2015. augusztus 21., péntek

Kos férfi rák nő párhoroszkóp

A Kos nő temperamentumos és féltékeny, de erélyes, aki csak bátor és erényes férfival képes kapcsolatot teremteni. A Rák férfi és Kos nő szexuális vonzódása nem elégséges egy tartós kapcsolathoz. Ha egy Kos férfi érdeklődését felkelti egy nő , akkor az a nő meg lesz hódítva, de lehet, hogy utána el is lesz hagyva. A Kos nőket pedig nem szokták kiválasztani, általában ők szoktak választani, méghozzá erős, férfias, karizmatikus társat.


Rák nő és Kos férfi kapcsolata. Kos – Halak: A jobbik variáció, ha Kos a férfi , és Halak a nő , mivel a Kos egy férfias, a Halak meg egy nőies típus. A Halak nő ellátja a családot, övé az anyaszerep, a női szerepek, a Kos férfi pedig megélheti a Kosságát, férfiasságát, ő az úr a házban. A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást. Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos.


Akivel problémás lehet a kapcsolata, házassága az a Rák és a Bak. A Kos nő tüzes, kitűnő s egyben érdekes szerető, aki gazdag fantáziája révén képes megvalósítani mindazt, ami szilárd és tartós kapcsolattá tehet egy szerelmi viszonyt. Határozott, erős, bátor, sőt, vakmerő. KOS FÉRFI szerelmes horoszkópja A tettek embere.


Vissza a szerelmi horoszkóp címlapjára Pozitívumok. Párhoroszkóp A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Sok férfi szívét megdobogtatja, mint a híres színésznő, akinek számtalan érdekeltsége van a Rákban: Gina Lollobrigida. A Kos férfi valamivel nehezebb eset hosszú távú párkapcsolatban, mint a Kos nő , mert nála a szerelem lángja nem lobog kitartóan, szeme előtt az ideális nő képe lebeg.


Kos férfi rák nő párhoroszkóp

A Kos női változatához hasonlóan, a Kos férfi is nagyon rámenős természetű, feszül benne az energia. Rendkívüli dinamizmusa nem tűri a korlátokat. Miként az igazi kos , a Kos jegy szülötte is csupa szeszély, szinte szikrákat vet amerre jár, hisz egyetlen cél lebeg előtte: homlokegyenest, teljes erővel előre törni. A tökéletes partnerünk egy Kos férfi lehet, emellett még az Ikrekkel, Oroszlánnal, Vízöntővel találhatjuk meg a harmonikus szerelmet. Vagy benne vagyunk egy kapcsolatban, vagy nem, a közepes láng nem a mi.


A legtöbb férfi hosszú távon nehezen viseli, ha nem az övé a vezető szerep. Mert úgy ő tud udvarolni, hogy attól a Kos hölgy elolva és a Mérleg azt sem veszi zokon, ha helyette dönt. De jól ki tud jönni a Nyilasokkal is. Rák Ha a férfi Rák-jegyű: Ezt a jegyet a fogyó-, és a növekvő Hold befolyásolja.


Ami azt jelenti, hogy vele a Mennyországot és a Poklot is átélheted. Ha szeret egy nőt, akkor nagyon figyelmes, szerető és gondoskodó. A Halakkal, Rákokkal és Skorpiókkal lelkiismeretes kapcsolatba kerülhet, míg a Bika nő számára a tökéletes partner. A Kos típusú ember nehezen sajátítja el azt a képességet, hogy ki tudja választani a helyes pillanatot a cselekvés megkezdéséhez, amikor valami fontosat akar tenni, vagy számára érdekes dolgot elérni. Ha a környezete szemszögéből nem helyes a pillanat, cselekedete bántó, sértő , erőszakos, végső soron agresszív lesz.


A Kos nő szerelmi horoszkópja A Kos nőben meglelhető mindaz, ami a Kos férfiban is megvan, de némileg enyhébb formában. A párhoroszkóp megmutatja, hogy horoszkóp alapján összeilletek-e. Közzétéve: augusztus 9th,. Rák kedvesünket akkor érthetjük meg a leginkább, ha nem is akarunk hozzá túlontúl intellektuális módon közelíteni. Vagyis minden nagyon fontos lesz neki, ami a múltban történt, vagy a fantázia világához kapcsolható.


Kos férfi rák nő párhoroszkóp

Szerelem horoszkóp kalkulátorunk megmutatja, hogy melyik csillagjegy szülötte melyik másik horoszkóppal rendelkezővel passzol össze. A házasságokra régi együttélésekre a romantika, a gyengédség, a szeretet lesz a jellemző, amikor érzéseiket ki tudják mutatni, és teljes mértékben meg tudják élni. Válassz horoszkópjaink közül, mi a csillagok állása alapján készítjük el neked a napi horoszkópokat.


Minden jegy szülötte, legyen Kos , Bika, Ikrek, Rák , Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, megtalálja a csak rá jellemző dolgokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések