szeretne és ezért hajlandó komolyabb vállalásokat tenni azoknak továbbra is a fiatal gazda pályázatot javasoljuk. Az őstermelő kétféle módszer közül választhat az összevonás alá eső jövedelme megállapításakor. Lehetősége van százalék költséghányad alkalmazására, ha nem kíván költségeivel elszámolni.


A bevétel százaléka a jövedelem. Pályázat kódszáma: VP2-6. A támogatás különösen az adottságaik és ambícióik alapján fejlődőképes kis méretű mezőgazdasági termelők jövedelemszerzését és stabilitását segíti elő. A főállású őstermelők adózásáról több érdekes összefüggés derült ki a NAV válaszaiból. Végzettség Az elfogadott mezőgazdasági végzettségek listáját megtalálja ide kattintva.


Standard Termelési Érték (STÉ) módszertan alapján mezőgazdasági. Rendelkezem néhány ha termőfölddel, amit jelenleg édesapám művel őstermelőként, korábban én is voltam őstermelő , de jelenleg szüneteltetem. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!


Főállású őstermelő pályázat

Az intézkedés keretében induló és már működő mikro-vállalkozásnak minősülő mezőgazdasági termelő, mikrovállalkozás, nem főállású őstermelő , a tevékenységét megkezdő természetes személy is támogatásban részesülhet 10. A Nyírség és Rétköz Határán Vidékfejlesztési Egyesület területén működő mikro-vállalkozások, főállású őstermelők és nem főállású őstermelők pályázhatnak 2ezer millió forint elnyerésére, a mikrovállalkozások piacszerzése, új munkahely teremtése, a mezőgazdasági tevékenységek továbbfejlesztése, az őstermelők tevékenységének gazdaságosabbá. A mezőgazdasági őstermelő abban az esetben biztosított, ha a rá vonatkozó nyugdíjkorhatárig hátralévő idő és a már megszerzett szolgálati idő együttesen legalább év. Azt fontos tudni, hogy mezőgazdasági őstermelőként a járulék megfizetése még nem feltétlenül jelenti azt, hogy a biztosítotti jogviszonya is. A kérdés eldöntése során annak a körülménynek, hogy az érintett személy biztosított mezőgazdasági őstermelő volt vagy sem, nincs jelentősége.


Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése VP2-6. Jelen pályázat esetén azt tekintjük főállású őstermelőnek, aki maga után, legalább a minimálbér alapján megfizeti a szociális hozzájárulási adót, és az egészségügyi hozzájárulást. Fiatal gazda pályázathoz kötelező egyéni vállalkozónak lenni vagy elég főállású őstermelőnek? Adózási szempontból kicsiként nagyon nem mindegy.


Az saját maga után havonta fizetendő adó alapjának kiszámítása egyszerűbb az általános szabályoktól a mezőgazdasági őstermelő esetén, mivel annak az alapja a minimálbér összege. Ha a jogviszony nem állt fenn a hónap minden napján, akkor az adó alapja a jogviszony minden napjára számított minimálbér harmincad része. Főállású anya lehet e másodállásban vállalkozó?


Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert? Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell. Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.


Főállású őstermelő pályázat

Amennyiben az őstermelő olyan termék vagy szolgáltatás ellenértéke alapján kíván költséget elszámolni, amelynek értékesítője, illetve nyújtója az Áfa tv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések