2015. augusztus 21., péntek

E cipő menyasszonyi cipő ezüst

E cipő menyasszonyi cipő ezüst

A valami kék lehet a menyasszonyi cipő is. Egy fehér menyasszonyi ruhát is fel lehet dobni egy színes cipővel, illetve egy színes menyasszonyi ruhához is érdemes színes cipőt választani. A legkedveltebb színek a lazac, a bézs, a nude, a menta, a capuccino, a halvány lila, a halvány rózsaszín, az arany, az ezüst. Westerleigh menyasszonyi cipők egytől egyig kézzel készülnek, és a maximális kényelemről ismertek.


A luxus minőséget garantálja az exkluzív bőr talpbélés, illetve az extra puha párnázott talpbetét is. Kivételes színe, az ezüst , tükrös, fényes hatást mind magába foglalja. Hamupipőke, persze az üveg cipellő nem lenne túl kényelmes viselet, ellenben ez az új, ezüst kígyó menyasszonyi cipő tapintásra is puha, cm-es nőies sarka pedig garantálja a nőiességet. Kifutó menyasszonyi cipőink a korábbi évek modelljei, melyek jelentős kedvezményekkel vásárolhatóak meg, amíg a készlet tart. Kézzel készített exkluzív menyasszonyi szaténcipő finom csipkeborítással, az orr részen egy csinos masnival.


Ez a gyönyörű balerinacipő levehető szalagpánttal rendelkezik, mely kecsesen a boka köré csavarható. Gyönyörű menyasszonyi cipők webáruházunkban és budapesti bemutató teremünkben. Legyen a menyasszonyi cipő lapos, csipkés vagy menyecske cipő , akár menyasszonyi csizma, nálunk megtalálod!


A feltűnően díszített menyasszonyi cipő. A szép esküvői - menyasszonyi , vőlegény, menyecske, alkalmi cipő is lehet kényelmes! Az e -mail cím megadása önkéntesen történik, ám annak elmaradása estén nem tudunk Önnek hírlevelet küldeni. Az Ön által megadott e -mail cím az ön személyes adatát képezheti (például ha tartalmazza az Ön kereszt- és vezetéknevét). MARIETTA MENYASSZONYI CIPŐ - EZÜST Marietta ezüst színű alkalmi cipőnkben garantált a ragyogás!


A cipő csillogó ezüst színe nagyon fiatalos és figyelemkeltő. A puha zselés talpbetét, a bőr talpbélés és a szivacsos, bélelt belső az igazán kényelmes viseletről gondoskodnak. Esküvői cipő - Magas sarkú menyasszonyi cipők, fehér alkalmi cipők a legszebb napra. Elegáns női körömcipők esküvőre, menyasszonyoknak.


E cipő menyasszonyi cipő ezüst

Az olyan alkalmakra, ahol különleges szeretne lenni, legyen az esküvő, bál, estély vagy más fontos esemény az életében, melyeken nem maradhat figyelmen kívül. A kevesebb néha több és ez duplán igaz az alkalmi cipő választásánál. Főleg az elegánsabb árnyalatokból válogasson, melyek tökéletesen illenek bármilyen ruhához. A menyasszonyi cipő kollekció tervezésénél elsődleges szempontként a kényelem és a divat összhangjára ügyeltünk.


Kollekciónkat elegáns, letisztult formavilág, kiváló minőségű alapanyagok (nappabőr, szaténselyem) felhasználása jellemzi. A Cathy esküvői Teréz körúti üzletének webáruházában megtalálod álmaid menyasszonyi cipőjét. Számos márka közül választhatsz: Rose Scent, Cathy, Tamaris, Westerleigh, Arturo Vicci, Graf gyártók termékeit forgalmazzuk. Copy Right - Wandera kft. Az oldalunkon szereplő képek szerzői védelem alatt állnak, további felhasználásukhoz nem járulunk hozzá.


Különleges, keresztpántos megoldással rendelkezik, amely azon kívül, hogy mutatós, nagyon jól tartja a lábat. Menyasszonyi és menyecske ruhához is hordható ezüst bőrcipő. ZARA MENYASSZONYI CIPŐ - EZÜST Zara ezüst színű alkalmi cipőnkben garantált a ragyogás!


A cipő dísze az orrán található fényes keresztpántok, valamint a kecses T-pánt, mely stabilan tartja a lábat. Egyedi női és férfi cipők készítése. Kedves vendégeink, kérjük, egyeztessen időpontot mielőtt felkeres bennünket. A cipő kiválasztásában segítünk, a helyszínen több modellt is mutatunk. ELEGÁNS,kényelmes,belül ezüst.


Saját márkájú a legújabb terndi cipők. Puha nappabőrből és szaténanyagból készülnek. Talprésze légpárnával ellátott, így egész napra kellemes komfort érzetet nyújt. Esküvői, menyecske és alkalmi női cipők olasz, spanyol, német és magyar gyártóktól nagy választékban.


Exkluzív, de árban elérhető! A megfelelő harisnyával tudjuk eldönteni, hogy a kiválasztott cipő mennyire kényelmes. Hogyha egy kiegészítő színt is választunk a ruhához, különösen ha ez arany vagy ezüst , nagyon fontos, hogy harmonizáljon mind a cipővel, mind az ékszerrel, amit viselni fogunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések