2016. március 10., csütörtök

Irodai titkár képzés 2019

Irodai titkár képzés most 30. Ft kedvezménnyel, a Centrum Oktatóközpontban! Légy Te a döntéshozók munkájának teljeskörű támogatója!


Piacképes szakmai tudás, határtalan munkavállalói lehetőségek! Az irodai titkár olyan komplex feladatokat lát munkája során, melyekkel egy cég, hivatal teljes körű asszisztenciáját el tudja látni. Azaz képes kapcsolatot tartani az ügyfelekkel, új ügyfeleket felkutatni, kommunikációs képességeivel és széleskörű protokoll ismereteivel hatékonyan szervez tárgyalásokat, rendezvényeket. A jó szervezési, kommunikációs és adminisztrációs készségek előnyt jelentenek.


Az irodai titkár képzés lezárásaként az EFEB-nél a megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt, valamint az EFEB vizsgagaranciát nyújt – mivel biztos a sikerben. Emellett kapcsolatot tart az intézmény dolgozóival, külső szervezetekkel, kezeli és szűri a telefonhívásokat, fogadja a látogatókat, gondoskodik az irodai munka zökkenőmentes bonyolításáról. Az irodai titkár számítógép-kezelési és szövegszerkesztési, gépírási, titkári, gazdasági, jogi, vállalkozási, kommunikációs és protokollismeretek, valamint idegennyelvtudás birtokában hivatalokban, intézményekben, hazai és külföldi érdekeltségű szervezeteknél (gazdálkodó egységeknél) ügyintézői és titkári feladatokat lát el.


Szakmai tevékenységével. Az Ügyviteli titkár , mint szakember korszerű szakmai és gazdálkodási ismeretekkel, továbbfejleszthető tudással rendelkezik. A vállalkozás teljes körű tevékenységét végzi, irányítja, szervezi és ellenőrzi vezetői szinten (utazási irodában, idegenforgalmi hivatalokban, fizető-vendéglátás területén, szabadidőközpontokban).


Hol lehet pénzt keresni a nyáron a diákoknak? Elmúlt a tanév utolsó hete is: a diákmunkára jelentkezők száma megnövekedett, de ha valaki most nem talál munkát, érdemes lehet a nyár 2. Nemcsak az ügyvitel ágazatban érettségizett diákokat várjuk! Lehetőség nyílik más szakmacsoportban érettségi vizsgát tett, illetve gimnáziumban végzett tanulók részére is a szakképzésben való részvételre.


A kőműves képzés célja olyan szakember képzése, aki képes lesz az épületek vagy azok részeinek alapozására, falazására, hagyományos zsaluzat, beton és vasbeton szerkezet készítésére, nyílászáró elhelyezésére, a szerelési munkák során keletkezett sérülések kijavítására. OKJ tanfolyamok képzések szakképzések felnőttképzések széles választéka. Jelenleg felhasználó olvas minket.


Gazdasági informatikus részletesen. Radnóti, Pécs, középiskola, szakképzés, pécsi, szakképzési, centrum, közgazdasági, ügyvitel, marketing, logisztika, informatika, emelt szintű, képzés. Mindkét képzés az adminisztrációhoz és az irodai munkához kötődik, de moduljaikkal eltérő készségeket lehet elsajátítani. Megnéztük, hogy mi a különbség a két képzés között és, hogy az állások tükrében hogyan találkoznak adott képzés tantárgyai és a munkaadók. Titkárnő, Titkár állás.


Több népszerű szakma teljesen kikerült a jegyzékből (pl. irodai titkár , rendezvényszervező, targoncavezető, pénztárkezelő és valutapénztráros, bérügyintéző), több pedig csak iskolarendszerű képzésben lesz majd megszerezhető. Nappali rendszerű iskolai képzésre. A négy kötelező közismereti tárgyból tesznek érettségit a diákok, a technikusi szakképesítés szakmai vizsgája lesz egyben az ötödik érettségi tárgy. Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.


Feladata a külső és belső kapcsolattartás magyar és idegen nyelven. Vezeti és kezeli a szervezet munkaerő-gazdálkodásával kapcsolatos nyilvántartásokat, iratokat. A tananyagot modulokra bontottuk. Kövess minket a legfrissebb hírekért! A képzés elvégzésére hónap áll rendelkezésedre.


Irodai titkár képzés 2019

Kiadványszerkesztő technikus Esti. Külső és belső kapcsolatteremtő, kapcsolattartást és kapcsolat lezárását szolgáló iratokat, leveleket, egyéb dokumentumokat készíteni. Az érettségi vizsgát követően, év alatt OKJ szerinti pénzügyi-számviteli ügyintéző képesítés szerezhető. A haladó szintű angol nyelvtudást szóbeli felvételi vizsgával mérjük. Betanító jellegű képzés.


Számítógépes adatrögzítő. A segédlevéltáros munka mellett ráadásul rengeteg más állásban is elhelyezkedhet a képzés után. Lehet irodai adminisztrátor, titkárnő, személyi asszisztens, adatrögzítő, iratkezelő és még sok más lehetőség áll Ön előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések