2018. november 15., csütörtök

Eladó lakások pesten

Eladó lakások pesten

Budapest pesti oldali lakás hirdetés az ingatlan. A JavaScript ki van kapcsolva a böngésződbe így portálunk nem működik megfelelően! Havonta több millióan választják az ingatlan. További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon!


Eladó lakások pesten

Eladó budapesti lakások. Megkeresésemre azonnal reagált , az általam javasolt időpontot elfogadta. Csepel központhoz közeli részén, eladó ez a m2-es, jelenleg helyiségből álló, erősen felújítandó, a tulajdonlap szerint üzlethelyiség besorolású, de lakásként is használható ingatlan. Tartozik hozzá egy pince és kicsi telekrész is. Befektetők, vállalkozó kedvűek figyelmébe ajánlom!


A magánhirdetők által feltöltött ingatlan kínálatunkban mezőgazdasági, szántóföldi és üdülő ingatlanok, kiadó szobák is megtalálhatóak. GARZONLAKÁS ELADÁS - GARZON LAKÁS KIADÁS ! Ingyenes hirdetések a Jófogás. Keressen a legfrissebb eladó lakások gyűjteménye a Lakasok. Ha megtalálta a kiszemelt lakást, írjon a hirdetőre, kérjen ingyenes visszahívást. A társasház külső homlokzatának felújítását megszavazta a közgyűlés, heteken belül megvalósul.


ELADÓ 60nm-es családi ház Tápiószentmártonban, a régi parasztházak hangulatát idéző vályogház. Szállás utcában, tégla építésű társasház 2. TELJESEN FELÚJÍTOTT, egyszobás, csendes lakás. Rómaifürdő HÉV megállóhoz, a Rozália.


Szigetelve van 5cm nikecellel. Széles utcafront méter a telek sarkában van a ház így nagy terület szabad. A fejlesztés 1-hálószobás lakásokat foglal magába, a kialakítás során a válaszfalak elhelyezését a vevőnek lehetősége van a saját elképzelése szerint alakítani. Pest aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről.


Eladó lakások pesten

Pest közintézményei: szakközépiskola, bölcsöde, óvoda, gimnázium, orvosi rendelő, kórház, általános iskola. Legfrisebb tulajdonostól eladó lakások. A használaton kívüli, vagy bezárt gyárépületeket és raktárakat elkezdték felújítani és lakás célra használni. Bedőlt hiteles ingatlanok, ingatlanárverések Köszötjük weboldalunkon!


Az oldalon Tulajdonosok és Ingatlanirodák számára is ingyenes a lakáshirdetés feladása. Székesfehérváron a Palotaváros egyik akadálymentes liftes társasházának IX. Teréz körúton földszinti, belső udvarról nyíló felújítandó lakás eladó. Az ingatlan alapterülete nm, mely felett egy nm-es állógaléria helyezkedik el, tehát a lakás teljes hasznos területe m2. Dunára és gyönyörűen rendezett belső kertre néz, panorámás, nagy teraszos.


A legjobb ajánlatok egy helyen! Az építtető a legmodernebb technológiát alkalmazva kivitelezi építkezéseit. A szobák parkettásak a ház többi része hidegburkolatú.


A mühelyben ipari áram van. A nyílászárok anyaga fa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések