2015. augusztus 19., szerda

Macbook szervíz

MacBook szerviz szolgáltatásaink: MacBook Pro, MacBook Air, MacBook , PowerBook, iBook javítás MacBook szerviz részlegünkben. Apple szerviz és szaküzlet. Mi nem csak egy szerviz vagyunk.


ISMERJÜK EGYMÁST MÁR TÖBB MINT ÉVE. MI MOST MEGÚJULTUNK, DE A KAPCSOLATUNK A RÉGI MARAD. Immár több mint éve vagyunk jelen az Árkád bevásárlóközpontban. Legtöbb hiba órán belüli javítása.


Cleaning, security, performance. Everything your Mac life demands. Eredeti alkatrészekkel, precízen dolgozunk. Mac szerviz Kedvenc Mac készüléked meghibásodása esetén is fordulj hozzánk bizalommal. Mac, MacBook , MacBook Pro javítása A-tól Z-ig.


Macbook szervíz

SzervizPont néven működünk. Csináld magad javítási szolgáltatás. Időpont foglalás nem szükséges , de a linkre kattintva lehetséges. MacBook Pro szervizeinkben gyorsan és szakszerűen végezzük el a MacBook Pro újrapasztázását és beázás esetén az ultrahangos tisztítását is.


A javítás ideje A feltüntetett idő egy általános ajánlás, ami alatt tapasztalataink alapján az ilyen jellegű javítást el tudjuk végezni. Ezen felül szívesen vállaljuk kijelzők, hátlapok és akkumulátorok azonnali cseréjét. Az új MacBook Pro azoknak készült, akik nem ismernek határokat, és ötleteikkel képesek megváltoztatni a világot. Azonnali javítások minőségi alkatrészekkel, kedvező áron.


A Mac -eknek is a nedvesség az egyik legnagyobb ellensége. Legyen szó bármilyen meghibásodásról, szervizünkben azonnal elérhetőek a cserélendő alkatrészek, nem kell hosszú ideig várakozni míg megérkezik külső raktárról. Kijelző csere - gyári 14. Ft : Akkumulátor csere - gyári: 7. Ft: Touch IC csere: 19.


Karbantartásra, tisztításra, a processzor hűtőközegének újrapasztázására akkor van szükség, ha MacBook készülékün lassabban működik a megszokottnál. A készülékek alkatrészei egy nagyon szűk, zárt térben helyezkednek el. A ventilátor légáramoltatása miatt, rengeteg por, szösz kerül a gép belsejébe, melyet félévente, de legalább évente ajánlatos eltávolítani.


Macbook szervíz

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Macintosh szervizünk Macbook , iMac és Mac Mini javításával foglalkozik. Mac szerviz Válaszd ki milyen szervízelés szükséges Mac bevizsgálás A típusspecifikus hibával rendelkező vagy ázott készülékeket minden esetben bevizsgálásra tudjuk átvenni, majd árajánlatot adunk a javítás költségeiről.


Más hibák is adódhatnak természetesen, most csak a legfontosabbakat említettük. Szakképzett munkatársunk minden esetben részletesen tájékoztatni fog a hiba okáról, a szóba jöhető megoldási lehetőségekről, árakról, valamint a javítás időtartamáról. A hét minden napján várjuk ügyfeleinket a Mammut I. A hely, ahol a szakértelem és az ügyfélközpontú hozzáállás messzemenő korrektséggel párosul.


Macbook szervíz

Egy munkanap alatt helyrehozták egy híres-neves MacBook szerviz által elrontott MacBook -omat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések