2018. november 15., csütörtök

Oroszlán szerelmi horoszkóp augusztus

A nyári hosszú, forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre. A hónap egy Oroszlán Újholddal kezdődik , és mindkét erotikát jelentő planéta az ön első sorsterületén halad keresztül. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Ne erőltessetek semmit a párotokra ebben a hónapban, mert azt támadásnak veheti és még zárkózottabb lesz. Bátor, magabiztos, öntudatos és nyitott Oroszlán. Sajnos ez a hónap nem sok jót tartogat az ön számára. Külső tényezők negatív hatásai miatt az Oroszlán nem lesz képes megfelelően teljesíteni a munkahelyén, így később sok mindent kell majd bepótolnia. Akár a szerelem, akár a pénzügyek, akár egészségi állapotod foglalkoztat mostanság, biztos lehetsz abban, hogy a csillagokban minden meg van írva.


Ha tisztában vagy azzal, hogy életedben milyen irányban fejtenek ki erőt a csillagok, akkor találhatod meg igazi énedet. Oroszlán kedvesünk megtartásához fel kell vonultatnunk egy sor olyan tulajdonságot, amelyeknek a megvalósítása egyenként sem túl könnyű. Tisztában kell lennünk azzal, hogy szerelmünk rendkívüli módon igényes ember, s nem elégszik meg, csak a maximummal. OROSZLÁN Most mindent elsöprő energiával veted magad az életbe.


Mint általában, most sincs probléma az önbizalmaddal, ami már önmagában fél siker. Ha kapcsolatban élsz most leginkább egy közös utazás tenne jót nektek. Egyedülállóként új szerelem, új kaland vár rád a hónap közepe körül. Augusztus havi szerelmi horoszkóp.


Napi szerelmi horoszkóp - Oroszlán. Pörgős heted volt, és bár még nincs vége, alig bírsz kikelni az ágyból, és ez a nyűgös állapot nap közben sem javul. Ha tehete lépj előbb le a melóból, a felszabadult idődet pedig töltsd pihenéssel, mert holnap is szükség lesz az erődre! Szüksége van a szüntelen bókokra, és szereti a flörtöket, az új kalandokat – le sem tagadhatná, hogy vérbeli tüzes jegy. Választanod kell, siker vagy szerelem?


Oroszlán szerelmi horoszkóp augusztus

Csak rajtad áll, hol érzed majd magad boldogabbnak. Meglévő kapcsolatodban egy különleges kéréssel fordul hozzád a párod. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Látogass el oldalunkra, s nézd meg, mit üzennek neked szívügyekben a csillagok!


Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. Oroszlán : Még az is lehet, hogy olyan emberekhez vonzódhatsz a mai napon, akik teljesen másmilyenek, mint te vagy. Ezektől a személyektől rengeteget tanulhatsz, ezért érdemes velük beszédbe elegyedned. Szűz: Szinte csak a kisujjadat kell megmozdítani, hogy a pénzt, illetve a sikert magadhoz vonzd.


Az ellazító június és a forró, pörgős július után narancsos naplementéivel, langyosan fújdogáló szellőjével elérkezik a nyugalmas, andalító, romantikus augusztus. A hónap nagy érzelmeket hozhat: most sokak életébe köszönthet be a szerelem, vagy ölthet euforikus méreteket a. Előtérben a szerelmi életünk: heti horoszkóp augusztus 19-től Csodás pillanatok, megerősödő kapcsolatok, elköteleződés, de kommunikációs nehézségek, féltékenység és együttélési problémák is felüthetik a fejüket a következő napokban. Az augusztus kétségkívül izzani fog a szenvedélytől és a szerelemtől. Kíváncsi arra, hogy mit ígér a horoszkópja a szerelem terén? Most kiderül, hogy milyen meglepetéseket tartogatnak a nyári hónapok, melyik csillagjegy illik a legjobban önhöz, és azt is megtudhatja, hogy melyik színnel csavarhatja el az ellenkező nem képviselőinek fejét Hirdetés.


Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? A szerelmi horoszkóp megmondja, mikor jön a nagy Ő! A horoszkópok legnépszerűbb fajtája a szerelmi horoszkóp vagy másnéven a párkapcsolati horoszkóp.


Oroszlán szerelmi horoszkóp augusztus

A csillagok állásából jósaink elmondják, rátalál-e Önre a nagy szerelem, mennyire lehet tartós a kapcsolata párjával, visszatérhet-e a lángolás egy kihűlő vagy elmérgesedett kapcsolatba, milyen nehézségeket kell. A havi szerelmi horoszkóp sok meglepetést tartogat a csillagjegyeknek. Készülhettek egy igen pezsgős augusztusra, és ha a szinglik eddig még nem használták ki a nyár kínálta lehetőségeket, akkor most augusztusban itt az alkalom! Persze a pároknak is szól a havi horoszkóp , ők is olvassák figyelemmel.


Szabadságvágyad oly mértékű, hogy nincs ember, aki követni tu ne most készülj a nagy szerelemre! A gyorsan jövő, gyorsan menő kapcsolatoknak van esélye, ahol semmiféle elköteleződés, kötöttség nem fog vissza, megélheted önmagad minden felelősségvállalás nélkül. Ebben a hónapban felértékelődnek az érzelmi kapcsolatok, hiszen nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikálásra és a felmerülő problémák megoldására.


Szerelmi horoszkóp augusztus hónapra! Ma már a jóslás - kártyajóslás - sorselemzés - számmisztika - asztrológia - horoszkóp készítés mellett szolgáltatási körét is jelentősen kibővítette, számos kiváló és a szakmában elismert emberrel dolgozik együtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések