2018. november 16., péntek

Medvetámadás erdélyben 2018

Medvetámadás erdélyben 2018

This feature is not available right now. Please try again later. Stílus Fejszével ütötte agyon a feleségére támadó medvét a román férfi. Az állatokat terelték be a karámba a Kárpátokon túli faluban, amikor a medve az állatokra támadt. Az asszony az állatok, a férj pedig felesége segítségére sietett.


Medvetámadás erdélyben 2018

Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft. A medve szilveszterkor a Csíkszentimrei Büdösfürdő közelében támadt egy juhászra. Egy anyamedve és két bocs rontott a nyájra, birkát zsákmányoltak.


A pásztorokat meglepte a támadás, mert a medvék a hideg kezdetén visszahúzódnak téli álomra. Minden, amit medvetámadás témában tudni érdemes. Bár a gyakori medvetámadások miatt megszavazta a román szenátus a medvevadászat tilalmának ideiglenes feloldását, a politikai csetepaték miatt ki tudja, mikor lesz abból hatályos törvény. A homoródremetei volt az idei második eset, amikor emberre támadt medve a székelyföldi Hargita megyében. Tavaly személy sérült meg medvetámadás következtében a megyében.


Ez volt az idei tizedik medvetámadás. Hogy viselkegy az erdélyi hegyekben. Az Irigy Hónaljmirigy hivatalos csatornája. Hegyvidékekre induló túrák alkalmával előbb-utóbb szóba kerül a medvetámadás , mint lehetséges veszélyforrás. Kétségtelen, hogy egy több száz kilós medvének az ember nem ellenfél, jobban fut, jobban mászik fára és jobban is úszik, mint mi, emberek.


K Views Comments Likes. A pünkösdszombati csíksomlyói búcsúra érkezett magyarországi zarándokot támadott meg egy medve a Hargita megyei Szent Anna-tónál – jelentette be pénteken Borboly Csaba, a Hargita megyei tanács elnöke. Egy kétéves medve támadt rá egy nőre, aki a csoportjától kissé. Medvetámadás Erdélyben.


Fényes nappal történt medvetámadás június 29-én Erdélyben. A megyei tanács elnöke szerint a tömeg közé ugrott a medve a nulladik napon, de a polgármester szerint nem történt ilyen. A medvetámadás a Kelemen-havasok lábánál fekvő Petres település egyik esztenájánál (juhakol) történt, írja meg a maszol.


A medve a juhász lábait harapdálta meg, combjain és egyik lábszárán vannak komolyabb sérülések. A juhásznak szerencséje volt, amikor kiértek a. Az év utolsó napján újabb medvetámadás történt Erdélyben. Az áldozat a közösségi hálón közzétett videofelvételen a kórházi ágyon mesélte el a történteket. Elmondta: a támadás során fejsérülést szenvedett, emiatt megműtötték.


Múlt héten két férfi került kórházba medvetámadások következtében. Romániában gyakorivá vált, hogy medvék a településeken keresnek élelmet maguknak, és a lakosságot is veszélyeztetik. Csak azokat a fejlesztési forrásokat nem kapja meg Karácsony Gergely, amelyeket nem kér, a korábbi főpolgármesterrel kötött megállapodásokat a kormány betartja - mondta a Fidesz frakcióvezetője a képviselőcsoport kihelyezett ülése után. Hajdu Tamás Erdélyben élő állatorvos-fotográfus munkáiból nyílik kiállítás augusztus 29-én a Magyar Fotográfia Napján, a Lívia-villában. Megosztás a Twitter-en.


Felegyenesedve két méter a pécsi maci. Lövöldözés történt az egyesült államokbeli Oklahomában hétfőn, az első jelentések szerint három halottja és több sebesültje van az ámokfutásnak - jelentette az amerikai ABC televízió. Cserkészeink felkérésre városunk egyik első osztályos csoportját kísérték Hántára, egy túra keretében.


Kisbér határában összetalálkoztunk az erdei tündérrel, aki elvesztette a varázspálcáját és velünk tartott, hátha útközben rálel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések