2018. november 26., hétfő

Ingatlan kereső budapest

Ingatlan kereső budapest

Ha a fővárosban van szüksége lakásra, házra vagy egyéb ingatlanra, használja a keresőnket! A sikeres ingatlan értékesítések helye ! Regisztrálj – hirdess – értékesíts. Ingatlanközvetítők és magánszemélyek hirdetései. INGYENES hirdetésfeladás!


Az ország lakópark kereső központja, jelenleg 1lakóparkkal. Havonta több millióan választják az ingatlan. Lowest Rates Guaranteed. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted!


Városliget közelében található az Avico Group legújabb, idilli elhelyezkedésű lakóprojektje. Ház, lakás, telek, új és használt ingatlanok. A lakópark lakásai a kényelmet, környezetet pedig a nyugodt, pihentető mindennapokat hivatott szolgálni. Töltse le új mobil alkalmazásunkat és böngésszen több tízezres ingatlan kínálatunkban! A kereső segítségével kereshet többféle szempont szerint: település, kikiáltási ár, aktuális ár, épület típus, ingatlan besorolás, lejárat illetve beköltözhetőség alapján.


Ingatlan kereső budapest

Használja az ingatlan keresőt, hogy megtalálja a megfelelő ingatlant. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Hamarosan kapni fogsz egy e-mailt, amiben leírjuk a belépéshez szükséges információkat. Amennyiben néhány percen belül nem érkezik meg a levél, kérjük ellenőrizd a leveleződ levélszemét (spam) mappáját.


Cégünk több mint éves tapasztalattal rendelkezik abban, hogy segítsen megtalálni ügyfeleinek az ideális ingatlant. Az euró-ban megadott ár tájékoztató jellegű, EUR = 3HUF árfolyammal számolva. A weboldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi szabályzat rendelkezései szerint.


Projektünk ár-érték aránya rendkívül kiemelkedő. Bevezető áraink az előértékesítés során (visszavonásig) még kedvezőbbek. A Duna parti lakások szintén előnyt jelentenek akár a lakás, akár az ingatlan bérleti piacon. A tervek szerint a háztól 1méterre tervezzük egy Duna parti plázs kiépítését.


Az ingatlan egy belső udvaros lakásos társasház 3. Tisztelt leendő Ügyfelünk! Többek között a Szépművészeti Múzeum, a Műcsarnok, az Állatkert, a Városliget, a Puskás Ferenc stadion. Központi fekvése mellet, kertvárosi környezetben érezheti magát az itt lakó. Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Bánom, hogy olyan sokáig tartottam attól, hogy más kezébe adjam a házam értékesítését.


Budapest Budapest Türr István utca. Reliable, precise, trustworthy, warm, human and also very precise and professional. Béke tér mellett található lakóparkban.


A két épületrész egy zöld belső kertet zár közre. Tekintse meg a terasszal, erkéllyel vagy kertkapcsolattal rendelkező lakásokat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések