2015. augusztus 14., péntek

Szállás börzsöny királyrét

Foglalj most online, Remek Áron! Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a weboldal használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. Királyrét a Börzsöny kapuja. Magdi Vendégház Diósjenőn! Az apartman szobás, melyből a nagyszoba férőhelyes, a kisszoba férőhelyes, így a teljes apartmant 2-főig lehet igénybe venni.


A vendégház a Börzsöny északi oldalán az Ipoly völgyében fekv ő festői szépségű faluban-Bernecebarátiban található. Vendégházunk nagy szeretettel várja mindazokat a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeket, akik családias hangulatban szeretnének eltölteni néhány napot vagy túrázás közben szálláshelyet keresnek. Családias hangulatú szállodánk a Börzsöny lábánál, Budapesttől (északra) csak órányira, gyönyörű természeti környezetben fekszik. Parkhoz egy horgásztó is tartozik, amelyhez térítésmentesen napijegyet biztosít szállodánk.


A legmagasabb csúcsa a Csóványos (9m). A látványos épület parkjában sétautak, pihenők, medence, lovarda és egy horgásztó is található. Először is köszönti Önt a mesék és babonák titokzatos gyíkja, a narancssárga-fekete színű foltos szalamandra, a Börzsöny félénk lakója. A faluban különböző jellegű, jó étterem van, a legközelebbi 5méterre található. Kóspallagra Vácról induló járatokkal lehet eljutni, ezek.


Kismaros szálláshelyek, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. Budapesttől km-re, a Börzsöny szívében lévő csillagos Szent Orbán Erdei és Wellness Hotelnek különleges megjelenésű és illatú farönképület ad otthont. Börzsöny - Perőcsény, Kékszilva Pihenő szálláshely, Börzsöny szállás , Perocseny, Pest, Hungary. Börzsöny és környéke látnivalók - mutatjuk, nekünk melyek a kedvenc helyeink.


Egy jó túracipő, egy teával teli kulacs, egy fényképezőgép, és néhány szendvics. Ezekre lesz szükségetek otthonról, aztán már indulhattok is, hogy bejárjátok a Börzsöny legszebb tájait. Medencével, szaunával, házias ételekkel és falusi vendéglátással várja vendégeit a Vilma Vendégház. A 2-es útról Nógrád előtt már látni a Börzsöny hegyeit.


Szállás börzsöny királyrét

Gáspár Igor, webmester. Csak egy rövid hétvégét töltöttem az Angyal-Lak szálláson, de egy ilyen rendkívűl nyugodt helyen, igazán kipihentem magam. A szállás kialakítása: szobában összesen fő részére tudunk biztosítani szállást.


A hálórész melletti épületben közösségi helységek és konyha található. Ezekre több rétegben harmadidőszaki üledékes kőzetek rakódtak a vulkanikus tevékenység előtt. A szállás díját készpénzben vagy bankkártyával tudjátok fizetni a helyszínen, és előre utalással is rendezhetitek a számlát. A kedvezménykártya az aktuális félpanziós szállás árából , illetve kedvezményt biztosít tulajdonosa számára, maximum felnőtt és gyermek részére, amely más kedvezményekkel nem vonható össze. Egy foglaláshoz csak kártya használható!


Ezen a lapon főleg a természetjárás és a turizmus szempontjából mutatom be a Dunakanyar északi oldalát, ezt a gyönyörű andezit ősvulkánt. Kulcsosház, turistaház, erdei szállás , túristaház, erdei vendégház, olcsó szállás , vendégház gyűjtemény. Szokolyán szállás foglalható, a közelben pedig 2szállásból további 2foglalható. A Börzsöny hazánk egyik legszebb hegysége. A tágas, kúriaszerû, verandás házba családokat, baráti társaságokat várunk.


A túrázás szerelmeseinek, kisgyermekes családoknak, és az idősebb korosztálynak a lehető legjobb választás, ha az erdei vasúttal utaznak. A kisvasút többnyire a Morgó patak völgyében hala ami egyébként a Börzsöny legnagyobb medencéinek vizeit összegyűjtő patak. Erdei iskola, család- és gyerekbarát ökoszállás a Börzsöny kapujában.


Szállás börzsöny királyrét

Szokolya község Pest megyében, a Dél-Börzsönyben található. A természet csodáinak felfedezése innen indul! Megújult formában, interaktív kiállítással, szakvezetéses túrákkal vár a királyréti Hiúz Ház. A kóspallagi Szépvölgy Vendégház a Börzsöny hegység szívében, a Dunakanyartól mintegy km-re, Nagy Hideg-hegytől kb.


Minden szobához fürdőszoba tartozik, közös konyha és egy kis társalgó kemencével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések