2016. március 11., péntek

Budapest búvóhely

Budapest búvóhely

Remek szolgáltatás, biztos, hogy vissza fogunk még jönni. Itt búvóhelyek között keresgélhetsz, mind Budapesten és vidéki városokban egyaránt. A búvóhely azt jelenti, hogy a lakásokat nem csak napokra vagy hetekre bérelhete hanem egy lakás pár órára is kivehető, azért, hogy meghitt pillanataid lehessenek kedveseddel. Kellemes hangulatú búvóhely vár rátok, ahol pár órára kizárhatjátok a külvilágot és egymást kényeztethetitek anélkül, hogy bárki megzavarná a meghitt együttlétet. Mit szólna, ha napközben pár lopott órát tudna kedvesével tölteni, de zavarja a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság?


Ha van kivel de nincs hol, itt megtalálod a búvóhelyeteket! Bújjon el nálunk, vegyen ki lakást pár órára. Párodat már Te engedheted be a búvóhely lakásba.


Búvóhely Újpesten, Budapest IV. Ne hagyjatok rendetlenséget, viselkedjetek kulturáltan. A diszkréció érdekében a lakásban ki és bemenetkor és az ott tartózkodáskor NE lármázzatok, s akkor szívesen látunk máskor is! Comparez les Vols Budapest - Budapest. Des milliers de Vols Pas Chers.


Budapest belvárosában, kínálunk diszkrét, privát, igényes randihelyszínt pároknak! Ha napközben mindketten rohannak, itt akkor is eltölthetnek néhány órát kettesben. Kérünk mindenkit hogy rejtett számmal NE hívjanak, ilyen hívást nem veszünk fel! Ehhez kínálunk mi megoldást! Keresed a megfelelő helyszínt a randidhoz, együttlétekhez?


Tekintsd meg a fényképalbumot. Lakás bérlése néhány órára, éjszakára vagy akár hétvégére, búvóhely Budapest különböző helyszínein. Válaszd ki, amelyik legszimpatikusabb. A foglalás telefonon keresztül történik.


Mindegy, hogy pár órára lenne szükséged egy kiválóan felszerelt lakásra, vagy egy egész hétvégét együtt töltenétek a világ zajától távol, a búvóhelyek Budapest több kerületében várják, hogy igényes környezettel szolgálják kényelmeteket. A fa természetes anyaga révén már a szobába való belépéskor érezni fogja a fa illatát, a fának a közérzetre, a szellemre és az érzékekre gyakorolt jótékony hatását. Ha épp szoba bérlés pár órára a célo itt könnyedén megtalálhatod az igényeiteknek tökéletesen megfelelőt. Ittas,bódult,higiéniát mellőző személyeket a búvóhely nem fogad ! A társasházra vonatkozó szabályokat tartsd be! Partnert biztosítani nem áll módunkban!


A lakás rendeltetésszerű használatára és a textíliák tisztaságára fokozottan ügyelj ! PÁR APRÓSÁG, AMIT TUDNOD KELL: Szobát foglalni csak telefonon tudtok, ha nem sikerül elérni minket, visszahívunk. Foglalást órával megelőzően lehet ingyenesen lemondani. Diszkréció és luxus Budapest elit búvóhelyén, a Corvin- negyedben: légkondicionált lakást, teljes luxus berendezést, egyedülálló környezetet biztosítunk neked és párodnak.


Kápráztasd el kedvesed – mi segítünk! Ha kedveseddel elvonulnál pár órára a világ szeme elől, mi biztosítjuk a helyszínt, hogy teljes diszkréció mellett az igényesen kialakított szobáinkban felhőtlenül élvezhessétek egymás társaságát. Ismerkedés után, összeköltözés előtt, pároknak pár órára szoba és lakás, búvóhely Budapesten. Elbújnál valakivel néhány órára, de nincs hol kettesben lennetek?


Budapest közel helyszínén tudunk nektek zavartalan együttlétet biztosítani. Trouvez un vol Budapest - Budapest. Hotel szintű tisztasággal, higiéniával, és berendezéssel találkozhatsz és mindezt úgy, hogy közben megmarad az otthonosság érzése is. Garantáltan felhőtlenül élvezhetitek egymás társaságát teljes diszkréció.


Budapest búvóhely

Ha kell egy lakás Budapesten, pár órára-éjszakára-napra. Lowest Rates Guarantee. Search Hotels Budapest Hungary today!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések