2016. március 22., kedd

Falunapok 2019 július

Minden település számára fontos helyi ünnep a falunap. Ez az az alkalom, amikor összegyűlnek a falu lakosai, hogy megálljanak egy pillanatra a napi rohanásban, és örüljenek az életnek, örüljenek egymásnak. A falunapok megszervezése nem kis feladat, hiszen egy napba kell sűríteni mindent. Megnyitó Benne: Kulturális programok A “Mi Felsőörsünk” Fotópályázat eredmény hirdetése 19. Köröstarcsa Zene: Alap: Neoton Familia - Vannak kivételek Ének: Szabó Viktória és Szabó Hunor.


Falunapok 2019 július

Minden közösségnek olyan vezetése van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. Kálmán Imre Kulturális Központ Minden érdeklődőt, népzenét és néptáncot kedvelő, kezdő illetve újrakezdő felnőtt táncost vár a Balaton Táncegyüttes minden héten szerdán, 18.


Siófokon, a régi könyvtár helyén lévő próbateremben. Művelődési Házban vagy a Teleházban. A Kürtös beszámol a járás magyarlakta településeinek rendezvényeiről.


Falunapok 2019 július

Olvashatunk többek között a jubiláló inámi Mézfesztiválról, az ipolyhídvégi falunapról, az Üzen a múlt című ipolyszécsénykei hagyományőrző kulturális rendezvényről. Színes programok, jó hangulat és számos fellépő várja a látogatókat. Gyermekprogram – Salsation fitness. A Tarpai Kuruc nappal kezdődik a falunap- és fesztiválszezon a környékünkön.


Kihalt a szumátrai orrszarvú. A nyári időszak a falunapok és fesztiválok ideje. A GLX Média Kft bármely tartalmat csak az Önkormányzattal történt megállapodás alapján publikál. Karácsonyi műsorok, bejgli, forralt bor és meglepetés ajándékok várták a falu lakosságát.


Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Július utolsó hetének végén, augusztus elején ismét sok érdekes rendezvény közül válogathatunk a balatoni régióban. Borfesztiválok, éjszakai strandi programok, légi- és lovasbemutatók, koncertek kínálnak jó lehetőséget a kellemes időtöltésre. Szombaton került megrendezésre a falunap Szentgálon és Márkón. Oldtimer show, kulturális programok.


A jó hangulat garantált volt mindkét helyszínen. Július 26-a és augusztus 4-e között szervezik meg a XXXXV. Honismereti Kerékpártúrát. Egyre divatosabbá válik térségünkben is a falunapok és fesztiválok szervezése.


Falunapok 2019 július

Szinte minden kisebb-nagyobb településen sikerül egy vagy több nap erejéig tető alá hozni efféle eseményt. Ha igen, akkor elegendő csak ide kattintania. Falunapok és fesztiválok Maros megyében. A majsai járásban az alábbi időpontokban lesznek a nyári falunapok :június 28.


Méz és Meggyfesztivál – Szankjúlius 5. Paradicsom Fesztivál – Jászszentlászlójúlius 19. Egyszer megkegyelmez, máskor esélyt sem ad. Jáki úti temetőben, a 9. Szent Márton templomban tartandó gyászmisét követően.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések