2018. november 16., péntek

Ha a férfi távolságtartó

Ha a nő nem tud vagy nem mer önmaga lenni és megnyílni az életében lévő férfinak, az ilyen típus mellett nem kell aggódnia, mert az elérhetetlen férfi nem az autentikus ént akarja, nem érdekli az, ami mélyen rejlik és el akar kerülni mindent, ami problémás. Csak az érdekli, ami szükségleteit és vágyait kielégíti. Nos, valószínűleg senkit sem lep meg, ha elárulom, hogy Varga Máté elutasította a fotózást, nevét is csak nagy rábeszélés után írhattuk le. Az élet minden területén határozottan tudok viselkedni, a tetejében jogásznak tanulok, szóval tényleg nem vagyok visszahúzódó, magamba zárkózó pasi. Azt mondta a férfiak akkor viselkednek hasonlóan, ha mélyen érinti őket a nő, és ezt még maguknak sem akarják elismerni.


Ha a férfi távolságtartó

Vagyis, ha a férfi hideg és távolságtartó , az lehet annak az oka is, hogy felkavarodtak az érzelmei, és így próbálja megvédeni magát az intenzív érzelmektől. Abba a „férfi barlangba”, amitől minden nő tart? Vajon mit teszünk mi a nők, hogy a férfi visszahúzódik?


Sajnos sokszor a mi viselkedésünkre válaszol a férfi úgy, hogy visszahúzódik a barlangjába…. Mondjuk, ha nem kapja meg tőlünk azt a biztató támogatást, hogy igenis szükségünk van rájuk. Ha teljesen rád fókuszál, mikor beszélsz, meg akar ismerni, és mindent tudni akar róla ha udvarias, figyelmes, ha ajándékot vesz vagy készít számodra, ha más hangon beszél vele mint a többi környezetében lévő nővel, és többet mosolyog, keresi a szemkontaktust, akkor nem sok kétség marad a szándékai felől. Előfordul, hogy a férfi bevett rutinokra és formulákra támaszkodik, hogy megszerezzen, de ebből még nem feltétlenül derül ki, hogy valóban tetszel-e neki, vagy éppen jókor voltál jó helyen. Ha azonban a következőket tapasztalo alapos lehet a gyanú hogy tényleg odáig van érted.


Nők, akik a hatvan felett is stílusosak maradtak. Ha azt gondolo hogy egy bizonyos kor felett majd kötelességed lesz lecserélni a divatos ruhadarabokat otthonkára, akkor nagyon tévedsz. Szereti, vagy másról van szó?


Hogyan lehet kideríteni a valódi érzéseit? Az összes fenti kérdésre nem mindig van kész válasz, és néhány esetben lehet, hogy nem is lenne jó, ha azonnal tudni lehetne a válaszokat. Hogy lehet felkelteni egy visszafogott, távolságtartó férfi érdeklődését? Nagyjából egy éve ismerjük egymást, közös ismerősök által, 5-hónapja folyamatos kapcsolatban vagyunk.


Ha a férfi távolságtartó

Ha te is olyan férfi mellett vagy, aki nem a szavak embere, vagy akiből csak harapófogóval lehet kihúzni, miről mit gondol vagy hogyan érez, biztosan tucatnyi alkalommal kellett már válasz híján félretenned magadban a kérdést, szeret-e a párod vagy sem. Akkor is nehéz lehet, persze, ha a párod mondja ugyan, hogy szeret, de te mégis bizonytalan vagy ebben. Ha szeretnél köszönetet mondani, valamiért légy nagyon közvetlen és őszinte. A férfiak nem szeretik a kényszeres és az erőltetett dolgokat. A nőn meglátszik ha valamit nem szívből tesz.


Hagy hogy egy férfi gondoskodjon rólad. Ha nincs, ahol távozzon a gőz, akkor előbb-utóbb leesik a fedő, és kifut a leves. Pontosan ez történik a Bak férfi lelkében is.


Mindent eltakar, a problémákról ritkán beszél, saját maga szeretne mindent megoldani, és ha valami gondja van, akkor felteszi a “fedőt”. Ha a férfi megdolgozik a figyelmedért, a szerelmedért, akkor van ideje rá, hogy őrülten beléd zúgjon. Persze az arany középutat őrülten nehéz eltalálni, de inkább kicsit távolságtartó legyél, minthogy túl korán kitárulkozz (és ezt nyugodtan veheted szó szerint is).


Meg akarja mutatni, hogy ki irányít, és biztos akar lenni abban, hogy ezt a nő rá is hagyja. Például már a legelső randevúk alkalmával igyekszik a legapróbb dolgokban is dönteni, és abból nem enged: ha étterembe mennek, a férfi mondja melyikbe menjenek, ha a nő mást mon finoman lebeszéli. Ha ezt a periódust önbecsülését, méltóságát előre helyezve, nyugalmát megőrizve képes átvészelni, ha nem zárja le sértődötten a kapcsolatot, és nem is helyezi a férfit minden és mindenki elé, hanem éli tovább nyugodtan az életet, ahogyan eddig, függetlenül, magabiztosan, akkor a férfi jó eséllyel át fog lépni a. Hát ha már ismerkedéskor távolságtartó , akkor össze se jövünk, mert én ugyan nem kezdeményezek, és nem mászok rá. Ha később távolságtartó , hűvös, vagy csak egyszerűen nálamnál jóval kevesebb törődést, összebújást igényel, akkor meg szakítás lesz a vége, mert ez egyenlő nekem az elmagányosodással.


Ha a férfi távolságtartó

Látszólagos nyitottsága ellenére a Vízöntő- férfi igen távolságtartó , félénk még akkor is, ha a hölgy kezdeményez. Bika első pillantásra inkább a küllem, mint a belső értékek alapján dönt, a folytonos mozgásban levő, mindig teljességre vágyó Vízöntő az. Azok, akik értik őt és képesek megérinteni a lelkét, át tudnak törni a láthatatlan páncélján, akikkel pedig nincs egy hullámhosszon, azokkal soha nem is lesz.


A Bak férfi visszafogott udvarló, de pontos, precíz és megbízható, aki sokkal többet érez szerelme iránt, mint amennyit látni enged.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések