2015. június 11., csütörtök

Földhivatal ügyfélfogadás

Lejárt sorszámmal, vagy sorszám nélkül ügyfelet fogadni nem tudunk. Kecskeméti Járási Hivatal Földmérési és Földügyi Osztály, Kecskeméti Járási Hivatal Ingatlan-nyilvántartási Osztály adatai, címe, telefonszáma, nyitvatartása. Az ügyfélfogadás sorszám alapján történik!


Földhivatal ügyfélfogadás

Sorszámot az alábbiak szerint biztosítanak az ügyfelek részére: Hétfõ. Ferencziné Németh Gabriella. Az Irattár költöztetése miatt, a BFKH XIV. Nyíregyházi Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály.


Tatabányai JH Agrárügyi és Kör. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az igazgatási és szolgáltatási díjak befizetése kizárólag átutalással, vagy postai csekken lehetséges. Ingatlan-nyilvántartási szakterület - Feladatkörébe tartozik a tulajdoni lapot érintő valamennyi ügy intézése függetlenül attól, hogy az ingatlan adataiban, a bejegyzett jogok, tények tekintetében történt-e a változás. A legfontosabbak Önkormányzat, kormányhivatal - XIV. NGM rendelet alapján ()Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy okirattári iratanyagról történő másolat kiadását nem áll módunkban azonnali határidőben teljesíteni!


Földhivatal ügyfélfogadás

A biztonság szerzõdése ingatlan tulajdonosoknak. Földhivatali Osztály szakterületei. Balatonfüre a Balaton északi partjának „fővárosa” tradicionálisan járási székhely település volt. A Balatonfüredi Járási Hivatalhoz sorolt település közül csupán Balatonfüred rendelkezik városi ranggal. Közületek, ügyvédek részére kizárólag elõzetes bejelentkezés alapján.


Az elektronikus tulajdoni lap másolat szolgáltatás bevezetését, vagyis a TakarNet rendszer éles üzembehelyezését követően a regisztrált felhasználók honlapunkon keresztül belépve is igénybe vehetik a csak számukra elérhető on-line földhivatali szolgáltatásokat. A földhivatali ügyek intézéséhez szükséges nyomtatványok itt tölthetők ki, illetve letölthetők PDF vagy DOC formátumban, a megfelelő ikonra kattintva. A közbeszerzésben a hatékonyság növelése, a szaktudás gyarapítása és a felelős szemlélet kiterjesztése kiemelt feladat, amely a szakma mellett az országot és a magyar gazdaságot is erősíti – jelentette ki a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára az Egerben csütörtökön kezdődött, kétnapos Országos Közbeszerzési Találkozó résztvevőit. Megyei, helyi honlapok.


Földhivatal ügyfélfogadás

Ehhez nincs szükség újabb regisztrációra vagy díj megfizetésére. Hétfőn, kedden és szerdán 12:és 12:között a pénztár nem üzemel! AZ ÜGYFÉLFOGADÁS RENDJE. Békési Járási Hivatal szervezeti egysége. Fenti naptól kezdve kérjük postán küldött beadványokat is az új székhelyre kell címezni.


A szentendrei földhivatal a 11-es főút mellett, a Dunakanyar körút 1. Felhasználói véleményekkel, elérhetőséggel, térképpel és útvonaltervezővel. Gyulai Járási Hivatal szervezeti egysége. Berettyóújfalu, Kossuth L. Tapolca a Tapolcai-medence közepén, ősi közlekedési utak csomópont-jában helyezkedik el. A Gyöngyösi Járási Hivatal a Fő tér 13-ban, vagyis a polgármesteri hivatal épületében várja az ügyfeleket. A földszinten a hatósági osztály, az első emeleten a törzskar lesz megtalálható.


SZEGHALMI JÁRÁSI HIVATAL. Szeghalmi Járási Hivatal szervezeti egysége. Debreceni Járási Hivatal, Debrecen - Nyitva tartás, járási ügyintézés, elérhetőség. Miskolci Járási Hivatal, Miskolc - Nyitva tartás, járási ügyintézés, elérhetőség. Mindenki, akinek fontos ez a város!


Vállalt tisztségem tudatában úgy érzem, nem az a feladatom, hogy szépelgő szavakat írjak honlapunk beköszöntőjében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések