2015. június 26., péntek

Horgász nyaraló medencével

Horgász nyaraló medencével

Vízparti nyaraló kereső, szállás vízparton. Tisztelt látogatók, kérem, az adott szállásadót keressék közvetlenül érdeklődés, ajánlatkérés céljából. A téliesített, jacuzzival, kültéri medencével felszerelt kiadó horgász üdülő csodálatos panorámája biztosítja a relaxációt, míg az aktív szórakozást a vízparthoz tartozó stég és csónak adja. A gyermekeknek egy nagy trambulin szolgáltat kikapcsolódást és még házi kedvencét is magával hozhatja!


Budapesttől km-re lévő felújított nyaraló kiváló horgászvíz mellett a Kis Duna legszebb és legizgalmasabb részeihez közel családoknak egész évben ladikkal, stéghasználattal kiadó. Az udvaron csónak, vízibicikli, térkővel kirakott vízpart, kerti sütögető, bográcsozási és grillezési lehetőség, kerti bútorok, trambulin, játszótér, homokozó, fedett terasz, medence, napágyak. A házban vezetékes víz van. Kocsibeállási lehetőség van.


A nyaraló egész évben kiadó főig. Az árak tájékoztató jellegűek és azonnali érkezéssel, a nyaraló teljes kapacitásának kihasználtsága esetén érvényesek. Konkrét árajánlathoz lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén. Békésszentandráson, a Keresztháti üdülősoron, horgászoknak, pihenni vágyó családoknak, baráti társaságoknak, vízparti nyaraló fűtetlen medencével , fedett sütögetővel kiadó. Szarvason a Nagyfoki holtágnál, közvetlen vízparton helyezkedik el a Szabina nyaraló.


Saját stég, csónak, bográcsozási lehetőség adott. Medence, gyerek játszó, nagy fedett terasz. Az épület klimatizált, téliesített. A tavat számos kg feletti ponty és amur lakja, melyek megfogása odafigyeléssel akár egy kezdő horgász számára is reális cél lehet. A horgásznyaraló előtt horgász számára van horgászati lehetőség úszós ,fenekező , feederes horgászatra.


Csendes , nagyon szép helyen található , ha az ember egy kis nyugalomra, esetleg horgászatra vágyik , akkor ez. Töltsön el üdülőházainkban egy hosszú hétvégét és hogy a pihenés igazán lazító legyen, az 5. Hírlevélre történő feliratkozásommal hozzájárulok, hogy a megadott e-mail címemre kiküldésre kerülő hírlevelekben és a weboldalakon mutatott aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás, szállások megtekintése), a hírlevél vagy fiók regisztrációkor megadott adataimat (pl. születési dátum), valamint a foglalásaimhoz kapcsolódó adatokat (pl. foglalás gyakorisága) a. Havonta több millióan választják az ingatlan. Eladó nyaralót keresel Balatonon? Reggeli nagyon finom volt.


Weboldalunkon rengeteg kiadó nyaraló , villa, családi ház, apartman, szoba, vendégház, panzió, szállás található a Kárpát-medence minden tájáról - közvetlenül a tulajdonosoktól! Böngésszen kedvére szállás adatbázisunkban. Kellemes időtöltést, jó utat kívánunk! Kőszegen, a Szabó hegyen, csendes, nyugodt környezetben lévő hétvégi ház kedvező áron eladó. Minden nyaraló elengedhetetlen kelléke egy kiülős terasz, amely a hosszas.


Balatoni kiadó szállások, szálláshelyek közvetlenül a vízparton egyedülálló adottságokkal. Erdély, Erdélyben, Erdélynek, Erdély szállás, erdélyi eladó telkek, erdélyi turizmus, erdélyi szállás, erdélyi szállások, székelyszállás. Szálláshely leírása: Budapesttől 20km-re a Kis Duna partján található a nyaraló horgász lehetőséggel,ladik használattal , medencével.


A vízparti nyaraló konyhája teljesen felszerelt, hálószobái kábel TV-vel, zuhanyozóval várják a pihenni vágyókat. A vízparthoz 8m2-es stég és egy csúszdás vízibicikli is kapcsolódik, a horgászok pedig egy külön részükre kialakított, oldalról zárt, tetővel, paddal ellátott óvóhelyen hódolhatnak szenvedélyüknek. Zárt parkolás biztosított.


Az apartman fűthető (radiátor van minden helyiségben) Az apartmanban műanyag ponton záródó biztonsági bejárati ajtó található, amely a lépcsőházból nyílik. Horgászlak Gyomaendrődön. A tökéletesre tervezett gyepek és a két, Greg Normann tervezte lyukú, elsőrangú golfpálya miatt nem véletlen, hogy amerikai és külföldi ingatlanvásárlókat egyaránt vonz ez a nyaraló stílusú golfüdülő, amely elsősorban rövid távú bérbeadásra szolgál.


Nyaraljon, horgásszon csendes,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések