2016. március 7., hétfő

Erted elek idezetek

Ezen az oldalon színözönök,szépik és még sok más van. Ha tetszik az oldal mindenképpen kövesd be. Szakadjon ki a szíve érez ahogy darabokra tépik, de ne merülj el benne.


Tud hogy mikor kell nemet mondani az önmarcangolásnak és felállni: tovább menni, mert mások várnak. Az oldalon sütiket (cookie-kat) használunk egyes funkciók (úgy mint belépés vagy beállítások elmentése) biztosításához, valamint biztonsági okokból. Szerelmes idézetek és SMS-ek minden mennyiségben! Küldj szerelmednek szerelmes üzenetet az oldalon keresztül! Míg nem láttalak, nem fájt, hogy egyedül vagyok Most meg az lenne jó, ha árnyék lehetnék Úgy érzem, ha kell, hát meg is halok De teérted élni, azt még jobban szeretnék.


Minden éjjel azt álmodom, hogy mellettem állsz, szerelmes szavakra s forró csókra vársz. Simogató pillantásod érzem ajkadon, olyan ez mint a valóság csak kár hogy álmodom. Minden nő ismeri a tündérmesét: rátalálsz álmaid férfijára, megadsz neki mindent, amire csak vágyik, és ő örökké szeretni fog. D Szöveg: Soha nem hittem volna, hogy egyszer még, Téged látni a legszebb ajándék, Jöttél, mint hatalmas sodró ár. Mindig van a világon egy ember, aki a párjára vár, akár a sivatag, akár egy nagyváros közepén.


Amikor pedig ezek az emberek találkoznak, és tekintetük egymásra talál, minden múlt és jövő teljesen elveszíti a jelentőségét, s csak az a pillanat és a hihetetlen bizonyosság létezik, hogy ugyanaz a Kéz írt meg mindent a nap alatt. Szeretlek Édes, szeretlek tége szeretni foglak, amíg csak élek. Kezem reszket, szívem nehéz, szeretlek téged ennyi az egész! Te vagy az életem, ki mellett élhetem életem, s Te vagy életem értelme, kinek élete nem élet nélkülem.


Aki nekem nem csak egy a sok közül, hanem számomra az egyetlen és rajta kívül nem is kell számomra más. Mikor megláttalak , tudtam te vagy ki mellett boldog leszek , te vagy kivel bármit átvészelek , kit tiszta szívemből szeretek, te vagy az ki számomra a legfontosabb , mert tudom veled lenni a legboldogabb. Amikor az ember találkozik azzal, akinek a közelségétől az első pillanattól kezdve hevesebben kezd verni a szíve, akinek a hangja zeneszó a számára, akiért meg tudna halni, s tőle elválni akár csak egyetlen napra is kín, az az igazi szerelem. Kinézek az ablakon és látom a Holdat ragyogni, majd érzem a könnycseppet az arcomon lefolyni.


Ha kívánságom lehetne az csak te lehetnél, mert ha itt lennél mellettem nem fájna SOHA többé semmi! Nekem nem kell a szőke herceg fehér lovon. Az esküvői képeslapokban és ajándékkísérő levelekben általában olyan esküvői idézetek szerepelnek, amelyek személyesek, esetleg a menyasszony vagy a vőlegény kedvenc költőjéhez, írójához, együtteséhez köthetőek. Idézetek~ - A legjobb idézetek egyhelyen.


VERSEK,IDÉZETEK SZÜLETÉSNAPRA - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek. Erre az oldalra Kattintottál! Ha idézeteket keresel vagy verset ha csak jól szeretnél szórakozni, akkor jó helyen jársz!


Erted elek idezetek

Koszorú szalagokra írt feliratok, idézetek gyűjteményéből részlet. Feliratok, idézetek koszorú-szalagra. Oláh Gergő: Érted élek című dala.


Szép idézetek, gondolatok , verssorok képeslapra, emlékkönyvbe. Ne sírj, az igaz könny ritka, mosolyogva szenvedni ez az élet titka. Nem az az igaz szenvedés, amitől könnyes lesz a szeme hanem az, amit eltűrsz mosolyogva, csendesen! SÍRVESREK, IDÉZETEK,Felejthetetlen emléketek szívünkben örökké él. Amíg szívünk dobog, emléked bennünk élni fog.


Erted elek idezetek

Végtelenül szerettünk, soha el nem felejtünk. Az nem baj, ha megosztasz innen egy képet. Mivel többségében a saját gondolataim és verseim vannak a képekre írva.


Dolgok úgy szakadnak félbe,mint az élet Lehetett nagyszerű,de még sincs ráadás. Gondolkodtam, mit is adhatnék neked. Arra, hogy milyen nehéz néha őszintének lenni, És milyen könnyű egy szóval megbántottá tenni.


Hogy meg kell mondani, ha valami fáj, Arra, hogy mindent tönkretehet egy összeszorított száj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések