2015. augusztus 17., hétfő

Bak horoszkóp 2019 április

Már régen nem volt ilyen jó hónapja. A Vénusz április 19-ig jó fényszögben van a Bak jegyével. Ez egy igazán szerencsés eseményt jelez, csodálatos dolog fog történni, ha a Mars nem avatkozik bele valamilyen kellemetlenséggel, ugyanis most ön nem szeretne hőstetteket végrehajtani, és nem örül az új kihívásoknak sem. Unsubscribe from Judit Antal?


Konzervatív és gyakorlatias, óvatos, állhatatos és komoly. Bak csillagjegyűek is a pozitív energiák megjelenését tapasztalhatják meg az életükben. A párkapcsolatban jól sikerült a március, és ez még áprilisban is érezteti hatását, ugyanis a Vénusz a Halak jegyében áll, a feltételek nélküli szeretet jegyében.


A Neptunusz, a Halak jegyének uralkodója, együtt áll az itt rangját vesztő Merkúrral. Nevezze ki az áprilist az összecsiszolódás hónapjának. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti.


Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. Bika jegy szülöttei az Oroszlán csillagképben elhelyezkedő Merkúr planéta erős hatását fogják érzékelni magukon. Ezidőtájt határtalan mennyiségű fizikális energiának lesz birtokában, amit remekül felhasználhat például a sportolás terén - még akkor is, ha csak amatőr szinten űz egy.


A hónap elején egy váratlan esemény némi feszültséget okoz, amitől a szokásosnál ingerlékenyebbé válhatsz, de hamar alkalmazkodni fogsz a megváltozott helyzethez és meglátod benne a kínálkozó új lehetőséget is. Bakok és sok pozitív élmény vár rájuk. A csillagok azt üzenik nekik, hogy ne feledjék, hogy a tettek ékesebbek a szavaknál.


Bak horoszkóp 2019 április

Tartsák meg racionális gondolkodásmódjukat és legyenek gyakorlatiasak, amikor terveik kivitelezéséről van szó. A házassága a hónap elején kifejezetten harmonikusnak látszik. A viccelődés mindennapos vendég önöknél, és ugyanígy a játék is. A Bak számára ez a periódus fizetésemelést, vagy akár munkahelyi bónuszt is hozhat.


Annak ellenére, hogy a csillagok állása kifejezetten kedvező lesz az év utolsó negyedében a bak jegy szülöttei számára a kapcsolatok tekintetében, megeshet, hogy Novemberben családi problémákkal kell szembenézniük. Töltsetek több időt együtt kedveseddel, szórakozzatok együtt a hétvégén. Nagyon jól érezhetitek magatokat egy sejtelmes, sötét kis bárban, ahol lágy dallamok lengik be a teret, és elbújhattok a világ elől a kedvenc italaitokat iszogatva.


Bak horoszkóp 2019 április

A hangsúly a kedves modoron lehet a napokban, hiszen nagyon határozottan és keményen kommunikálsz, miközben a kedvességeddel, sokkal többet elérhetnél. Itt az április havi horoszkóp is! A hét első felében egy súlyos és talán titokzatos téma keltheti fel a figyelmedet, amelyben ha el akarsz mélyedni, adj egy kis időt magadnak a tanulásra, képzésre. Bak : A párkapcsolatokban sok minden alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd.


A kedvesed sok mindenre hajlandó, mert imád téged. Ha dolgoznod kell, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy megmutas mennyire jó munkaerő vagy. Vízöntő: A párkapcsolatokban olyan téma kerülhet terítékre, ami indulatokat vált ki belőled. Bak : Energiád és önbizalmad az egekben van, ezért ha ügyesen kihasználod a kínálkozó lehetőségeket, nem mindennapi sikerre.


Bak horoszkóp 2019 április

Vízöntő jegyébe, május 11-ig haladva előre, majd szeptember 29-ig hátrál a Bak 25º20′-as helyére. Annyi munkád lehet a napokban, hogy segítségre is szükséged lehet, bár igaz, hogy megpróbálod kézben tartani a dolgokat. Előfordulhat, hogy neked is át kell vállalnod valamennyit a többiek munkájából, tehát szükség lesz az ötletességedre. Heti wellness horoszkóp - bak. A cikk a hirdetés után folytatódik.


Leterheltebb vagy, rohanássá válik az életed. Megtörténhet, hogy egy perc nyugtot sem hagynak neked a munkatársai egészen jelentéktelen ügyekben is tőled várhatják az útmutatást. Bak : Megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki iránt mélyen érzel. Vízöntő: Vannak olyan emberek a környeztedben, akiket akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Kos: Olyan váratlan helyzet adódhat, ami jelentősebb összeget húz ki a zsebedből, és az is megtörténhet, hogy valaki nem tartja be a pénzzel kapcsolatos, neked tett ígéretét.


Kos: A mai napon kellő előrelátással tudsz tervezni. Mások véleményét a szokásosnál türelmesebben hallgatod meg, és a szervezőkészséged is hatékonyabbá válhat, mint korábban bármikor. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések