2018. november 15., csütörtök

Digi tv nincs adás

Digi tv nincs adás

Az elemző cookie (statisztika, analitika) segítik a DIGI -t, hogy javíthassa a weboldal teljesítményét. Információt szolgáltatnak arról, hogy az oldal látogatói hogyan és honnan érkeztek a weboldalra, a meglátogatott helyekről, az ott eltöltött időről, valamint az esetleg fellépett problémákról, hibaüzenetekről is. Ez a szolgáltatás a DIGI Tv -n jelenleg fejlesztés alatt áll, s így nem minden csatornán elérhető.


Digi tv nincs adás

További információ Mi az EPG, s mire használható? Mi a teendő, ha szüneteltetés után nincs adás ? Felhívom a Digit elkérik a szerződésszámot erre felveszik egyénileg és közlik óra a javtás, mondom ne így vegye fel mert nem csak engem érint hanem az egész utcát erre közli már nem tud mit csinálni így vette fel. How to fix LED TV Black Screen No Backlight ProbleTV disassembly and Easy fixing method ! Az oldal nem vállal felelősséget a csatornák tartalmáért!


A csatorna logók a televíziótársaságok kizárólagos tulajdonát képezik! Az oldalon adatfolyam nem halad át, kizárólag online TV adások linkgyűjteménye. Csatornahiba esetén ( nincs adás , aka más műsor megy) nem tudunk segíteni, mert nem mi közvetítjük az. LG LCD TV Digitális adás beállítás? Van egy kb 3-éves LG 32LCLCD TV -m,és a HD adás beállításánál bonyodalomba ütköztem.


Először az Input menüben átváltottam a DTV menüre,ami logikusan a Digitális TV adás beállításásra van. Szóval,a probléma tárgya egy 32LD450-es típusú LG tv. Koax kábelről kapja a jelet.


Tavaly nyáron hirtelen,bekapcsolt állapotban elment az adás ,a jel,csatorna sem jött be. Volt auto hangolás,ki-be húzás az összes kábellal felváltva az összes kombinációban,de semmi. A másik tv tökéletesen vette egyébként az adást ugyanazzal a kábellal. A Digi SportTelevízió ( TV ) Interneten is fogható élő adása az Online TV közvetítések weboldalán HD. Előtte simán ment minden, egyből volt adás ha bekapcsoltam, most megin várni kell, mire megtalálja magát.


Rádióból csak 3db-ot talál, a kiírás szerint meg kéne hogy legyen asszem. Valakinek nincs egy benfentes infója, mit babrálnak és meddig? Mert így nem sok értelme van a box bérlésnek. Magyarországon a DIGI kiemelkedő minőségű internet szolgáltatást nyújt, így én is ezt használom, de az ehhez tartozó tv szolgáltatás már messze nem ennyire kompromisszum mentes: A tv adás DVB-C technológiával koax kábelen végződik. Ma este a az Európa Liga elődöntö visszavágóján a Valencia - Arsenal EL foci meccs lesz élőben a DigiSportTv közvetítésében.


Az első néhány órában csak promóciós filmeket vetítettek, majd óra perces kezdettel az Újpest–Steaua București Európa-liga mérkőzés volt az első érdembeli adásuk. Vettem egy Samsung LE40B6tv -t. Digikábelem van, a tv -ben van DVB-C, meg is találtam a digitális csatornákat, de ennek ellenére nincs EPG.


A Digi és a Samsung is csak széttárta a kezeit, és nem tudtak értelmes magyarázatot adni. Valakivel történt-e hasonló eset, és tudta-e orvosolni? Nem vagyok megelégedve a Digi TV -vel. Legyengült a készülékem állandóan lefagy és törlődnek az adások. Folyamatosan újra kell őket keresni és beinstalállni.


Felhivtam a digiseket és bizony büdös nekik velünk foglalkozni. Hitegetnek,azt állitják,hogy nincs beltéri egységük stb. Az igazi „tánc” most kezdődik.


Digi tv nincs adás

Habár sokan a TV halálát várják, ez nyilvánvalóan nem fog bekövetkezni. Digi TV kódolása, és így ingyen nézhető volt a műholdról sugárzott adás. A Nagravision kódolási rendszert használó német Premiere-csomag után a Digi TV -t is nézhetővé tették a trükkös hackerek.


Nekem nincs beltéri egység, a régi módszerrel működik: koax kábel bejön, videóba bemegy, onnan tv -be átmegy, a videón kiválasztom mit vegyen és a tv -n másik csatornát nézem (tehát a videón és a tv -n választok csatornát). Tájékoztatjuk, hogy a mindigtv. Gratulálunk nyereményjátékunk nyertesének, és kösz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések