2016. március 2., szerda

Börzsöny szállás hotel

Fast, Secure, Best price guarantee! Million Hotels worldwide. Foglalj most online, Remek Áron! We Offer the Best Deals on Hotels Worldwide. Compare Cheap Hotel Rates.


Börzsöny -hegység szálláshelyek, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. Börzsöny szálláshelyek, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. Börzsöny Apartman is located in Kóspallag and offers a garden, barbecue facilities and a terrace. Offering bedroom and bathroom, this apartment comes with a flat-screen TV with satellite channels.


Királyrét a Börzsöny kapuja. A Börzsöny információs kapuja, hírek, programok, börzsönyi turisztikai információk. A település nevére kattintva tájékozódhat a szállás. A vendégház a Börzsöny északi oldalán az Ipoly völgyében fekv ő festői szépségű faluban-Bernecebarátiban található.


Vendégházunk nagy szeretettel várja mindazokat a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeket, akik családias hangulatban szeretnének eltölteni néhány napot vagy túrázás közben szálláshelyet keresnek. A Börzsöny ölelésében, a festői szépségű Kemencén várja vendégeit a komfortos Sport Fogadó. A hegységből fakadó patak partján elterülő kis falu számos lehetőséget kínál. Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a weboldal használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.


Over 700Hotels Worldwide. Egy aktív nap után lazítson a Patakpart wellness részlegünkben, ahol igazi relaxáló élmények várják. A hotel éttermének hangulata és egyedi világítása ill.


Szállodai részünkben fő elhelyezésére van lehetőség, darab szobában. Szobáink többsége és ágyas. De rendelkezünk családok részére és ágyas, galériás szobával is.


Előzetes bejelentkezés után lefoglalható esküvők megrendezésére. More Hotel Choices, Best Hotel Prices, Trusted. Book Now for up to off. Hotel Étterem és hotelegyüttesünk a világ zajától távol, csendes, festői szépségű környezetben fekszik Nagybörzsönyben.


Családias hangulatú szállodánk a Börzsöny lábánál, Budapesttől (északra) csak órányira, gyönyörű természeti környezetben fekszik. Parkhoz egy horgásztó is tartozik, amelyhez térítésmentesen napijegyet biztosít szállodánk. A Börzsöny egy vulkanikus eredetű középhegység, az egykori kráterének pereme alkotja a Börzsöny legmagasabb csúcsait. A legmagasabb csúcsa a Csóványos (9m). A Börzsönyben több mint 3forrás található, a változatos táj remek túrázási lehetőségeket kínál.


Az erdei útról lekanyarodva egy kis fahídon vezet át az út a szálló bejáratához. Börzsöny Kapuja Vendégház, Zebegény – Zebegény szállás Vendégházunk a Dunakanyar egyik legszebb részén, Zebegényben található. Központi részen, közel a túraútvonalak kiindulópontjaihoz, múzeumokhoz. Börzsöny hegység lábánál közvetlenül a Jenői Strandfürdő mellett található. Fatornyos Fogadó és Erdei Hotel - Szálláshely Börzsönyben, gyönyörű környezetben.


Börzsöny szállás hotel

Vállalkozásunk régóta foglalkozik csapatépítő tréningek,családi összejövetelek,kerti partyk szervezésésvel,bonyolításásval. Hont, motel az üdülőterületen. A hotel azon vendégek számára kínálja magas szintű szolgáltatásait, akik a természet szépségeinek élvezete mellett gondtalanul és aktívan szeretnének pihenni.


Fehér Hattyú hotel a Dunakanyar szívében,Verőcén közvetlenül a Duna partján fekszik. Hotelünk amerikai stílusú fürdőszobával,kábel TV-vel felszerelt,igényes vendégszobákkal várja az idelátogatókat. Nyitva tartás: április - szeptember 28-ig.


Rendezvényeket,esküvőket vállalunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések