2015. augusztus 13., csütörtök

Melyik a legérzelmesebb csillagjegy

Melyik a legérzelmesebb csillagjegy

A Halak mindig mindenhol ott van, ahol valaki segítségre szorul. Megállnak, ha elhagyott kutyát látnak az út mentén és odaadják az ebédjüket egy hajléktalannak. A csillagjegy szülöttei minden tőlük telhetőt megtesznek a környezetért is. A rák az egyik legérzelmesebb csillagjegy , rettentően fél az elutasítástól, vagy hogy mások nem kedvelik. Ha pedig így érzik, az nagyon összetöri és letargiába taszítja a csillagjegy szülötteit.


A bölcsessége mellett ráadásul hihetetlenül vonzó, a legszexibb csillagjegy. The post Mit gondolsz, melyik a legveszélyesebb csillagjegy ? A legérzelmesebb csillagjegyek – Ha romantikus alkat vagy, velük nem foghatsz mellé! Ha azt szeretné hogy egy megszokott, tartós és biztos kapcsolatban élhess, akkor a bika jegyűek ideális választást jelentenek. A Halak az egyik legérzelmesebb csillagjegy , és szeretetét a legkisebb figyelmességektől kezdve igen gazdag érzelmi skálán mutatja ki. Ha szeret Tége azt egészen biztosan tudni fogod!


Melyik a leglúzerebb csillagjegy és melyik a legsikeresebb? Kíváncsi lennék, saját tapasztalat is jöhet a mindennapi ismerősök közül. Kos Kivágnak, amint egy kis füllentésen kapnak és ettől felismerik, hogy nem bízhatnak többé benned. Bika Kivágnak, ha hűtlen vagy. Amint átléped a határokat és ez megmutatja nekik, hogy nem vetted komolyan az elkötelezettség fogalmát.


Sokszor teszik fel nekem a kérdést, hogy melyik a legjobb jegy, és én sokszor mondom el, hogy ilyen nincs. Minden jegyben ott van a nagyszerűség, amiért szerethetjük, és ott van az árnyoldala is, amely minden jegynek – így minden embernek felfedezésre, megismerésre vár. A Rák a legérzelmesebb csillagjegy.


A legérzelmesebb csillagjegy – Ha romantikus alkat vagy, velük nem foghatsz mellé! Gyakorlatilag képtelenek csak az eszükre hallgatni , nem lehet őket kizárólag észérvekkel meggyőzni, mindig hatni kell a szívükre. Ahogy mindennek van előnye és hátránya, úgy a különböző csillagjegyeknek is.


Melyik a legérzelmesebb csillagjegy

Vannak tulajdonságok, amikért kifejezetten imádjuk a Halak jegy szülötteit, és akadnak dolgok, amiktől bizony falnak megyünk, hála az Oroszlánoknak. De melyik a legrosszabb csillagjegy , ha választani kell? Ezúttal ti szavaztatok! Természetesen nem kizárólag a horoszkóp befolyásolja ki, mennyire érzelmes lélek, mennyire romantikus alkat.


Az Ikrek az egyik legkülönlegesebb jegy a zodiákusban, ugyanis magában rejti más jegyek tulajdonságait, amelyeket vegyítve személyisége összetett, érdekes, egyedi képet mutat. Szituációfüggő, éppen mely tulajdonsága emelődik ki, és melyik szorul háttérbe, éppen ettől izgalmas a férfiak számára is. Te vagy az egyik legérzelmesebb típus.


Melyik a legérzelmesebb csillagjegy

Mindent a szíved vezérel, nem szeretsz ész érvek alapján döntéseket hozni. Jól tájékozódsz testbeszéddel, figyelsz minden apró részletre. A szexet is egy intim lelki találkozásnak éled meg, ezért neked a kiskifli-nagykifli pózt javasolják.


Gondoskodó, mindig odafigyel partnerére, egy harmonikus párkapcsolat kialakítására törekszik. Hajlamos arra, hogy szeretetével megfojtsa a partnerét, ezért gyakran hamar vége lesz a párkapcsolatának. Az egyik legérzelmesebb csillagjegy , számára mindennél fontosabb a család.


Szia én is skorpió vagyok és vannak jó meg rossz tulajdonságaim is. De szerintem a skorpió a legérzelmesebb jegy. De sajnos sokszor nagyon makacs vagyok meg sértődékeny az viszont nem jó tulajdonság.


De alapjába véve nagyon jó embernek tartom magam. A napi horoszkópot közlő folyóiratok, újságok, a színes magazinok vagy a különböző tévéműsorokban ismertetett horoszkóp-üzenetek azonban ritkán szólnak arról, hogy honnan ere mit ábrázol egy-egy csillagjegy szimbóluma, hogy melyik csillagjegy milyen mitikus alakot ábrázol és miféle mítoszok fűzhetők a csillagjegyekhez és az azokat uraló bolygókhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések