2016. március 17., csütörtök

Mérleg pozitív tulajdonságai

A Mérleg jegyűek negatív tulajdonsága – Rád is igaz? A Skorpió jegyűek negatív tulajdonságai – Magadra ismersz? A Kos jegyűek negatív tulajdonsága – Magadra ismersz?


A Bak jegyűek pozitív tulajdonsága – Magadra ismersz? Az alábbi ásványok hasznosak a Mérleg -uralta bolygóállás idején, és ha nem is hiszel bennük, attól még szépen mutatnak a lakásban. A horoszkóp pozitív oldala Home Életmód A csillagjegyek legjobb tulajdonságai - 02. Ezúttal nem a csillagok aktuális állásáról adunk hírt, hanem általánosságban végig vesszük, melyik csillagjegynek mi a legjobb tulajdonsága – hiszen mindenkinek van jó oldala! A másoktól kapott pozitív visszajelzés élteti.


Pozitív tulajdonságuk, hogy nagyon jól tudnak hallgatni, minden problémát megoldanak, rendkívül türelmesek. Mérleg Mivel konfliktuskerülők ezért mindennél többre értékelik a nyugalmat, a békét és ezt képesel fenntartani, tisztelettudóak és kedvesek, akik örömmel segítenek másokon. A betegség megelőzése tehát már – mint a többi zodiákus jegynél is – a léleknél kezdődik. Fókuszban: Mérleg csillagjegyűek tulajdonságai.


Mérleg pozitív tulajdonságai

A hozzá közelálló emberek nagy befolyással vannak rá akár pozitív akár negatív beállítottságukkal. Az analógia alaptörvénye szerint a világegyetemben a megjelenési formák minden szintjén ugyanazok a törvények uralkodnak. Ennek megfelelően összeszedtük a Mérleg csillagjegy fontosabb analógiáit. Szerinte ő sosem tud hibázni és mindent tökéletesen csinál.


Azt hiszi tele van energiával, erővel, nagyon okos és klassz a külseje, ezeket a pozitív tulajdonságokat pedig gyakran hangoztatja is. Akarva vagy akaratlanul is, de nagyon meg tud alázni másokat, elsősorban szavakkal. Pokoli sértő dolgokat tud odavágni a másik fejéhez. A színűk pedig az ég kékje. Ha ezzel a színnel veszik körbe magukat, visszatér az optimizmus, az életöröm az életükbe, amivel másokat is lenyűgöznek.


Uralkodó bolygója a Vénusz. Az egyensúllyal, igazsággal, kiegyenlítéssel, kiegyenlítődéssel, mértékkel és esztétikával függ össze. Ehhez a jegyhez tartoznak a párkapcsolatok is.


Az asztrológusok megfogalmazása szerint a Mérleg a Skorpió ollójából, azaz a következő jegy szimbólumának részéből jött létre. Akár pozitív lenne, akár negatív, kikarakírozza az adott csillagjegyhez tartozó személyt. Bár elég bunkónak tűnik, inkább fogd fel úgy, mint egy tükör, amely megmutatja, mi a negatív tulajdonságod (a többiek szemében) és így tudsz rajta változtatni! A Számviteli törvény kétféle – „A”, illetve „B” változatú – mérleg készítésére ad lehetőséget.


A hónap vége kissé stresszesebb és feszültebb lehet számodra, mivel valakiben, akit fejben felruháztál egy sor jó tulajdonsággal, csalódnod kell. Lehet, hogy most is beigazolódik az a tény, hogy egyesek általunk vágyott pozitív tulajdonságai csak addig léteznek, míg mi azt kivetítjük rájuk. Mérleg - Derűs és alkalmazkodó Fő tulajdonságai közül első helyre sorolható a báj, az elegancia, a választékosság. Fontos számára, hogy milyennek látja a világ.


Nem tud élni mások elismerése nélkül. Nehezen viseli a kudarcot: tragédiaként éli meg, általában már az első nagyobb ellenállásnál összeomlik. Szerelem terén a mai nap nem ígérkezik szerencsésnek és sikeresnek, de ne csüggedjen.


Mérleg pozitív tulajdonságai

Gondoljon, támaszkodjon szeretteire, kikre mindig számíthat és az ön oldalán állnak. Merítsen belõlük energiát és meglátja, hogy ez a pozitív energia kihat a szívére, a teljesítményére, akár a szerelemben, akár a munka terén. Kos pozitív tulajdonságai : kalandos, energikus, lelkes, hűséges, bátor, domináns és spontán.


Negatív tulajdonságai a lobbanékonyság, közömbösség. Szeretnék állásfoglalást kérbi a következő helyzetre! Tagintézmény vezető vagyok egy csoportos óvodában. Saját csoporttal foglalkozom,és látom el a vezetői feladatokat.


Kolleganőm nem lesz ebben az évben, így egyedül látom el a feladatot a nap folyamán. A fenntartó eddig óra ingyen munkát kért, majd a óra feletti órákat számolta el részemre. Nyughatatlan, fáradhatatlan, felfedező természet, aki az életet egy nagy kalandnak éli meg. A tigrisszem pozitív hatást gyakorol az agyra és a koncentráló képességre.


Aktiválja döntési képességünket, bátorságunkat és tetterőnket, segít a döntések meghozatalában és problémáink megoldásában. Amíg a Mérleg személyiség nincs kifejlesztve, addig a Mérleg negatív tulajdonságai jelentkeznek: végletekre való hajlam, agresszió, gyávaság, de főleg: döntésképtelenség, bizonytalanság. Azáltal, hogy a Mérleget a szülött egyre inkább megtanulja, eljut a Mérleg pozitív megéléséhez.


Az ellentét azonban vonzó lehet először, és a Szüzet ámulatba ejti a Mérleg életfelfogása, aki pozitív , okos és könnyed. Aztán az idő múlásával mindez már nem lesz annyira vonzó számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések