2016. március 4., péntek

Bázis horgásztó

A tóban ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, szibériai tok fogható. Ha pihenésre, nyugalomra vágyik és még halat is szeretne fogni, akkor ezt a helyet Önnek találták ki. Szentendre legnagyobb, 130m2-es horgászbolja várja kedves. Galéria betöltése folyamatban.


Bázis horgásztó

Horgásztavak, horgászhelyek Budapesttől km-re található Pest megye legnagyobb tórendszere, a délegyházi tavak. A tórendszerben több kifejezett horgásztó mellett kisebb horgászhelyek is találhatóak. Az első próbálkozást nem mondhatnám sikeresnek.


Többen is horgásztunk, de összesen dévért sikerült horogra csalni. Annyira nem volt ötletem, hogy merre menjek, hogy felidéztem az itt eltöltött pillanatokat és úgy éreztem megpróbálom újra, sőt, ha lehet, akkor pont azon a helyen, ahol akkor voltam. A tó tulajdonosa, Zsigabácsi fia lett édesapjuk halála után, az ezzel járó felelőség és minden. Arizona Horgásztó , Biatorbágy.


Fogható halai: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, szibériai tok. A bojlis horgászok számára maximum kettő bot engedélyezett, és botonként egy-egy horgot használhatnak. A horgásztó törpeharcsától mentes. A tavon egyszerre maximum bottal lehet horgászni.


Az idei évben q hal lett beletelepítve a fent említett halfajokból összesen. Kis-tó, ami egy alig fél hektáros tó a Büfé közelében, melynek célja a halakat gasztronómiailag értékelő horgászok kiszolgálása, illetve a horgászattal való ismerkedés, gyakorlás, és a kapások élménye. Bugyi felé kanyarodva pár perces autózással elérhető. Internetes közösségi oldal olyan tagokkal, akiket érdekel a horgászat, az amatőr horgászversenyek, különböző horgászati irányok, tesztek, javaslatok, akik szeretnék fejleszteni tudásukat, vagy egyszerűen csak szívesen olvasnak horgász témájú cikkeket, nézegetnek mások által készített természet- és hal fotókat, videókat.


Számos szép és nagy testű halat sikerült már itt szákba terelnünk. Mint később kiderült: a Tárnoki Horgásztó erős felütés volt ez az év elejére… A tervezgetés során többek között az is nagyon biztatónak tűnt, hogy a honlap adatai alapján – a Tárnok Völgye Horgász Egyesület honlapjáról van szó - idén már mázsányi halat telepítettek a tóba. A Benta Horgászpark, ahogy ottjártunkkor láttuk.


Információk, használt csalik és praktikák, a Benta Horgászpark bemutatása. A jelentkezők pontos létszámát ezen az időponton le kell jelentenünk a horgásztó üzemeltetőjének. A határidő lejárta után a nevezési díjat visszafizetni nem tudjuk.


A tavat számos kg feletti ponty és amúr lakja, melyek megfogása odafigyeléssel akár egy kezdő horgász számára is reális cél lehet. WalterLand horgász webáruház és horgászbolt, Budapest három helyén. Válogass horgász webáruházunk kínálatában, minőségi horgász kellékekkel várunk áruházainkban és weboldalunkon. A fejlesztés utolsó fázisában a költségek leszorítása, az adatfeldolgozás gyorsítása valósult meg, mellyel elérhetővé vált egészen nagy tavak felmérése is.


Kíválő alapanyagokból készült 20mm-es bojlik klasszikus Dynamite Baits ízesítésekben. A 2kg-os kiszerelésű tasakok visszazárhatóak,így több horgászaton is felhasználhatjuk a tasak tartalmát. Szeretnél értesítést kapni, amikor egy új cikk kerül fel a honlapra?


Bázis horgásztó

Szerencsére a környéken van miből válogatni, így került látókörünkbe a Vértesacsai Horgásztó. Vértesacsa nem a hazai horgászélet központja, ettől függetlenül egy szépen gondozott, gyönyörű környezetben. Bázis kocsma, Újkígyós, Hungary. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Halak minden mennyiségben.


Budapestrúől kiindulva ez az első, legközelebbi horgásztó. A Kunadacsi Horgászcentrum, ahogy ottjártunkkor láttuk. Roger és Kapitány ismerteti a törpeharcsa elkészítésének egyik legegyszerűbb módját.


Bázis horgásztó

Törpeharcsát sütnek paprikás lisztben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések