2015. június 4., csütörtök

Érzelmileg bizonytalan férfi

A férfinek kialakult erkölcsi iránytűje van, hitelesen példát mutat, egy fiú gyakran ellentmondásos, csapong, következetlen. A férfiak sem csak szexre vágynak, annál sokkal többre. Az a nő, aki tudja, hogyan elégítheti ki partnerét érzelmileg ÉS szexuálisan, azok lopják be magukat a férfi szívébe, így viszonzásképpen ugyanazt kapják. Az érzelmileg hozzáférhetetlen férfi ismertetőjegyei írta: Ridikül.


Az egyenlőségbe belefér, hogy néha fordítva van a szerep, nem értem, miért baj ez. Emelt fejjel állni egy férfi előtt, megmondani, mi van, nem csak sejtelmesen és passzívan mosolyogni, ez egyenesen következik abból, amire tartjuk magunkat, és igenis van olyan férfi , aki ettől nem érzi magát megcsonkítva. A született lúzerek a férfi -mátrix legalján szerepelnek, akiket minden hím legyőz a hierarchiaharcban. Az omega általában szenvedő, labilis és érzelmileg sérült férfit takar, aki a nők számára is teljesen közömbös, vagy rosszabb esetben ellenszenvet, utálatot vált ki belőlük.


Ha sikerül kiismernünk legérzékenyebb pontjait, és ha érzelmileg kellőképpen babusgatjuk, pátyolgatjuk lelki sérüléseit, akkor ostromunk sikeres lehet. Tudnunk kell azt is, hogy a Kos férfi a függetlenséget kedvelő, okos, intelligens és szellemes nőket tünteti ki mindenekelőtt szerelmével, főleg akkor, ha a hölgypartner. Oroszlán férfi és Mérleg nő között nagyon boldog viszony alakulhat ki, amennyiben az Oroszlán kissé hűségesebb marad.


Ezt annál könnyebben megteheti, hogy a Mérleg hajlandó olykor átengedni a hatalmaskodó Oroszlánnak a központi helyet, ahol tündökölhet, hiszen ragyogásából maga is bőven részesül. A Kos pedig, bár érzelmileg bizonytalan , nagyon nehezen képes véget vetni egy kapcsolatnak, mivel azt saját kudarcaként fogja fel. Szerencsére, a Tűz elemű Kos lángolása épp oly gyorsan rátalál eredeti lendületére, mint a Víz elemű Halak jegy szülötte mindent sodró képzelete, így képesek mindig újból elõlrõl kezdeni. Gyakran hallom azt is, hogy a férfi célirányosan közeledik a nő felé, megszűnik a finom intimitás a mindennapokból, a nő pedig ezt zokon veszi, hogy három hétig nem is figyeltek rá, akkor most se akarjon a párja tőle semmit. Jellemző, hogy a partner a legapróbb dolgok miatt is a másikat hibáztatja.


Mindegy, hogy éppen arról van szó, hogy tönkrement valami, nem tiszta a lakás, vagy a saját munkahelyén történt probléma, valahogy igyekszik a párjára hárítani a felelősséget, és éreztetni vele, hogy ő tett valami olyat, ami miatt a rossz események megtörténtek. A fentiekből következően, ha a viszony valamelyik területe már nem működik 1-osan, egy férfi a megszokott kényelmes kapcsolatot nem szívesen adja fel a bizonytalan jövőért. Persze ezt sok minden befolyásolhatja: hány kapcsolata volt eddig, milyen könnyen ismerkedik, milyen a szintje a nőknél.


Egyértelműen ez a helyzet a Bika nő Leo férfi szerelem kompatibilitás. Ez ahhoz vezethet, hogy egy nagy, érzelmileg kiegyensúlyozott, lelkileg is felemelő, gazdagítja az életet együtt, vagy ahhoz vezethet, hogy egy nagyon csúnya érzelmi robbanás. A magabiztos férfi hajviselete. Ilyet visel egy izmos férfi kockás ingben és persze szakállal! Ha se őszes haj, se szakáll nincs, hamarosan lesz!


A nagyon magabiztos férfi hordja így a haját, aki nem fél a kritikáktól. Valósággal rettegnek attól, hogy jön majd egy önmagában bizonytalan , önállóan létezni képtelen nő, aki nemes egyszerűséggel érzelmileg függeni kezd tőlük. Vagyis hívogatja, minden egyes nap a szerelméről biztosítja őket, ellenőriz, megold mindent, s valósággal létezni sem tud az imádott férfi nélkül. Ha a pasidon azt tapasztalo hogy a te érzéseid legalább olyan fontosak számára, mint a sajátjai, gondoskodó, és számodra megnyugtató a jelenléte, akkor tudhato hogy ő érzelmileg érett, öntudatos és főleg tudatos.


Érzelmileg bizonytalan férfi

Ez táplálja a kapcsolatot. Ez már maga a győzelem. Komolyan szeretnek ismerkedni :) párom keresem egy férfi személyében akivel minden vagyunk megélhettünk mint testileg mint lelkileg! Ami egy mindent elsöprő szerelem is!


BDSM világában a Mediccal és a Barna nem izgat! A Bika férfi azoknak a nőknek való, akik sóvárognak a stabilitás és a kényelem után, hihetetlen támogató és nagyon jó választás partnerként a megfelelő nő számára. Hosszú távban gondolkodik, így az elkötelezettség nem jelent számára problémát. Egy hercegnő-szindrómában szenvedő, gyermekde naiv, semmilyen tekintetben nem független, hisztit fegyverként használó, érzelmileg bizonytalan , kialakulatlan egyéniségű, zavaros értékrenddel rendelkező lány valószínűleg nem egy férfi , hanem egy fiú vonzalmát fogja magáénak tudni.


Érzelmileg bizonytalan férfi

Csakhogy az eufória nem tart soká, a férfi néhány hét, jobb esetben 2-hónap alatt átsiklik az eltávolodási fázisba, vagyis érzelmileg elhatárolódik a nőtől. A nő persze azonnal megérzi, mi a helyzet, és elkezd idegeskedni, agyalni, már nincs nyeregben, sőt, kételkedik abban is, ami az előző fázisban történt. A felmérés szerint a legtöbb férfi csak az arcát borotválja: százalékuk soha nem szőrtelenítette még a hátát, százalékuk pedig soha nem nyúlt borotvával a lábához.


Ezeket az eredményeket látva nem meglepő, hogy a férfiak százaléka szerint elítélendő, ha egy pasi túl sok energiát fordít a megjelenésére. Egy felnőtt férfi nőies nőre vágyik. Olyan nőre, aki nem akar férfiasabb lenni nála. Akinek nincs bizonyítási kényszere az élet férfias területein, nem akar mindenáron dominálni, aki saját életét nőies prioritások alapján vezeti és építi. Ebben a játszmában mindenki sérül: az apa , aki nem képes beavatni fiát a férfilét adott életszakaszaiba , mert a túlgondoskodó anyai szeretet olyan védőburokba vonja a gyermeket, hogy senki sem fér hozzá, mindeközben elveszíti társát, a nőt.


Érzelmileg bizonytalan férfi

Ne reklamáljunk, ne sírjunk, hogy nincsenek férfiak! Történik úgy, igen, hogy a férfi a női álruhába bújt, bizonytalan , érzelmileg éretlen, hercegnő szindrómában szenvedő lányokkal randizik sorozatosan, és csodálkozik, hogy a „valami nem stimmel érzés” nem hagyja nyugodni. Párommal egy jó ideje együtt vagyunk már, de engem zavar, hogy nagyon zárkózott, ami az érzéseit illeti. Egy érzelmileg zárkózott férfi mindig is zárkózott lesz?


Nem bunkó, vagy flegma, csak konkrétan semmit nem mond szinte arról, hogy mit érez vagy gondol rólunk. Nagyon más dolgokról sem, elég ritkán beszél. Férfi visszahódítása - használd ezt a néhány, egyszerű alapelvet Tudom, most kb. Még mindig nem hiszed el, hogy ez veled megtörtént, kétségbeesett vagy és egy talány számodra, hogy hogyan szerezheted őt vissza.


A kapcsolat lassan fog alakulni, mert érzelmileg nem kavarodnak bele a dolgokba könnyedén, nem azok a típusok, akik nagyon mutogatnák a romantikus vonzalmat. A férfi , aki megpróbálja elnyerni a szívét, tisztelettel és egyenlő félként kell kezelje őt. A kommunikáció a kulcs, ezzel fejlődik a kapcsolat a Vízöntő nőkkel. A mérleg férfi kiváló esztétikai érzékkel rendelkezik.


A szép iránti igénye nagy és ez megmutatkozik ugyanannyira a gondolatok, mint a formák terén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések