2018. november 13., kedd

Kőbányai önkormányzat testületi ülés

Az Önkormányzati TV a beadott anyagokat nem vizsgálja és lektorálja, annak tartalmát szerkesztői változtatás nélkül teszi közzé. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK GAZASÁGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV Készült a Gazdasági Bizottság április 3-án a Budapest Főváros X. Ennek is köszönhető, hogy A Város Mindenkié nevű jogvédő szervezet is megérkezett az ügybe, egészen pontosan csütörtökön reggel a kőbányai önkormányzat testületi ülésére, ahova nagy számban vonultak fel táblákkal, magukkal hívva a sajtót. A képviselő-testületi ülés. Sign in to like videos, comment, and subscribe.


Kőbányai önkormányzat testületi ülés

Elmaradt a kőbányai önkormányzat csütörtöki képviselőtestületi ülése, mert azon nemes egyszerűséggel nem jelentek meg a szocialista és szabad demokrata képviselők. Kőbányai közéleti és kulturális portál. Bár nem lett volna téma a korrupciógyanúba keveredett szocialista politikusok ügye, a Fidesz azt gyanítja azért. Horváth Charlie is közmeghallgatást kér a Bihai és Hős utcai lakóknak! Nyílt közbeszerzést írt ki az önkormányzat a földgáz és az áram beszerzésére - Nem lesz energiapark a Kozma utcában - Megválasztották a helyi választási bizottság tagjait.


Nagyon rövid Testületi ülést tartottak ma a X. Az indítványozó példájára reagálva az önkormányzat a képviselő- testületi ülés jegyzőkönyvére hivatkozik, amelyből kiderül, hogy – a vonatkozó napirendi pontok előtt – az önkormányzat mikor és milyen szavazati aránnyal döntött a zárt ülés elrendeléséről. Az önkormányzat végül az Országgyűlés. Nem ért rá elmenni a csütörtöki rendkívüli képviselő- testületi ülésre a kőbányai MSZP-s képviselők nagy része, az ülés így elmaradt.


A tanácskozáson Kaszab Csaba múlt héten meggyanúsított alpolgármester ügyét is szóba hozta volna az ellenzék. Rendkívüli testületi ülésen menesztették volna posztjáról Erdősiné férjét, Herceghalom polgármesterét. Erdősi László azonban közölte, sem most, sem később nem fog lemondani tisztségéről. A fél 6-ra meghirdetett ülés alig egy óra alatt véget is ért. Likviditási problémák miatt közel egymilliárd forinttal csökkenti idei kiadásait a kőbányai önkormányzat.


A polgármester szerint ugyanis a kerület bevételei nem a terveknek megfelelően folynak be, az ellenzék szerint viszont eleve teljesíthetetlen célokat tűztek ki. A Fővárosi Önkormányzat kezdeményezésére összegyűjtésre kerültek a rendelkezésre álló dokumentációk, amely alapján az érintettek egyértelműen megállapították, hogy komplex, átfogó megoldást kell találni, amely a tervezési határokat az egész vízgyűjtő területre kiterjesztve figyelembe veszi a korábban. Akkor a váratlanul és meglepetésre a testületi ülés napirendi listájáról levett, majd a kobanya. Kővágótöttös megújult web-lapján!


Városházi Híradó Budafok-Tétény Publikus Közlemény Tájékoztató Program Városfejlesztés Sport Közlekedés Kultúra Megemlékezés Budapest Bornegyede Környezetvédelem Oktatás Felhívás Pályázat Fesztivál Ünnep Elismerés Közélet Civil élet Egészség Borfesztivál Kiállítás EU projekt Promontor TV Gyász Stratégiai. Jegyzőkönyv hitelesítőnek javasolta Boros Zoltánné elnökhelyettes kijelölését és kérte, hogy erről a nemzetiségi önkormányzat képviselő-testülete szavazzon. Előterjesztés tárgya Letöltés Javaslat a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. A választások előtt három igen fontos témát „eldugatott” a fideszes kőbányai vezérkar. A közbiztonság és az iskolák mellett a pénzügyek állását sem akarták nyilvánosan megosztani a képviselőkkel és a helyi nyilvánossággal.


Az új postának a Havannán. A járdák, utak felújításának – azok a legfontosabbak. Városháza nagytermébe a következő napirendi pontok tárgyalására összehívo1.


Képviselő- testületi ülésre összehívom. A néhány nappal ezelőtti írásomat is így kezdtem, és nem véletlenül kezdem a mostanit is így. A kőbányai képviselő-testület a mai napon a Bihari utcai önkormányzati lakóház elbontásáról döntött. A terjedelmes előterjesztést az önkormányzat nem hozta nyilvánosságra, és a képviselők is csak két nappal az ülés előtt kapták meg azt. Meghívó - Testületi ülés.


Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében, melyre tisztelettel meghívom. A részletekről és a napirendi pontokról ide kattintva tájékozódhatnak. Makai Tibor (Jobbik) napirend előtti felszólalásában közölte: az az információ terjed a kerületben, hogy a kőbányai önkormányzat a Hős utcában kialakult szociális válságot azzal próbálja megoldani, hogy más városrészekben – így Pestszentlőrincen – vásárol lakásokat az összeférhetetlen lakók számára. A kerület vezetője mindenkit, mindenkor leráz, ha számára kellemetlen ügy vagy téma jön elő.


A beadványról a terv ismeretében a későbbiekben dönt. A Kecskemét és a skót Livingston után lejátszotta harmadik felkészülési mérkőzését is a Paksi FC labdarúgó csapata. A zöld fehérek ezúttal sem kaptak gólt, Hahn János és Böde Dániel révén azonban kettőt szereztek. Másfél órán át tartó személyeskedésbe fulladt a csütörtöki képviselő- testületi ülés Esztergomban.


A város független polgármestere, Tétényi Éva és a Fidesz-frakció tagjai többek között az önkormányzati munka ellehetetlenülését, a város adósságrendezési.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések