2015. augusztus 11., kedd

Hold horoszkóp

Hold horoszkóp

Mi vár ránk ebben az évben? Hogyan befolyásolja a csillagok állása a karrierünket? Mit mond a kínai horoszkóp ? Mit jelent az aszcendens, és miben befolyásolja ez személyiségünket, kapcsolatainkat?


Hold horoszkóp

Hold horoszkóp Születési horoszkópunkban a Nap pozíciója mellett a Hold is kiemelt figyelmet kap. Hold a Mérlegben: Kering a levegőben egyfajta társas energia a napokban. Elismerésre, megbecsülésre vágyik a környezetétől. Ami a céljai elérését illet, megpróbál a többiekkel együtt dolgozni, de néha kissé törtetően lép fel, aminek negatív hatása lehet a megítélésére.


Holdad hatására sokszor elszigeteltnek gondolod maga úgy érze hogy nem szeretnek, és hogy képtelen vagy kifejezni az érzelmeid. A Bak Hold dal született emberek sokszor elnyomják, vagy a csúcsra törve anyagi dolgokba vetítik lelki szükségleteiket, miközben valójában mély lelki kapcsolatra vágynak. Ma szenvedélyes hangulatban leszünk, testileg és.


Hold horoszkóp

Horoszkóp előrejelzés, asztrológia: láthatod ingyenes, csak neked szóló következő két napi horoszkópodat, születési helyed és időd alapján. A Hold -jegy befolyásolja mindazokat a dolgokat, amiket a Nap-jegy nyújt. Személyre Szabott Horoszkóp.


Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján! Nézd meg mit üzen a Hold ! A jegyében járó Hold ma jókedvre deríti, a szerelem pezsdíti vérét. A boldogsággal azonban jó lesz vigyázni, ugyanis sajnos hizlaló hatása van. A Hold hatása jellemünkre és életünkre sokkal nagyobb, mint azt bárki gondolná.


Pedig az a mondás, hogy a Hold a lélek tükre, nagyon is igaz! A Hold egy holdhónap alatt járja be az állatövi jegyeket, ezen vándorlása pedig erősen kihat lelkiállapotunkra. A Hold anyai vagy női jelkép, ezért mesékben és mondákban gyakran feminin jelzőkkel illetik.


Szimbolizálja mind a termékenységet mind a fogantatást. Megtestesíti azt a vágyat, hogy megértsük, mi zajlik testünkben, beleértve lelkünk rezdüléseit és legmélyebb érzéseinket. Vajon minden téren összeilletek a pároddal?


Holdjegyeitek alapján most ez is kiderül! A Hold és a szerelem szoros kapcsolata vitathatatlan, hiszen létezik-e édesebb a fényesen ragyogó telihold alatt kapott csóknál? A Hold-horoszkóp szerint fogékony a földi örömök iránt, ami erős szexuális energiáiban is megnyilvánul. Kitartó és türelmes szerető, igaz, hogy - mint az élet minden területén - az ágyban is a letisztultságot és kiszámíthatóságot részesíti előnyben. Aszcendens a horoszkópban csillagjegyek jellemzői divat egészségvédelem gyerek hangfelvételeink havi horoszkópok havi horoszkóp videók heti asztronaptár Hold - érdekességek Hold a horoszkópban holdfázisok Hold haladása a jegyekben holdnaptár híres emberek Jupiter a jegyekben karma Kertészkedj a Holddal!


Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Minta az anyai szeretet. Lelki odaadás, befogadás. A közvetlen környezet elfogadása.


Nagyon egyszerűen készíthetsz finom kínai kaját otthon is, egy kis szójaszósz és kínai fűszer, a többi hozzávaló hétköznapi! Hermész phallikus isten is. A jel maga a szűzies Hold és a csapodár Vénusz jeléből van összerakva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések