2015. augusztus 27., csütörtök

Okos televízió

Mit kínál az okos televízió ? WiFi – vezeték nélküli csatlakozás az internethez és az otthoni hálózathoz. Bluetooth – vezeték nélküli csatlakozás a soundbarhoz, hangszórókhoz, fejhallgatókhoz, billentyűzetekhez vagy egerekhez. DLNA –videók, fotók és zenék megosztására, különösen okostelefonokról és tabletekről.


Okos televízió

A TV készülékek már évtizedek óta garantáltan lekötik az egész család figyelmét. Egy modern Okos TV (Smart TV) segítségével már nem csak a mindennapi híreket kísérhetjük figyelemmel, hanem az online interaktív média előtérbe kerülésével népszerűvé váltak a videoletöltések és a media streaming által kínált újdonságok. Annak érdekében, hogy a legteljesebb élményt kapja az LG. Válassza ki a számára leginkább megfelelő LG televíziót! Oldalunkon a legmodernebb LG LED és OLED tévék széles választékát találja, H FULL HD vagy akár 4K ULTRA HD felbontásban is.


Mindkét márka igyekszik a lehető legjobb minőséget biztosítani, mind képi világban, mind szolgáltatásokban. Ingyen házhozszállítás 15. Ft felett (kivéve háztartási nagygépek), kényelmes és biztonságos online vásárlás! LED televízió , olcsó LCD tv vagy nagyképernyős plazma, akár 3D tévé egyhelyen a MALL. Akár gyári garanciával, ingyenes házhozszállítással!


Okos televízió

Samsung TV árak, boltok, TV vásárlás: Samsung TV akciók, vásárlói vélemények. Olcsó LCD TV, plasma TV, full HD LCD TV árak, a legjobb Samsung TV készülékek. Hol kapni olcsóbbat, jobbat, hol a legjobb LCD televízió ár? Smart TV készülék lehet egy integrált internetes funkciókkal rendelkező televízió vagy egy képernyőn megjelenő menürendszerrel rendelkező televízióhoz tartozó set-top box, amely a hagyományos televíziókészülékekhez képest sokkal fejlettebb műveleteket és csatlakoztathatóságot tesz lehetővé. A televízió árak között hatalmas eltéréseket tapasztalhatunk, ezért érdemes áttekinteni, mit tudnak az olcsó és a drága készülékek.


Az olcsó tévék akár néhány tízezerért megvásárolhatók, a prémiumkategóriás készülékek akár több millióba is kerülhetnek. A városi önkormányzat közel millió lejt költ számos útkereszteződés és átkelőhely okos villanyrendőrrel való felszerelésére. Fedezd fel a Samsung televíziók teljes skáláját, és hasonlítsd össze egyszerűen a neked fontos jellemzőket és tuljadonságokat, hogy könnyen megtaláld a számodra megfelelő tévét.


A televízió kiválasztásakor először vedd figyelembe, hogy számodra az okos funkciókkal rendelkező, vagy az azok nélküli modell a megfelelőbb. A Plazma Tv-k lassan kimennek a divatból, s 3D-s társaik sem tesznek eleget a várakozásnak. Ez a típus LED-es megvilágításáról kapta a nevét. Létezik okos változata.


Fedezze fel a Sony televíziók csodálatos világát. Kivételes kép- és hangélményt biztosító HD és 4K TV készülékeinkbe azonnal bele fog szeretni. Okos otthon kiegészítők és tartozékok Okos világítás Grillezés. Olvasd el szakértőink tévé vásárlási tanácsait. A tévék is okosodnak: Smart TV-k Internet képesség, Webfunkció és felhasználóbarát szoftveres platform.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Okos telefon, okos televízió , okos város stb. HD Ready, Android Smart, okos TV Életre kelnek kedvenc TV műsoraid! A gazdag és élethű tartalmak HD Ready minőségben jelennek meg a szemeid előtt, és lélegzetelállító élményben lehet részed! Az okos tv készülék lehetővé teszi, a különböző alkalmazások használatát, mindezt külön számítógép nélkül.


A tv tartalmazhat böngészőt az általános webes szörfözéshez, valamint képes beépített vagy letöltött alkalmazásokat futtatni. Egy időben a 3D volt a menő, most a 4K, a hajlított TV illetve az okos TV szavakra helyezik a hangsúlyt. Látható az egész világon!


Termékeinket az egész ország területén házhoz szállítjuk, Budapesten belül és Kecskeméten szállítási díjmentesen veheti át parkolási lehetőség és rakodási segítség esetén, hétfőtől-péntekig 8-óra között. Tekintse meg hetente az új akciókat az Auchan Magyarország weboldalán! Televíziók és tartozékok az Euronics.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések