2015. augusztus 31., hétfő

Írj blogot keress pénzt

Az örök kérdés, hogy hogyan keress pénzt egy bloggal. Hogyan ne monetizáld a blogod? Ne monetizálj PPC-hirdetésekkel (a legismertebb az AdSense). Szögezzük le azt a tényt, hogy sokan nem profitorientáltan indulnak neki a blog írásnak. Egyszerűen csak egy hobbi.


Egy tv műsorban hallottam egy akkora hülyeséget, miszerint aki úgy indít blogot , hogy eleve pénzt akar vele keresni, az el se indítsa. Készíts olyan online tartalmakat, amik pénzt hoznak. Videózol, vagy blogolsz? Hozok pár tippet arra, hogyan keress vele.


Tapasztalatból mondok pár dolgot arra az esetre, ha tehetségesen írsz, videózol, fotózol, és szeretnél vele pénzt keresni. Van telefono nete a téma pedig az utcán hever. Amikor blogot indítasz, az első fontos teendő hogy a magad számára is meghatároz hogy miről fogsz blogolni. Sokan azt javasolják, hogy nyugodtan indíts egy blogot bele a vakvilágba, és írj mindig arról, ami épp eszedbe jut, aztán majd csak lesz valami. Képzeld csak el, azért kapsz fizetést, hogy egész nap írj , gondolkozz és beszélj arról, amit imádsz!


Írj blogot keress pénzt

Erről szól egy blog, és ezért kell megtanulno hogyan keress pénzt a blogolással: értékes információt hozol létre, kiépítesz egy közönséget, és azután eladod nekik a terméket, amit szeretnek és meg szeretnének venni. Ha van kedved írni, ha van kedved csoportot kialakítani, ha van kedved interneten pénzt keresni, ha van kedved tanulni, ha van kedved a kreativitásod kiélni, akkor indíts blogot egy témában. De mielőtt nekifogsz, ne felejts el kutakodni a témában, és megtudni mi érdekli az embereket. Miben tudsz nekik segíteni.


Ahhoz hogy pénzt keress , meg kell értened hogy mely szereplők részei annak, hogy elérd amit akarsz: a pénzt ! Cafeblogon – workshopok, technikai segítség A CafeblogVIP programba felvett blogoknak profi háttérországot biztosítunk, workshopokat szervezünk, informatikai segítséget biztosítunk, bármilyen probléma esetén. Megmutatom Neked lépésről lépésre, hogyan hozz létre egy saját blogot , és abból hogyan keress pénzt. Szeretném leszögezni már az elején, hogy nem könnyű, főleg munka mellett nem.


Írj blogot keress pénzt

Ha az lenne, mindenki blogolna és ebből nagyon gazdag lenne. Skip trial month free. Unsubscribe from Cooper Channel? Ha máshol esetleg azt olvastad volna, hogy könnyű egy bloggal pénzt keresni, akkor vissza kell rántsalak a földre: ez sajnos hazugság volt. Hosszú kitartó munka kell hozzá, de ha tényleg akaro akkor nem adod fel, és idővel akár passzív jövedelemre is szert tehetsz a blogírással.


Jelentkezz be a Vállalkozónői Klub kezdő bloggereknek szóló ingyenes online tanfolyamára, és tudd meg, hogyan lehet létrehozni, bővíteni és pénztermelővé tenni egy blogot ! Ha ezeket figyelmen kívül hagyo lehetetlenné tesze hogy valódi forgalmat szerezz és hogy blogodból pénzt keress. Akár már szerkesztetted blogod vagy akár még el sem kezdte győződj meg róla, hogy a helyes úton jársz. Az első dolog, amit meg kell tenned az az, hogy létrehozz egy sikeres blogot. Keress extra pénzt blogokkal. Ha valami érdekel, vagy van egy hobbi különleges képessége akkor blogot vezethetsz róla és pénzt kereshetsz vele.


Írj blogot keress pénzt

Tehetsz hirdetéseket, ahol fizetést kapsz, ha valaki rákattint. Pénzt keresni fotósként sokkal egyszerűbbé vált ezekben az idő kben mint régebben. A blogokkal több módon lehet pénzt keresni. Mint az élet más területén, itt is minél jobb képeket készítesz annál több pénzt kereshetsz.


Egy blog működtetése időt és pénzt emészt fel, különösen akkor, ha a tartalmaid terjesztéséért is fizetsz. Azt pedig szintén nem egyszerű, hogy a látogatóból ügyfél legyen, azaz konvertáljon a weboldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések