2018. november 26., hétfő

Egy kapcsolathoz két ember kell idézetek

Egy nem-is-annyira-titkos közösségről van szó, amely nem rejtőzik túlságosan, akárcsak egy alvó terroristasejt. A hazugsághoz két ember kell : egy , aki mondja, és egy , aki elhiszi. Egy olyan világban, ahol a hiány és a szégyen dominál, a félelem az ember természetévé vált, a sebezhetőség felforgató dolognak hat. Kellemetlenül érinti az ember eket.


Néha egy kicsit veszélyes is. Két ember attól fogva számít igazi barátnak, amikor hallgatásuk már nem jelent kínos csendet! Egy barát, azzal, hogy felhív, felugrik hozzá vagy akár egy véletlen találkozás, esetleg egy apró meglepetés által bearanyozza hétköznapjaidat! Rövid idézetek azokról az értékekről, amik két embert össztartanak egy párkapcsolatban. Szerelem, szeretet, őszinteség és az egymás iránti tisztelet.


Az embernek káosz kell a bensőjébe, hogy egy tánccsillag születhessen. Nietzsche) „A nagy táncosok nem a technikájuk, hanem a szenvedélyük miatt válnak naggyá. Martha Graham) „Csak két helyen tűrik el a nyakra-főre való ölelkezést, a bordélyházban és a táncteremben. Mint egy befejezetlen történet.


Egy szépen becsomagolt ajándék, amit soha nem bonthattunk ki, és nem tudtuk meg, mit rejt számunkra. Egy legszebb résznél elszakadt film, egy félbemaradt mondat, egy megszegett, sosemvolt ígéret, találgatás, a mi lett volna ha, és a talán szavak zakatolása a fejünkben. Különleges tehetség kell , hogy valaki úgy tudjon hozzáérni egy.


A szerelemnek olyan erősnek kell lennie, hogy önmagát bizonyítsa. A magány is - mint minden más - csak addig csábító, amíg nem kényszer. Ahhoz, hogy az ember vidám gyalogos legyen, okvetlen szükséges egy pár jó ló vagy autó a háttérben, s ahhoz, hogy vidám magányban éljen, okvetlenül szükséges a lehetősége, hogy akkor lép ki belőle, amikor akar. Minden barát egy - egy világot testesít meg bennünk, egy világot, amely esetleg nem létezett, mielőtt belépett az életünkbe, és csupán a találkozás hozta létre.


A legjobb barát néha kegyetlenül őszinte, néha rávilágít a hibáinkra, sőt, néha ő meri egyedül kimondani, amit hallanod kell. Tartás kell ahhoz, hogy az ember feltárja a tökéletlenségeit. Nos, tisztelem azokat a nőket, akik elvégeztetik a műtéteket éppúgy, mint azokat, akik nem. Az emberek azt kérdezik tőlem, én miért nem csináltattam ilyet.


Mindannyian próbáljuk túlélni egyik napot a másik után. Elmenni könnyen kell , ahogy a levél leválik a fáról. Egy foghúzás rossz, de elviselhető. De ha mindennap húznának rajta egy keveset - azt nem lehetne kibírni. Az ilyenfajta szétválásban tönkremegy két ember.


Egy igazi, nagy képnek azt kell kifejeznie, amit az ember mélyen, legbelül érez arról, amit le akar fényképezni, hogy e módon igazán kifejezhesse azt, amit az életről érez. Fényképet gyűjteni annyi, mint a világot gyűjteni. Három ok van, ami miatt egy fotót érdemes elkészíteni. Hatmilliárd ember él a Földön, a hatmilliárdból legföljebb egy - két milliárd lehet keresztény, akinek föltétlen bűnben kell élniük, hogy a végén megkaphassák a bűnbocsánatot, és egész életük során ettől görcsölnek. Ne feledjük, a nő helyzete egy pár vagy egy család életében mindig sajátos, egy nő egyetlen szavával megmérgezheti vagy megszépítheti sok ember életét.


A konstruktív kritika és a gonosz bántás között óriási különbség van! Ahogy szűnik a varázs, múlik a szerelem, s végül olyan fénytelenné és üressé válik, mint egy villanykörte, mely nem kap már áramot. Idézetek Idézetek valódi tárháza Menü. S akire egykor úgy néztél, hogy meg tudtál volna halni érte, most idegen lesz, közömbös ismerős - egy másik ember. Nagy bátorság kell ahhoz, hogy egy ember fenntartás nélkül engedje szeretni magát.


Bátorság, csaknem hősiesség. A legtöbb ember nem tud szeretetet adni és kapni, mert gyáva és hiú, fél a bukástól. Szégyelli, hogy odaadja, s még sokkal inkább szégyelli, hogy kiadja magát a másiknak, elárulja titkát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések