2015. június 9., kedd

Diófa vendéglő pétfürdő etlap

Köszönjük szépen az elismerést. Egy szenvedélyes és kreatív csapat, akik mindig örömmel dolgoznak friss élelmiszerekkel és sokféle minőségi alapanyaggal, hogy elkészítsék a nagyszerű hazai ételeket. Panziónkban db franciaágyas és 2db ágyas szoba áll vendégeink rendelkezésére. Vendégeinket, akik kétféle levesből és háromféle főételből választhatnak kínálatunkból. Hétvégi svédasztalos ajánlatunkban megkóstolhato hogy hogyan készítjük a hallét, töltött káposztát és ha ízlik, karácsonyra elő is rendelheted!


Cordon Bleu hasábburgonyával. Rántott sertésszelet, vegyes köret. Pétfürdőn Nézd meg a legjobb éttermeket! Keress ár, értékelések, felszereltség szerint! Diófa Vendéglő Szeged November 20.


Foglalj asztalt akár online! Vajdácska, km from Sárospatak and km from Sátoraljaújhely, in a panoramic environment, amidst a picturesque landscape. Each room has Internet access (WiFi), separate shower and toilet.


Honlapunk cookie-kat használ az Ön számára elérhető szolgáltatások és beállítások biztosításához, valamint honlapunk látogatottságának figyelemmel kíséréséhez. Az ötvenes években a helyén szép ambitusos ház állott, tornácos előtérrel, előtte egy vén diófa. A mende-monda szerint a jeles debreceni költő Gulyás Pál - akinek Bocskaikertben lakóháza is volt - sokszor megcsodálta ezt a fát. Talán ehhez a fához írta: “A viharzó diófa ” című versét is.


Az új étlap elérhető ITT! Kérlek támogasd az ADVENTI rendezvényt. Vám ponúka možnosť zažiť neopakovateľný rodinný či romantický pobyt.


Diófa vendéglő pétfürdő etlap

Olyan éttermet, ahol a fókusz – a szó egyszerű és hagyományos értelmében – az étkezésen, a jó ételen, a gasztronómián, a vendéglátáson van, ahol jóllakhatsz, és jól érzed magad. Azt akarjuk, hogy a Fasor vendéglő ilyen étterem legyen. Szeretnénk hinni, hogy jó úton járunk és nem okozunk neked csalódást. A konyhafőnök nem azt jelenti, hogy “legjobb szakács”.


Nincs is értelme minőségbeli különbségeket keresni, mert ahhoz, hogy az ételeinket elégedettséggel, jóízűen fogyasszátok, ahhoz mindenki a legjobbat, legtöbbet nyújtja. Jelen weboldal a magyarországi éttermeket gyűjti egy nagy adatbázisba, részletezve kategóriánként, településenként, típusonként. Hajdúnánás északi csücskén várja a kedves kikapcsolódásra és pihenésre vágyó vendégeket. Kedves, családias vidéki vendéglátás, valamint kellemes kikapcsolódás és szórakozás vár mindenkit. Diós Kisvendéglő weboldalán.


Diófa vendéglő pétfürdő etlap

Folyamatosan fejlesztjük,csinosítjuk a Diófát. Tatár beefsteak magyarosan, friss zöldségekkel 4Ft. Megújult környezettel, finom ételekkel , kedves kiszolgálással várja kedves vendégeit.


Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Miért regisztrálja éttermét? Mert növeljük forgalmát.


Ha nem hozunk új megrendelése-ket, akkor Önnek nem kerül egy fillérjébe sem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések