2016. március 7., hétfő

Oroszlán horoszkóp 2019 október

Oroszlán horoszkóp 2019 október

A nehézkes hónapok után, végre megkönnyebbülhet, átadhatja magát a pihenésnek. A stabilitást, amit ez a hónap hoz az emberek számára, főleg a személyiség fejlődésére és a pénzügyek rendezésére fordítsa. Az ön második sorsterületén átvonuló Hold a Szaturnusztól trigont kap, ez a konstelláció az anyagiakat kedvezően érinti, akár ingatlan témában is jelenthet sikereket, beleértve az adás-vételt vagy a felújítási folyamatokat. Az oroszlán öntudatos , aki szerint a luxus hasznos és szükséges dolog.


Lakásában is azt a helyszínt látja, ahol a luxus utáni vágy beteljesíthető. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben.


Az Oroszlán jegyében születettek életét naprendszerűnk elsöprő erejű központi objektuma a Nap uralja. Azzal nem oldasz meg semmit, ha kerülöd a szexet partnereddel, és inkább álmodozol egy szenvedélyesebb szeretőről. Oroszlán : Változtatnod kell a viselkedéseden, ha nem akaro hogy a magánéletedben minden a feje tetejére álljon.


Oroszlán horoszkóp 2019 október

Jó a hangulato hiszen felfedezte hogy nagyon vonzó vagy! Lehetnek olyan élményeid is, hogy nyíltan megdicsérnek az utcán, s közlik, hogy jól nézel ki. Oroszlán : Igyekezz alkalmazkodni másokhoz, és akkor nem kúszik az egekbe a vérnyomásod. Az lenne a legjobb, ha a fontosabb megbeszéléseket elhalasztaná mert később könnyebben érhetsz el számodra kedvező eredményt. Mérleg (szeptember - október 23) Fontos leckéket kell elsajátítaniuk azoknak, akik nehezebben tudnak csapatban dolgozni.


Hozzászoktak ahhoz, hogy másoktól függetlenül tevékenykednek, de most meg kell tanulni megosztani, és együttműködni. Oroszlán : Sikeres nap köszönhet rá amikor az életnek több területén érhetsz el jó eredményeket. Ez feldobott hangulatba hoz, így aztán ne csodálkozz, ha többen keresik a társaságodat. Szűz: Nagy erőket tudsz most mozgósítani azért, hogy változtass azon, amin már jó ideje szeretnél.


Most sok esemény, vagy változás belőled indulhat ki, előbb, vagy utóbb fel kell vállalnod annak a felelősségét, hogy sokan bíznak benne a véleményedet irányadónak tartják. A Oroszlán nagyvonalúsága, a Nyilas optimizmusa és a Vízöntő teljesen eltérő látásmódja lenyűgözi. Heti anya és gyermek horoszkóp - oroszlán.


Oroszlán - havi horoszkóp A hónap első napjaiban lehet, hogy rád tör az unalom, vagy az érzés, hogy az életed lehetne egy kicsit izgalmasabb is. Tehetsz érte, változtathatsz, de mindehhez ki kell mozdulnod a komfortzónádból és olyasmit is be kell vállalno amely mindeddig nem tartozott a szokásaid közé. Bár előző éve nem volt gyümölcsöző, ebben az évben drasztikus változásokra számíthat, méghozzá pozitív értelemben.


Oroszlán horoszkóp 2019 október

Ha ön kapcsolatban van, otthon áll a bál. Ki tudja miért, de most elégedetlenek egymással, mindkettőjük tudja, hogy a másiknak mi lenne a kötelessége, de a sajátjáról némán hallgat. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Sok aprólékos munkával kerülhetsz szembe a napokban, jellemző lehet, hogy nem haladsz az igazán fontos munkákkal. Több fáradozást kíván meg tőle hogy jól alakuljanak az üzleti ügyeid.


Számíthatsz rá, hogy intenzívebben kell helytállnod a hétköznapok során. Mind régebbi, mind újabb kapcsolataink stabilak és nyugodtak lesznek a mai napon, a józan ész felülkerekedik a romantikán, képes lesz elfogulatlanul megoldani a problémáit, jó, ha most foglalkozik velük. Oroszlán – napi horoszkóp Lehet, hogy ma úgy érzed maj mintha te és a környezeted egy része nem egy nyelvet beszélnétek. Bármit is mondasz, vagy írsz, arra nem jön válasz, vagy ami jön, azzal nem nagyon tudsz mit kezdeni. A hónap elején négy planéta vonul át a negyedik sorsterületén, sor kerülhet apróbb lakásfelújítási feladatokra, amiből nagyobb is lehet, vagy olyan munkálatok is sorra kerülhetnek, amikre igazán nem számított.


A horoszkóp alapján ez az időszak ideális lesz az Oroszlán számára arra, hogy ismét a kapcsolataira fókuszáljon. Töltsön el egy kellemes, nyugodt estét a partner társaságában, vagy utazzon el vele egy hosszú hétvégére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések