2016. március 2., szerda

Google chrome frissítés

Chrome Safe Browsing will protect you from malicious sites. Get a new and fast web browser. Download Chrome and start browsing! Explore the Chrome Browser today! Add apps, extensions, and themes.


Personalize your web browser today! Munkahelyen vagy iskolában használ Chrome -eszközt? Hálózati rendszergazdája beállíthatja, hogy Ön frissítheti-e a Chrome -ot, ebben az esetben Ön nem fogja látni a Chrome frissítésének lehetőségét. A nyílt forrású böngésző egyszerű kezelőfelülete mellett biztonságos böngészést tesz lehetővé a böngészési szálak elválasztásával. Előfordulhat, hogy az állapot megjelenítésére várnia kell néhány másodpercet.


Ha rendelkezésre áll frissítés , akkor megjelenik majd az Újraindítás lehetőség. Válassza az Újraindítás és frissítés gombot. Megjegyzés: Ha további információkat szeretne megtudni a Chromebook legújabb funkcióiról, a „Rendelkezésre áll frissítés ” értesítésben válassza a További információ a legújabb Chrome OS-frissítésről elemet. A Chromebook ekkor újraindul és frissít.


Google chrome frissítés

Letöltés előtt ellenőrizheti, hogy a Chrome támogatja-e operációs rendszerét, valamint hogy eszköze megfelel-e a rendszerkövetelményeknek. Töltse le a telepítőfájlt. Ha a rendszer rákérdez, kattintson a Futtatás vagy a Mentés elemre. It is characterized by its speed and many innovative features.


Ez nagyon hasznos a rendszeres felhasználóknak, mert nem kell kézzel ellenőrzni. De vannak olyan fanatikusok, mint én, aki napi négyszer manuálisan ellenőrzi. A kaliforniai gyártó azóta igencsak összekapta magát, a legújabb frissítésekkel pedig egyenesen a leggyorsabb böngésző vált a Chrome -ból.


Google chrome frissítés

Az első megjelenése óta eltelt másfél év alatt a harmadik legnépszerűbb böngészővé nőtte ki magát, melyet a leggyorsabb böngésző címének is köszönhet. A használatának folytatásához frissíts Chrome böngészőre. Kis programok, amelyek új funkciókat adnak a böngészőhöz, és személyre szabják a böngészési élményt. Időközben a letöltéskor már majdnem 40MB tárhelyet foglal el, ami azonban alaposan visszatükröződik a funkciókban is.


Valamelyik nap felraktam a Firefox-ot (az előbb leírtak mind Chrome -on történtek), azzal lejátszott egy Vimeo videót, de észrevettem, hogy magyarul tettem fel, újraraktam angolul, és ekkor már csak hangot játszott le (Ig-nél, fb-nél és Twitternél is csak hang volt). Ennek hála jobb hangminőségű audiofelvételek játszhatóak le a böngészőben, valamint a 3D renderelés hatékonysága is megnőtt. Chrome is a fast, secure and free browser for all your devices. Egyébként is érdemes mindig a legaktuálisabb verzióra frissíteni, hogy az esetleges biztonsági frissítések minél hamarabb megérkezzenek. Böngészési előzményeket kitöröltem Advanced Systemcare-el, Kasperskyvel, és magával a Chrome -al is a teljes előzményt, cookiekat, adatokat, űrlapokat, aztán Iobit Uninstallerrel letöröltem a Chrome -ot, ami még a registry bejegyzéseket is leszedi, ha jól tudom semmit sem hagy, még a töredezett fájlokat sem.


A szoftver telepítési leírása pedig itt található. Chrome névjegyében, hogy melyik verziót használjuk, és amennyiben nem történt meg a frissítés , végezzük el manuálisan ezen a linken. Windows operating systems. Amennyiben ez az opció nem látható, úgy a böngésző már vagy automatikusan. Asztali böngészős változatban a fülek formái, a javasolt keresések ikonjai, a színek, a kiemelt tabok, és a figyelmeztetések alakulnak át láthatóan.


A gyors, intelligens és személyes Web élménye. A Firefox a független, emberközpontú böngésző a Mozillától, melyet adatvédelmi szempontból a legmegbízhatóbb cégnek szavaztak meg. Internet kedvenc bejegyzéseinket.


A szolgáltatás eléréséhez Gmail használata szükséges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések