2016. március 3., csütörtök

Keskeny mosógép

Ingyen házhozszállítás 15. Ft felett (kivéve háztartási nagygépek), kényelmes és biztonságos online vásárlás! Attól függően, hogy milyen gyakran mos és milyen funkciókra van szüksége, válassza ki közülük azt a mosógép modellt, amelyik a. A mosógép az egyik legfontosabb nagy háztartási gépünk. Szinte napi szinten használjuk és ha nem is szentelünk neki túl nagy figyelmet, mégis szerves részét képezi az életünknek.


Keskeny mosógép

Sokunk számára abszurd bele is gondolni, hogy milyen lenne az életünk ezen készülékek nélkül. Amennyiben keskeny mosógépet keresünk, a felültöltős mosógépet méretei miatt érdemes választanunk. Ezek többnyire 85x40xcm-esek (magasság x szélesség x mélység). Kivitelük szerint lehetnek: hagyományos 60xcm-es elöltöltős mosógép , keskeny elöltöltős mosógép , mosó-szárítógép, és beépíthető mosó-szárítógép. Nézd meg egyedülálló videó termékbemutatóinkat!


Elöltöltős mosógépeinkhez kínálunk szárítógépeket is. Mosógép jellemzők, vélemények, árak és termékek összehasonlítása az online boltok teljes kínálatából. Most a legtöbb mosógép - kedvezménnyel! Mosógép vásárlás és árak összehasonlítása - Árukereső. A feltüntetett árak az adott termékre vonatkozó kedvezményt tartalmazzák.


Keskeny mosógép

AEG, Electrolux és Zanussi mosógépeknél a legújabb technológia biztosítja a halk működés, az alacsony vízfelhasználás és az energiafelvétel legkedvezőbb kombinációját. Samsung Mosógépek: A mosás egyszerűbb, ha a háztartásban Samsung mosógép és ruhaszárító van. Ismerd meg a legfrissebb tulajdonságokat és innovációkat, hogy megtaláld a tökéletes eszközt. Halk, megbízható és keskeny - az LG mosó- és szárítógépeit úgy tervezték, hogy könnyebbé tegyék életét - és tágasabbá otthonát.


Explorert a legújabb verzióra (IEvagy nagyobb). Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. ProTex mosógép : oly kíméletes, hogy a legféltettebb gyapjú és selyem ruhadarabjait is bátran rábízhatja, így ruhái hosszú ideig megőrzik újszerű állapotukat. Az intelligens OptiSense rendszer a lehető legalacsonyabb energia-, víz- és időigényről gondoskodik, függetlenül a töltet méretétől. Második szempont a mosógép mérete.


Ha kevés a hely a fürdőszobában érdemes felültöltős mosógépet vagy keskeny elöltöltős mosógépet venni. De amennyiben elég hely áll rendelkezésre, akkor az előbbiekkel megegyező áron egy nagyobb tudású mosógépet tudunk választani. Harmadik szempont a készülék minősége és ára.


Ismerd meg Magyarország legnagyobb Mosógép kínálatát év garanciával az Online Márkaboltokban! Keskeny elöltöltős mosógép. A keskeny elöltőltős mosógép , ha nem egyedülállóként használjuk vagy egy pár használja, hanem egy egész csalá akkor statisztikáink szerint is hamarabb meghibásodik, mint egy normál méretű gép. Rendszerüzenet: A Black Friday miatti túlterheltségből kifolyólag a telefonos elérhetőségünk korlátozott. A készülékek kompakt mérete viszont nem megy a hatékonyság rovására.


Keskeny mosógép

A helytakarékos keskeny mosógéppel helyet spórol a fürdőszobában, ami kisebb lakásoknál sokat számít. Az elöltöltős keskeny mosógép ek extrán helytakarékosak, hiszen nem csak kisebb helyet foglalnak, hanem föléjük is nyugodtan pakolhat. Kattintson a részletekért! Háztartási gépek óriási kedvezményekkel kaphatóak a Digitroniknál.


Szépséghibás, csomagolássérült, outlet termékek felülmúlhatatlan árakon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések